|
Тема
|
Търсим хора с проблеми в общуването
|
|
Автор |
popotaen (непознат
) |
Публикувано | 03.02.08 18:54 |
|
Здравейте,
Чувствам се като изолиран в компания, рядко говоря с някой, а още по-рядко някой иска да говори с мен. Не знам как да привлека вниманието към себе си, не знам какво да кажа че да заинтересувам останалите. Не знам как другите правят така че да им обръщат внимание. Опитвал съм да се справя сам с положението, но се оказа че хората за които този проблем е непонятен не могат по никакъв начин да ми помогнат освен да кажат нещо ободряващо и после да си тръгнат, защото кой ли би искал да е до човек който общуването просто не му е в стихията. Искам да преодолея този проблем и се запознах и с други хора като мен в това отношение. Заедно и под ръководството на специалист можем да се справим. За да успеем обаче, първата стъпка е да се съберем повече хора. Ако има някой който който има този проблем и иска да се справи с него, нека ми пише като отговор или да остави бележка.
Само така заедно можем да си помогнем.
| |
Тема
|
Re: Търсим хора с проблеми в общуването
[re: popotaen]
|
|
Автор |
Meya (вечност) |
Публикувано | 08.02.08 18:47 |
|
При теб е по-добър проблема.А представяш ли си да си център на внимание, но не искаш да си този център.Въпреки всички усилия не можеш да се скриеш и хората те забелязват, заговарят и пак си център.
Така, че ти казвам-добре си си, да му мисли този с центъра, че ти някой ден ще овладееш добрата комуникация, ама ония с центъра , къде ще се скрие:)))
"Човек е роден от любов и за любов и
само в любовта постига радост"
| |
Тема
|
[re: Meya]
|
|
Автор |
ПЪTниk (оня) |
Публикувано | 08.02.08 19:12 |
|
Здрасти...
Човека търси хора...
| |
Тема
|
[re: ПЪTниk]
|
|
Автор |
Meya (вечност) |
Публикувано | 08.02.08 19:18 |
|
Че то и аз търся хора, знаеш ли как ми трябват за един обект:)))ама няма.
Ти къде ги намираш хората?
"Човек е роден от любов и за любов и
само в любовта постига радост"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ПЪTниk (оня) |
Публикувано | 08.02.08 19:49 |
|
Защото не търсиш търсещи хора, а в твоя случай ти трябват търсещи работа на обект!
А тук проблема е че се търсят хора с проблеми.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ПЪTниk (оня) |
Публикувано | 08.02.08 20:05 |
|
Извинете скъпа приятелко за забележката относно хубавата ви сигнатура, но аз мисля, че човек е роден от похот и страст, иначе сигнатурата ви е много хубава и само заради това си струва да стои за другите.
| |
Тема
|
[re: ПЪTниk]
|
|
Автор |
Hoвaroдин () |
Публикувано | 08.02.08 20:38 |
|
Тъй, тъй - в похот и страст се раждаме, дай боже и тъй да умрем.
| |
Тема
|
[re: Hoвaroдин]
|
|
Автор |
ПЪTниk (оня) |
Публикувано | 08.02.08 22:03 |
|
Дай боже всекиму