Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:29 13.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема има ли измъкване?нови  
Автор 66_girl (непознат)
Публикувано25.04.07 16:54

Здравейте, вече не знам какво да правя, за да се измъкна от състоянието в което съм.

Семейството не ме разбира, никаква помощ, все едно и също всеки ден имам нужда от промяна, но партньорът ми смята че няма нужда от такава. Но губя себе си бавно.
Всеки ден се опитвам да съм ведра, но как да се получи като не се чувствам отвътре така?
Живея в малко градче /иначе съм от втория по големина в страната/ ама след като се омъжих отидох в това глухо село. Много е скучно .Направо се задушавам там. Дори не живеем все още в собствено жилище. Нямам желание да се поддържам , а преди бях съвсем различна, просто коренно друг човек. На всичкото отгоре започнах да боледувам, почти всеки месец.
Мислите ли че психическото състояние на човек му се отразява на физическото?

Тема Re: има ли измъкване?нови [re: 66_girl]  
Автор dru* (разумна)
Публикувано25.04.07 17:07

По повод на последното ти изречение - ДА! Нарича се психосоматика. Нали знаеш "психе" е душа, а "сома" - тяло. Често, когато душата ни боледува изпраща сигнали чрез тялото.

Тема По-скоро е обратното, физическото състояние влияе.нови [re: 66_girl]  
Автор имитaтop (имитатор)
Публикувано25.04.07 17:53

Ето ти е съвет - вземи си колело и карай поне пет пъти седмично до съседното село и обратно (ако си намериш тъпкач там, може и да не се връщаш всеки път).

Тема Re: По-скоро е обратното, физическото състояние влияе.нови [re: имитaтop]  
Автор 66_girl (непознат)
Публикувано25.04.07 18:00

Де да беше толкова просто всичко.
Въпроса не е до колелото.
А до това как се чувства човек в състоянието си да се запази цял /да се преструва човек, че е щастлив когато всъщност не е/, ако разбираш какво имам предвид.

Автор 66_girl (непознат)
Публикувано25.04.07 18:03

РР Не съм казала, че живея на село, просто града, в който живея /все още/ го визирам така.

Автор kremiy (непознат )
Публикувано25.04.07 20:21

Има!За целта трябва първо да си изясниш на себе си какво от твоите очаквания преди брака не са се осъществили и защо.Второ трябва да приемеш,че една връзка не върви по вина и на двамата .Няма такъв момент само единият да е виновен.За едно добро съжителство е необходимо и двамата да приемат човека до себе си безрезервно-със всичките му плюсове и минуси.Този,който отива да живее при своя партньор трябва да приеме законите на домът в който влиза и после постепено и дипломатично да наложи своите виждания и промени.Хвалете половинките си,не ги корете и ще получите в замяна повече от колкото сте очаквали и мечтали.

Тема Re: има ли измъкване?нови [re: kremiy]  
Автор 66_girl (непознат)
Публикувано25.04.07 21:10

Thanks, Kremy

Мъчи ме това, че не мога да се реализирам професионално тук.

Автор elenaelena (оптимист)
Публикувано25.04.07 22:32

Мирише ми на депресия .Трябва да направиш нещо ,ако искаш не загубиш себе си .НЯмаш ли приятели там ? НЕка тези ,които са приятели на мъжа ти станат и твои .ЛОшо ,ако не ги харесваш ,но пак има изход -намери си нови .Не е толкова трудно , ако си общителен и ведър човек .Но не се изоставяй ! Не забравяй , че "ЖЕната обича с ушите , а мъжът -с очите ".Имах подобен проблем .Омъжена съм надалеч и когато се преместих в чуждия град ,дори не исках да излизам сама .Но нещата се промениха .Аз ги промених .Ти също можеш .

Тема $нови [re: 66_girl]  
Автор QTEK™ (ЗАЛИЧИТЕЛ)
Публикувано27.05.07 21:16

смяняй всичко почни от партньора се пак селото убива

М
и
н
а
в
а
щ

••

watch if you're smart!•••

Тема Re: $нови [re: QTEK™]  
Автор caмoтниkът (срамежлив)
Публикувано27.05.07 22:43

Селото е рай, приятелю, то не убива

Ако ми даваха тая заплата която вземам в Шумен, в някое забутано село, там щях да се пенсионирам! Чистият въздух и спокойният живот са това за което мечтая, но хора има всякакви. Пък мацката, ако обича мъжа си, ще намерят вариант. Можеш да си смениш професията винаги, и да се реализираш по друг начин, стига да го можеш това(с реализацията). В една книга прочетох, че предприемчивият човек винаги намира начин да спечели, и в комунизъм, и в капитализъм, и в града, и на село

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.