Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:20 18.06.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Тема Лудите...лудите и пак за тях!!!  
Автор Meya (вечност)
Публикувано09.08.06 00:47

Моля ви се, ама никой нормален да не ми пише,отговаря или да се чувства съпричастен, отговорен...или подобни настроения.., ако му е кеф тогава:)Ако се чувства малко луд,но се съмнява в това си качество, също може да ми пише, предварително се извинявам за мембраната на пропускливост:)
Говорят се един работи за безсъние тука и ме предизвикаха.....как да спи човек..
Безсъние, безсъние и пак, връщаме се към първото понятие.Уж страдаме от безсъние , а пък и в клуба един не пише:)))Да вземе да се съберем безсънковците и и и и аз незнам:))))пък може и да заспим.А пък може и някой все пак да ни даде съвет, без рецепта...па и вече станах скъпи пустите:)
Иска ми се компетентно мнение, дали безсънието се лекува с ракия или друго отлежало, без рецепта и ако да-моля ви кажете ми за колко време.Ако не дава резултата пет години, да го спирам ли не ли, да я сменям ли марката ох...ми незнам вече:))))Не казвам , че ще отговороя на всички-несериозна съм в това отношение-но пък чета:))

"Човек е роден от любов и за любов и
само в любовта постига радост"

Тема Тръгнеш ли с ракията спиране няма.нови [re: Meya]  
Автор Trendi ()
Публикувано09.08.06 10:10

Не те съветвам да прибягваш до този "лек". По-добре е колкото е възможно повече разходки на чист въздух. Ако нямаш възможност просо върви пеша по улиците, парковете и т.н.. Ако пак не заспиваш значи просто на организма ти не му се спи. Като крайна мярка, ако толкова много искаш да накараш тялото ти да заспи можеш да пробваш с тухла по главата. По този начин спането е гарантирано и вечно, но аз не зная дали не е вредо за здравето и дали има някакви странични ефекти.

Не държа да ми отговаряш, защото съм луд, а и ти също си луд. Въпреки това избягвай хапчета за заспиване.

=============
За сега е безплатно

Тема Re: Тръгнеш ли с ракията спиране няма.нови [re: Trendi]  
Автор Meya (вечност)
Публикувано09.08.06 13:52

И бетон бъркам на чист въздух и пак не помага, виж с лекарствата съм скарана:)не ми понасят.
Виж това с тухлата ми хареса, ама ще взема да направя някой сакатлък, само да се почупя:)

Тема Re: Лудите...лудите и пак за тях!!!нови [re: Meya]  
Автор vetrec (носещ прохлада)
Публикувано09.08.06 16:14

Вечер, късно, след 23-24ч., когато "нормалните" хора заспиват, ти си направи силно кафе с мноооооого прясно мляко, захар на вкус. Увий се в мноооого меко одеяло пред телевизора, включи любима програма. Гледай, пий, мисли само за топлината и уюта, че си защитена точно в тези мигове от лошия свят навън, не мисли за нищо, за никой, дори и за себе си. Може това да ти подейства и да заспиш. Опитай.

п.п. В краен случай, ама в много краен, кафето с мляко, може да се замени с греяна ракия зимно време, студена бира през лятото. Въпрос на вкус.

Засаждай цветя всяка пролет!

Автор ПЪTниk (автопилотен)
Публикувано09.08.06 21:38

Чети тук и се учи: "В краен случай, ама в много краен, кафето с мляко, може да се замени с греяна ракия зимно време, студена бира през лятото"
Ние сме започнали от крайният случай, къде по- накрая?

Пътят не води никъде. Главното е да не се отклоните.

Редактирано от ПЪTниk на 09.08.06 21:38.

Тема Re: Лудите...лудите и пак за тях!!!нови [re: vetrec]  
Автор Meya (вечност)
Публикувано12.08.06 00:20

Благодаря ти за загрижеността Ветри:)))
Ти с това кафе вечер, най-много някой инфаркт да ми докараш на млади години:)А ако изпия две студени бири сега лятото-цяла нощ ще си правя разходки до дирекцията:))пак се върнахме на ракията...
Кажи ми сега, ама честно вечер пие ли ти се кафе?

Автор Meya (вечност)
Публикувано12.08.06 00:25

ох, забравих да те питам, ти какво направи тази година ствоите цветенца?
Ужас, моите така се оманосаха...чак ми е жал да ги гледам..

Тема Re: Лудите...лудите и пак за тях!!!нови [re: ПЪTниk]  
Автор Meya (вечност)
Публикувано12.08.06 00:31

ШШШТТТТ!!!:)Те не знаят хората, че вече караме трето висше, спосорирано от винарната:)))Поне алкохолни да ни даваха за тези всичките години:))))
Накрая накрая, къде по-накрая...за кой край всъщност става на въпрос?!?

Автор vetrec (носещ прохлада)
Публикувано12.08.06 16:11

Да ти кажа, честно, вечер силното кафе направо ме успива, противно на твърденията, че действа ободряващо. Имам навика да пийна кафе, при липса на студена бира и ракийка.

Моята загриженост е продиктувана от положението на една приятелка. Хич не я лови сън и нея. Таааа..., съчувствам ти, ама ще пробваш този, онзи съвет, пък току виж нещо те успи. Колкото до китките..., ухаят на балкона, вечер ми остава време да им се радвам. Онзи ден градушката ги поопоска малко, но пак са си хубави. Айде, със здраве, че то, без него, не стигаме до крайните случаи!

Засаждай цветя всяка пролет!

Автор Meya (вечност)
Публикувано14.08.06 22:18

Ветре, какви са тези неща, които ми говориш, ами той ако кофеина ти действа успокояващо...представям си сутрин какво пиеш за да се събудиш:)))

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.