|
Тема
|
Антидепресанти за деца?
|
|
Автор |
needcc (непознат
) |
Публикувано | 13.05.08 16:11 |
|
Какво трябва да мисля за лекар, предписал Ципралекс два пъти дневно на 16 годишно лице? Според вас редно ли е това?
| |
Тема
|
Re: Антидепресанти за деца?
[re: needcc]
|
|
Автор |
socratt (помагащ) |
Публикувано | 13.05.08 18:53 |
|
Няма проблем , не са вжнитолкова годините , а килограмите .Медикаментите се дозират обикновено на килограм тегло .А ,зависи и от тежестта на депресията.
| |
Тема
|
[re: socratt]
|
|
Автор |
needcc (непознат
) |
Публикувано | 14.05.08 10:40 |
|
Не е вярно, това е лекарство за мозъка какви килограми прителю?! Защо тогава в листовката пише забранено за деца под 18 години?!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aredhel (звездичка) |
Публикувано | 14.05.08 12:14 |
|
Консултирай се с втори специалист.
И аз чакам ангелите
| |
Тема
|
|
|
Автор |
socratt (помагащ) |
Публикувано | 14.05.08 16:25 |
|
Това, че основното действие е в мозъка не значи че не зависи от килограмите , защото голяма част от лекарствато се задържа в тялото фактически не влияе върху мозъка . Ако , не ми вярваш във форум Психолози има проспекта на руски и ще видиш , че се говори за концентрация на кг. тегло Може , да видиш и тук
http://www.actavis.bg/NR/rdonlyres/FC930B79-B96A-44D4-AACA-0D24FBA32715/0/Chlorazin_BG.pdf
проспекта за употребата на едим наистина доста токсичен медикамент , антипсихотик-хлоразина и той действа на мозъка Обърни внимание , че се казва при деца над 6 години дозата е 1,5 милиграма на килограм тегло .Жалко , че е в ПДФ формат и не мога да ти го копна .
| |
Тема
|
[re: socratt]
|
|
Автор |
needcc (непознат
) |
Публикувано | 15.05.08 08:35 |
|
Въпроса не е че не мога да прочета това или онова (формата няма значение :) Поста ми е по повод че на листовката пише че е забранено за деца под 18 и е изписано от неврохирург за лечение на агресивност и самоубийствени мисли. Забранено е след изследване проведено през 2005 когато е установено че препарата когато е приеман от деца задълбочава точно тези симптоми. Вече няма значение защото "лекаря" е изписал ривотрил и престанах опитите ми да спася детето. В случая "лекаря" играе ролята на наркопласьор по непобедима схема и няма начин да бъде надхитрен. Ако някой се интересува от подробности или има съвет icq 442 770 707
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sci (непознат
) |
Публикувано | 22.05.08 12:18 |
|
С такива родители... горкото "дете"
Проблемът е във вас не в детето (което впрочем отдавна не е вече дете на 16). Променете себе си а не се самозабравяйте!
| |
|
|
|
|