Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:08 15.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Случай на майнд-контрол в диранови  
Автор FilerO99 (непознат )
Публикувано14.05.09 20:06

Запознах се с Тетрис тук в клубовете на дира през пролетта на 2006та година конкретно в клуб Любов когато пишех много активно там. За първи път се видях с него на живо в началото на месец юли същата година в квартал Младост. С течение на времето си организирахме срещи в култовото заведение Ягото в Младост 1А където изкарвахме много приятно свободното си време. Отначало по нищо не личеше, че в него има нещо много необикновено освен, че определено е богат и си има собствен бизнес. Известно е според него, че си е имал вземане-даване със силовите групировки конкретно ВИС-2 и че е бил действаща барета до преди няколко години. С течение на времето станахме близки и той сподели, че е извършил 24 убийства някои от които по поръчка на ВИС. Поради фактът, че бяхме приятели това не ми правеше особено впечатление. Но в края на 2007ма година нещата взеха най-неочакван обрат…

Тук в clubs.dir.bg някакъв черен ник Рамтамплан започна да ми пише бележки с които определено се интересуваше от Тетрис. Предложи ми сделка срещу сътрудничество по въпроса с Тетрис щял да ме научи как да откривам точният адрес на потребителите които пишат в интернет-клубовете, а аз да му предавам информация за Тетрис. Отначало аз отказах защото Тетрис ми беше приятел и не е редно да го предавам по този начин. Но съвсем скоро след това с Тетрис се скарахме жестоко по политически причини и заради една жена също потребителка тук в клубовете на дира чиито ник няма да напиша. В този момент Рамтамплан отново се появи с бележка и аз започнах да му сътруднича поне за да разбера какво става? Рамтамплан ми написа, че Тетрис и Тор били умрели отдавна при изпълнение на служебният си дълг (явно като са били барети) и са провалени генетически експеримент от времето на прехода. Написа ми още, че Тетрис и Тор били машини са масови убивания, а не обикновени хора като нас. Аз естествено изобщо не повярвах на това, което пише тайният агент Рамтамплан защото от гледна точка на здравият разум звучеше крайно налудничаво и нямащо нищо общо с реалността. Докато Рамтамплан не ми представи най-нагледното доказателство, че Тетрис действително е машина. Ето точно какво се случи по бележки:

От: ramtamplan
Получена: 19.01.08 16:13
Тор е малко по-безопасен.Истински опасната машина е тетрис.Опитайте следното нещо:
напишете му следното:
47?

така ще говорите директно с машината-вероятно ще ви се представи на английски.
Опитайте!!!

На свой ред както се вижда добре само след 4 минути Тетрис отговори по следният начин:

От: te3is
Получена: 19.01.08 16:17
Destroy/

We need focus?

Аз бях дълбоко шокиран от това което прочетох и се убедих, че Тетрис действително е машина защото той не знае нито една думичка на английски език и е невъзможно да е научил около 100 команди и отговорите им на английски език. След като Тетрис ми прати отговорът си който добре виждате по бележки аз му пратих следното съобщениe:Destroy Tor. Отговорът на Тетрис дойде чак след няколко часа и беше заплаха за убийство:”А на теб умира ли ти се?”. Така машината Тетрис отказа да се подчини на директна заповед и вместо това ме заплаши мен с убийство. По това не си спомням преди тези съобщения или след тях Тетрис успя да ми пробие никът с някаква хакерска програма и няколко месеца наред чак до пролетта на 2008ма година пишеше в клубовете от мое име пълни глупости за да ме дискредитира пред останалите потребители. Плюс това Тетрис ми четеше бележките и объркваше кореспонденцията ми с важни за мен хора. Оплаках се в клуб Въпроси и помощ, но администрацията вероятно Киро изтриха оплакването ми без да окажат каквото и да е съдействие. Ние си оправихме отношенията чак през месец юни 2008ма година като се срещнахме и за малко да се сбием. Тогава Тетрис се държа много добре с мен и всичко мина гладко. По нищо не му личеше, че е машина, а не обикновен човек…

Рамтаплан отново се появи през пролетта на същата 2008ма година като си разменяхме бележки известно време. Сподели, е че Тетрис е откраднал някакви планове за летяща чиния от Ирландия и че машините като него управлявали такива апарати които били силно радиоактивни. По едно време Тетрис който знаеше за Рамтаплан от мен защото му казах още през първият ни контакт в края на 2007ма година видя никът му и го заплаши с убийство. Ето как реагира самият Рамтамплан на тези му заплахи:

ReРАЗКРИТ СЪМ ОТ ТЕТРИС

От: ramtamplan
Получена: 10.06.08 20:14
От: te3is
Получена: 10.06.08 20:12

А бе и на теб ли ти се умира ,като на колегата ти-я бързо бързо се изнасяй от тука да не избия цялото ти семейство , а тебе да те остава да ги гледаш как умират и после да умреш и ти в адски мъки.Аааа отпуснали сте се държавата и трябва да ви стегна малко аз. Гледам и досието на онова джудже - от психиатрията сте се опитали да прикриете.хахахха мислите ли , че не съм се погрижил за тях. Имаш 3 минути да изчезнеш от дира и си прегледай колата за бомби.

АЗ НАПУСКАМ СТРАНАТА , СБОГОМ.

От тогава Рамтамплан не се е появявал в дира…

Редактирано от FilerO99 на 14.05.09 20:43.

Тема Re: Случай на майнд-контрол в диранови [re: FilerO99]  
Автор blood2 (Аз не съм добро)
Публикувано14.05.09 22:48

FilerO99 нервираш ме с твойте писания защото нарочно си ги написал като някой разказ и въобще не вярваш на тях.Значи си програмист.По принцип математическото мислене стимулира фантазиите и психозите.Тоест математиците имат нестандартно мислене и при тях се оформят странни абстракции и образи които им помагат да решът дадена задача която е невъзможно да се реши с помощта на логиката,но за сметка на това емоционално са лабилни.

Да те попитам мъж или жена си?Защото и това е важно при тълкуването на даден тип поведение.

Само да те открехна за едно странно нещо.Има много откачалки който пишат в клубовете.Обикновенно тези който пишат не са много нормални,като аз не правя изключение.

Знаеш ли каква е истината?Манипулират те,лъжат те.Тетрис и ramtamplan са просто едни хакери които са искали да те наранят и да ти съсипят бъдещето.Нарочно те манипулират и нарочно си играят с теб.

Не им се връзвай.Не се срещай с тях.Остави ги.Ти са част от твоето минало.Тях ги няма в твоето бъдеще.Просто забрави за тях.Забрави за хората машини и извънземните.
Специално за извънземните.Във всеки човек има една граница от болка която не трябва да прекрачва.Може би това е болка,може би е вид илюзия или състояние на съзнането.Ако прекрачиш тази нормалност,ти започваш да мислиш или да сънуваш извънземни.И полудяваш.
Ти привличаш неприятностите,а не те теб.И аз като дете се бях уплашил от извънземните след масова психоза на някои хора около мен.Струваше ми се че някои неща могат да бъдат и свръхестествени и дело на извънземните.

Има един единствен начин да се отървеш от извънземните и генетичните експерименти и човекът робот.Да промениш съзнанието си.Да омаловажиш проблема и да му се присмееш.Забрави за всичко.Просто забрави злото.Трябва да изгониш извънземните и извънземното от себе си.Иначе ще полудееш.Пак ти го повтарям,ако не изгониш тези мисли за извънземни ще полудееш.Просто го знам защото и аз съм преминавал границата на здравият разум.
Изгони извънземните и всякакви мисли за експерименти,изгони и приятелите ти които мислят за извънземни.Това е единственият начин да се спасиш.

Болката която изпитваш когато мислиш за извънземни и генетични експерименти е прекалено голяма.Трябва да я забравиш.Да я премахнеш.Не бъди прекалено любопитен,спри се.Мисли върху ежедневните си проблеми.
Не трябва да вярваш в извънземните и световен заговор.Просто ги забрави.Не си заслужва.Забрави.За да бъдеш щастлив.

Ако искаш можем и да си пишем.

Когато знам че хората са добри това е моят Рай,когато знам че хората са зли това е моят Ад.

Тема Re: Случай на майнд-контрол в диранови [re: blood2]  
Автор FilerO99 (оперативная )
Публикувано14.05.09 22:54

Всичко което съм написал е истина. Математиката ми е на равнище 6ти клас. От там насетне съм получавал само тройки по математика по милост.

Мъж съм. На 31 години. Ти на колко години си и мъж или жена си?

Тетрис е чисто и просто мутра, а Рамтамплан е от секретните служби. Той ми знаеше паролата на ника.

Няма да забравя за Тетрис и Рамтамплан и това ще го рапортувам на руски в сайта на ФСБ.

Никаква болка не изпитвам когато изучавам НЛО въоръжен с оптичен инструмент и даже ми е много приятно. Не ме сравнявай с теб!

Публикувано14.05.09 23:12

Забрави за всичко.Ти си никой.Забрави,забрави.

Само ще си навлечеш неприятности.Не си ти този които ще спаси света.

Не разбираш ли че ако не измъкнеш от съзнанието си и не изхвърлиш тези неща с извънземните и експериментите си свършен и загубен.

Пред теб има два пътя.Или да се спасиш като забравиш за всичко.Или да полудееш ако мислиш за това.

Това не е предупреждение,това е истината.Разбери ти трябва да живееш сега и да си щастлив сега.Казвам ти го за твое добро,забрави.
Няма да си победителят в тази игра.Ще загубиш всичко.

Живей си своят живот,забрави за свръхестественото и експериментите.Уверявам те че е лесно да забравиш.Трябва да настроиш съзнанието си на определена честота.
Никой не иска нищо от теб.Ти си никой.Живей си живота и бъди щастлив.

Хиляда пъти ще ти го повторя.Забрави и пречисти съзнанието си.Нямаш си на представа каква болка може да изпита твоето съзнание ако се сблъска постоянно с тези мисли.
Не си заслужава,не си заслужава да изпитваш такава болка.Ти не осъзнаваш болката си.
Само ще ти кажа че скоро ме болеше зъб и не можех да заспя през нощта от болка.И когато заспах сънувах извънземни.
Ти не осъзнаваш че някъде в теб има невероятна болка и затова мислиш за извънземни.Престани да мислиш за тях колкото и приятно да ти е.
Престани,забрави.Забрави и бъди щастлив.
Забрави за извънземните и експериментите.Забрави,забрави.Това е единственият начин.
Ти трябва да промениш живота си.Трябва да повярваш че извънземните и експериментите не съществуват за да се спасиш.
Спаси се.

Когато знам че хората са добри това е моят Рай,когато знам че хората са зли това е моят Ад.

Редактирано от blood2 на 14.05.09 23:14.

Публикувано14.05.09 23:17

Аз съм стигал до полудяване цели два пъти и трети път няма да има защото пия много силни лекарства и се чувствам много добре.

Може и да съм никой, но ще докладвам в електронната поща на руското разузнаване ФСБ. А за ЦРУ ще си помисля...

На мен живота ми са точно такива неща. За мен живота това са научните изследвания на НЛО и точно такива научни експерименти с конспиративен отенък.

Не отговори на въпроса ми - ти мъж ли си или жена?

Публикувано14.05.09 23:35

Мъж съм.
"На мен живота ми са точно такива неща. За мен живота това са научните изследвания на НЛО"

Тук ти е грешката.Забрави.Това което правиш не е полезно за теб.Ти си в капан.Не мисли че ние сме в капан.Не се грижи за другите.Погрижи се за себе си.
Настрои съзнанието си на друга честота.Не долавяй тези вибрации и не мисли за НЛО.Те са зло.Не мисли за злото.
Мисли за доброто.За да може доброто да ти се случи.
Всичко зависи от съзнанието ти.Промени го.
Просто го промени.
Кажи,майната им на извънземните,майната му на човечеството.Аз искам да живея и да съм щастлив докато мога.Бъди егоист,реалист.
Не бъди любопитен.А прагматик.
И забрави за извънземните.
И си живей живота и си намери гадже ако нямаш.

Редактирано от blood2 на 14.05.09 23:36.

Публикувано15.05.09 19:52

Научните изследвания на НЛО и оптичните инструменти са моят живот и моята радост. Не мога да се откажа от тях просто хей така. Именно по този начин аз си живея живота. Имал съм гаджета достатъчно, стига толкова.

Публикувано15.05.09 22:20

"Научните изследвания"
Ти трябва да осъзнаеш че живееш.Ти не трябва да изследваш, не трябва
да си задаваш въпроси,да прескачаш границите на нормалното и общоприетото.

Човек не е изследовател,човек е живеещо същество.Целта на човекът е да твори,да живее,да бъде щастлив.От изследвания и колекции полза няма.
Рано или късно ще стигнеш до този извода,че от това да си изследовател полза няма.
"Не мога да се откажа от тях просто хей така."
Трябва да си поставиш друга цел и интереси.Но е тъпо да изследваш околният живот,а да не го изживяваш.Все пак животът е приключение,а не наблюдателна станция.

Автор nekoi2 (психолог)
Публикувано16.05.09 16:28

Аз мисля, че човек сам трябва да реши кое му харесва и му доставя удоволствие и ако не вреди на себе си или околните би могъл да следва желанията си. Непонятно ми е как се дават рецепти и предписания за "по-добро" живеене.

www.positum.bulboard.com

Тема Re: Случай на майнд-контрол в диранови [re: nekoi2]  
Публикувано16.05.09 16:42

"Аз мисля, че човек сам трябва да реши кое му харесва и му доставя удоволствие и ако не вреди на себе си или околните би могъл да следва желанията си."

Опитваш се да провокираш,но не успя.Този които мисли за злото и го изследва рано или късно и той става зло.А къде ти отиде положителната психология?Нали все за положителни неща трябва да мислим за да ни се случват.Ако постоянно мислим за краят на светът той скоро ще настъпи.

Редактирано от blood2 на 16.05.09 16:42.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.