Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:23 18.06.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Тема Търсим хора с проблеми в общуванетонови  
Автор popotaen (непознат )
Публикувано03.02.08 18:54

Здравейте,

Чувствам се като изолиран в компания, рядко говоря с някой, а още по-рядко някой иска да говори с мен. Не знам как да привлека вниманието към себе си, не знам какво да кажа че да заинтересувам останалите. Не знам как другите правят така че да им обръщат внимание. Опитвал съм да се справя сам с положението, но се оказа че хората за които този проблем е непонятен не могат по никакъв начин да ми помогнат освен да кажат нещо ободряващо и после да си тръгнат, защото кой ли би искал да е до човек който общуването просто не му е в стихията. Искам да преодолея този проблем и се запознах и с други хора като мен в това отношение. Заедно и под ръководството на специалист можем да се справим. За да успеем обаче, първата стъпка е да се съберем повече хора. Ако има някой който който има този проблем и иска да се справи с него, нека ми пише като отговор или да остави бележка.
Само така заедно можем да си помогнем.

Тема Re: Търсим хора с проблеми в общуванетонови [re: popotaen]  
Автор Meya (вечност)
Публикувано08.02.08 18:47

При теб е по-добър проблема.А представяш ли си да си център на внимание, но не искаш да си този център.Въпреки всички усилия не можеш да се скриеш и хората те забелязват, заговарят и пак си център.
Така, че ти казвам-добре си си, да му мисли този с центъра, че ти някой ден ще овладееш добрата комуникация, ама ония с центъра , къде ще се скрие:)))

"Човек е роден от любов и за любов и
само в любовта постига радост"

Тема Re: Търсим хора с проблеми в общуванетонови [re: Meya]  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано08.02.08 19:12

Здрасти...
Човека търси хора...

Тема Re: Търсим хора с проблеми в общуването [re: ПЪTниk]  
Автор Meya (вечност)
Публикувано08.02.08 19:18

Че то и аз търся хора, знаеш ли как ми трябват за един обект:)))ама няма.
Ти къде ги намираш хората?

"Човек е роден от любов и за любов и
само в любовта постига радост"

Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано08.02.08 19:49

Защото не търсиш търсещи хора, а в твоя случай ти трябват търсещи работа на обект!
А тук проблема е че се търсят хора с проблеми.

Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано08.02.08 20:05

Извинете скъпа приятелко за забележката относно хубавата ви сигнатура, но аз мисля, че човек е роден от похот и страст, иначе сигнатурата ви е много хубава и само заради това си струва да стои за другите.

Тема Re: Търсим хора с проблеми в общуванетонови [re: ПЪTниk]  
Автор Hoвaroдин ()
Публикувано08.02.08 20:38

Тъй, тъй - в похот и страст се раждаме, дай боже и тъй да умрем.

Тема Re: Търсим хора с проблеми в общуванетонови [re: Hoвaroдин]  
Автор ПЪTниk (оня)
Публикувано08.02.08 22:03

Дай боже всекиму

В похот и страст.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.