Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:12 14.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Тема Извинете уважаеми  
Автор Shtil (новак)
Публикувано16.05.09 17:09

..Обаче ме Фана шантавото и ми се приписа малко, обаче нямам идея за какво. Просто ей така ви казвам здрасти и усмивка пращам. Друго другооо...
Иска ми се и момичето със зеления ник да поздравя, оназ бебето дет пуши цигара, извини ме, забравих ти ника, може би Аурелиа или Арабела ...нещо такова беше, ти се държа дружелюбно.
Как си?, как я караш? Всичко на 6-ес?
Аз нищо-сега точно пуша пура, пия бяло вино със сода и гледам АббА уикенда по Вией4 1
Хайде да се поздравим всички откачалки с любимите си песнички, навити ли сте?
Поздравявам ви с...http://www.vbox7.com/play:c25aa68d
Freedom Call - Dancing With Tears In My Eyes ( Ultravox Cover )
Абей, идва време за море нали, баси готиното

Тема Re: Извинете уважаеминови [re: Shtil]  
Автор Ariella ()
Публикувано22.05.09 20:12

как би могъл да ме забравиш, като не си ме запомнил??

времето за морето наближава с такива бързи крачки, че вече е по- малко от един месец, да не кажа, че слагам даже това- онова в куфара, за да не забравя нещо ..ще се върна към 20-ти юни и ще ти пусна снимки, да те стимулирам и ти да вдигнеш гълъбите нанякъде ...

от това по- добро- здраве :)))

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.