Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:56 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Тема помощ,моля за огромна кашанови  
Автор ofikata (разлистена)
Публикувано19.08.08 16:02

Влюбих се във виртуала в един мъж.Това не е новост.често се случва,но гадното е друго.Излъгах за годините си,за брака си,за това,че имам деца.Не исках да стане така,в началото всичко беше само някакъв елементарен чат,докато се усетих,че непрекъснато мисля за него.може би хубавото е,че той си пада малко плебойче и не влага чувства.Поне той да не страда.Знам,че трябва да прекратя всякакъв виртуален контакт с него,но тази мисъл ме убива.Обичам семейството си и децата и не бих ги наранила по никакъв начин.Но много харесвам този човек и ако му разкрия,че съм го заблуждавала вече 2 год,ще го загубя като събеседник.Не искам.Как да постъпя?Предусещам отговора Ви,че трябва да спра контакта,но не мога.Никога не сме говорили с него за среща.Объркана съм,какво да правя?

Никога не казвай-НИКОГА!

Тема Re: помощ,моля за огромна кашанови [re: ofikata]  
Автор ushco (Texturator)
Публикувано19.08.08 18:07

Съжалявам, че ще си кажа мнението, защото няма да ти хареса.., но пък може да те накарам да се замислиш!
Това, което описваш, че се е случило аз му викам "влюбване от скука" - сори, ама досърбяло го някой ... и решил, че е влюбен

Надявам се другите повече да ти влезнат в положение...

Calm like a bomb

Тема Re: помощ,моля за огромна кашанови [re: ushco]  
Публикувано19.08.08 18:55

Напротив харесва ми и приемам всички мнения.Но честно казано не е от скука.Не съм безработна домакиня,напротив работя по 12 часа.

Никога не казвай-НИКОГА!

Тема влюбена?нови [re: ofikata]  
Автор otrowen1gb ((.) (.))
Публикувано19.08.08 21:21

Може ли упределение за думата влюбена?
1.влюбена си защото ти трепка стомахчето когато виртуално си пишете!
2.Защо си го заблуждавала две (2) години а сега,какво да правиме?
3.Направи се че са те отвлекли и да ти прати някаква сума пари-супер кеф.Може да ме включиш на комисионна!

4.ти страдаш за него???уау!Какво ще е да се срешнете само на кафе и и да не се харесате?Знаеш ли какви идиоти живеят в киберпространството???
Пожелавам успехи!!!

Като няма пачка,
няма кой да бачка!!!

Тема Re: помощ,моля за огромна кашанови [re: ofikata]  
Автор ushco (Texturator)
Публикувано20.08.08 10:15

Нееее, това че работиш по 12 часа не отрича, а потвърждава тезата ми... Скуката, за която говоря е емоционална. От къщи на работа, после пак в къщи; децата; храната; прането - емоционална скука и огромна нужда от нещо, което да се случи в тази посока... и душичката ти се храща за сламка, т.е. някакъв вируален гиг ти донася емоции, за които си зажадняла.., но това не е любов! Сори

Calm like a bomb

Тема Напразно се тревожишнови [re: ofikata]  
Автор 1919 (Marchela)
Публикувано20.08.08 10:27

Вероятно и той малко се е "поукрасил". Това общуване е заместваща терапия - срещу сивото ежедневие. Ами поразнообрази ежедневието - научи още един чужд език, започни да спортуваш, започни сериозен ремонт в къщи или нещо друго времеотнемащо и интересно. Лека по-лека ще забравиш виртуалното приятелче, пък и той тебе. Може новите ти занимания приятно да изненадат семейството и там да намериш поводи за радостни очаквания.

не можеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."

Редактирано от 1919 на 20.08.08 10:28.

Тема Re: помощ,моля за огромна кашанови [re: ushco]  
Публикувано20.08.08 10:38

може би наистина е така.Благодаря ти,ще се замисля над думите ти.

Никога не казвай-НИКОГА!

Тема Re: Напразно се тревожиш [re: 1919]  
Публикувано20.08.08 10:42

Благодаря и на теб.Предполагам,че има украсяване и от негова страна.Да трябва да престана да мисля за този човек.

Никога не казвай-НИКОГА!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.