Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:29 10.07.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема помогнете - имам проблем с общуванетонови  
Автор cимпaтяra (непознат )
Публикувано28.09.07 12:43

Здравейте, много съм самотна напоследък. Освен , че си нямам приятел, все повече усещам, че ми липсва и среда . Правя усилия да се сближавам с хора и да си общувам с тях по купони и събирания, приятно е за момента поне на мен, но не завръзвам трайни контакти. Струва ми се, че допускам някакви грешки в комуникацията, които отблъскват хората от мен. Понякога наистина говоря прекалено много, за друга грешка не мога да се сетя. Искам да преодолея изолацията и да мога да имам някакъв по широк кръг от познанства. Другото лошо е, че повечето хора са по двойки , аз съм единствената сама и това може допълнително да е фактор. Говорих с една близка приятелка да ми каже ако е възможно какви грешки допускам и тя ми каза, че прекъсвам от време на време, но за друго не се сещала. Не знам дали е била откровена или не , но при всички положения от тогава внимавам диалогът да е балансиран и да изслушвам внимателно другия. Въпреки това напредък няма. Единствените хора, които искат да се вицдат с мен са мъже, които се интересуват от мен каот жена, но с тях не мога да си общувам, защото в някакъв момент ми правят мизерии като ги отхвърля.

Редактирано от cимпaтяra на 28.09.07 12:50.

Тема Re: помогнете - имам проблем с общуванетонови [re: cимпaтяra]  
Автор _maycal ()
Публикувано28.09.07 20:03

"по купони и събирания"

Често такива купони и събирания са полунаркомански сборища -наливат се с алкохол , пушат непрекъснато, а и алкохола и никотина са си парекселанс наркотици, така че всъщност-наркомански сборища!?И те като "понаправят главите", си общуват помежду си-сипят пошлости, разказват някакви безсмислици...
Много от "контактните", "готините" хора са от типа на ...имаше един Мариан от "Биг брадър"-пиеше и пушеше непръкъснато...Така че, като не ти се знаят компаниите, е трудно да се прецени дали има проблем в теб, или имаш естествен инстинкт на защита от повърхностни и недотам свестни хора, прикрити или явни хедонисти и егоисти!

Автор FileO99 (НЕОСТАЛИНИСТ )
Публикувано28.09.07 23:13

Ми защо ги отхвърляш?Ето виждал ли точно къде е проблема?

Тема Re:нови [re: cимпaтяra]  
Автор a|iaS (Libertine)
Публикувано30.09.07 23:57

Напиши повече за себе си, възраст, ежедневна среда, зодия ако щеш... всякакви такива

Автор overcome (непознат )
Публикувано29.11.07 20:50

Govori togava kogato misli6 che si gotova,i se vslu6vai povece v horata s koito govori6.Tova e problem na mnogo hora spored men.Zatova ne trjabva da se izburzva v ob6tuvaneto.Uspeh

Автор Trendi ()
Публикувано30.11.07 10:06

По-добре е да се опиташ да излезнеш от фиксацията в проблема, който описваш. Помага евентуална промяна на философските ти виждания. В псдихиатрията има основен принцип: " Когато не може да се промени проблема трябва да се промени отношението към него." Аз никак не харесвам това нещо, но не вибждам друга по-подходяща позиция на човека.

Тема Re: помогнете - имам проблем с общуванетонови [re: Trendi]  
Автор chorlavata (brunetka)
Публикувано02.12.07 16:27

прав си:колкото по-се взира в своята необщителност,токова по-зле ще стават нещата.Все има хора ,с които се чувства добре и може да се разбира с тях.С други не.То не всеки е харесван от всички я...

...

прави каквото трябва,да става каквото ще.

Автор cuddly ()
Публикувано02.12.07 22:31

привет.
всеки прави "грешки" в общуването.
единственият съвет, който ми хрумва е да разшириш кръга на познатите- т.е. общувай повече и не се кахъри за грешки. Просто подхождай с отворено сърце и душа към другите.
за трайни приятелства трябва време и усилие и от двете страни.
живеем в доста голяма изолация, така че, вината не е само твоя.
и пак ти повтарям- хората не са съвършени- всеки има няккави кусури в общуването. важното е да не с еотказваш и да обшуваш с колкото се може повече хора.
успех!

Автор WhiteShadoW (непознат )
Публикувано04.12.07 12:27

гледай я па тая
мъжете и са лепяли тя ги отхвърляла и после "ама аз съм самотна"
да ти %#@^ патката

Автор miata (добронамерен)
Публикувано04.12.07 19:15

Може би трябва да разкажеш повече за себе си, но на първо четене ми се струва,че не се движиш в средата ,която ти пасва. Опитай се да я смениш. Знам,че е кофти да се чувстваш самотен,но това не бива да е причината да се хвърлиш в кревата на първия,който те пожелае. И говориш много,защото се чувстваш неуверена вероятно. Намери си занимания,които ще те срещнат с нови и различни хора.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.