|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Мадлен Алгафари
|
|
Автор |
dayanira (непознат
) |
Публикувано | 07.09.05 14:17 |
|
Някой може ли да ми каже телефон или адрес на кабинета на Мадлен Алгафари? Предварително благодаря!
| |
|
Българската координаторка е Мадлен Алгафари.Телефонът и е 02/9524221;faks:8520117.Ето какво пише момиче,което се е лекувало там:
Информацията
ab alio exspectes, alteri quod feceris
| |
Тема
|
Re: Мадлен Алгафари
[re: abettor]
|
|
Автор |
gogors (непознат
) |
Публикувано | 02.01.08 12:14 |
|
На телефон
952-42-21
никой не отговаря
| |
Тема
|
[re: dayanira]
|
|
Автор |
QTEK™ (ЗАЛИЧИТЕЛ) |
Публикувано | 02.01.08 12:46 |
|
ако ще я гърмиш -моля
но не рискувай и 1 лв с нея..
тя няма нищо друго за цел освен собствената си персона и $..
няма нито един научен труд но е член н а учените в БГ..
М
и
н
а
в
а
щ
••
watch if you're smart!•••
| |
|
телефона на Алгафари е 9831199; тарифата и от преди година, доколкото знам, беше 70 лв. на час.
| |
Тема
|
[re: QTEK™]
|
|
Автор |
Jumper (/Психо.../) |
Публикувано | 02.01.08 23:21 |
|
Вярно, вярно! Тези "интересни" мнения не споменават парите за лечение при Валдо... А те са 10 000 евро къмто начално... може и повече, в зависимост комко те прецени в БГ кака Мади... Иначе сега е на 100-120 лева на час. А ако изглеждаш заможен може и на 150 лв. на час. Ха честито! И всеки нормален човек ще си зададе въпроса защо швейцарец като проф. Валдо Бернаскони по спешност пренася цялата си клиника в Италия? Ами в Швейцария беше приет отпреди доста време закон за психотерапията... А той бедния НИКОГА не може да покрие критериите на този закон... А и в кои ли асоциации на професионалисти психотерапевти членува... отговор в малко да не кажем в нищо особено, като все пак е член на ЕАП (където са и хипнотизаторите де!)
Dum spiro spero
/докато дишам се надявам/
| |
|
А някой знае ли откъде могат да се свалят нейни електронни книги.
Аз ги търсих по едно време и просто се учудих, че няма никъде, а тя е доста известна. И си мисля, че тя също проверява нета и ако някъде са качени, предупреждава хората да ги махнат. Това се връзва с тезата, че за нея парите са определящи.
И книгите на тая блудница Мона Чобан са свалени от някои библиотеки и пише, че е по настояване на авторката. Но това едва ли го засяга някой де. Нейните книги имат стойност единствено на хартиен носител (по време на упорита диария).
| |
Тема
|
_ Мадлен Арабската свирка
[re: Nice kid]
|
|
Автор |
QTEK™ (ЗАЛИЧИТЕЛ) |
Публикувано | 03.01.08 18:07 |
|
познавам и мона и мадлен и двете са крайно повърхностни..за магда араПската сфирка няма да намериш има само откъси от "поезия"//за мончето- или добро или нищо но може да и пишеш тя редовно е в сайта bgdate.com с собственото си название
М
и
н
а
в
а
щ
••
watch if you're smart!•••
| |
|
Лоша, много лоша услуга си правиш с подобни изцепки, в които от първия до последния ред няма нито едно вярно твърдение. Единственият извод, който човек може да си направи от постинга ти, е за самия тебе.
| |
|
Да бе и аз така си мислех! Сега ше взема да си унищожа записите на МП3, където по телефона ми се казват цените за час (тя самата ги казва, като се представя преди това) и това да знаеш не е вярно! Освен това, за Вардо нищо не е вярно... А-а-а-а-а-а сигурно съм сънувал това... То в клиниката всичко е безплатно! Да знаеш безплатно е само сиринцето в капана за мишки! Ако искаш опитай се сам да звъннеш в клиниката... Аз съм пробвал - много "любезно" (да знаеш те са доста на Вие с английския, трябва ти някой с италиански) ме "препратиха" към кака Мади. А при запитване дали все пак не може да се отиде директно ми казаха, че без среща с нея няма да може да ме приемат... Дотук добре, но като питах защо ми се каза "тя трябва да Ви диагностицира (тя нали се сещаш е виден психиатър и много разбира от психиатрични състояния!) и да ви препрати с точна диагноза". След това с подставено лице отидохме при нея с момиче изглеждащо доста анорексично (не е просто се нави да я види на живо). Платихме си 120 лева, за един час ни се обърна горе-долу внимание, бяме х-м-м-м леко побутнати да си купим книжките и ни се предложи да отидем още няколко пъти за точна диагноза... Колко? "Ами четири-пет за диагнозата и още четири-пет за да започнем лечението, чак слод това може да говорим за клиниката". Същевременно да правим около 3-5 различни изследвания и да и ги донесем (Ама тя и клиницист била? А-у-у-у-у!). До тук сметка 1200 лева. След десетте сеанса тя предлага да бъде задействана процедура за преместване в клиниката на Валдо... При въпрос колко ще стрева винаги ни се отговаря "Ще се види от състоянието!" Най-накрая се изплю камъчето - за 15 дни 9800 ЕВРО! Вярно е че за здравето на детето си бих дал толкова, НО защо например кака Мади не ми каза нито веднъж, че в БГ може да се лекува анорексия? Вярно, че всички ги е страх от психиатриите, НО това си е психично заболяване, свързано с телесен образ (има го и в МКБ-10 и в американската класификация на психичните заболявания!) В България е известно от над 20 години, и случайно или не смъртността от него е една от най-ниските в света! Случайно или не най-добри резултати са постигани в ДЮПК в София. Случайно или не знам за над 40 момичета излекувани в ДЮПК. Друг теоретичен въпрос е доколко са излекувани, НО и друг не теоретичен въпрос е какво става с тези момичета "излекувани" при Валдо... Явно си силно незапознат с етиологията на това заболяване за това се впечатляваш от глупостите на Мади. Освен това не ти ли прави някакво впечатление какво "правили" в клиниката? Ами ако си чувал нещо за т.нар. "комуни" за лечение на наркомания и си чел какво правят там ТО Е СЪЩОТО! Какво точно е направено за лечение? Че нещо не виждам...? Въздейства се на елементарно поведенческо ниво, захравнат се и толкова. Преди време по телевизията се подвизаваше едно същество "излекувано" при Мади и Валдо. Тя била ОК била вече приемала тялото си и т.н. Като я питаха колко тежи ДВЕ години след "терапия" в продължение на 6 месеца (сам смятай колко пари са потрошени!) тя отказа да отговори, въпреки, че изглеждаше ЗВЕРСКИ мършава. Две седмици след последното излъчване по БТВ един приятел засече девойката в Сл. Бряг. След доста кратка свалка я "приспал" да му каже колко тежи, като я замаял да й каже, че изглежда отлично. Тежала огромните 40 килограма на около 168 см. Е СТРАШНО ИЗЛЕКУВАНЕ! Е...И МУ МАМАТА!
Dum spiro spero
/докато дишам се надявам/
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|