Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:12 18.06.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Чуда се дали полудявам или съм преуморен?нови  
Автор hose (dao)
Публикувано17.07.06 19:51

от няколко седмици ми се иска да скоча от някъде - но не искам да се самоубивам! подчертавам не го искам
имам чувството че ако скоча нищо няма да ми се случи все едно
не мога да разбера и аз какво точно
но е странно
и се чувствам и много глупаво - защото заобикалям балконите и прозорците - много тъпо се чувствам, едва ли не получих фобия някаква
а преди съм катерил и със бънджи катапулт съм бил - нямам страх от височини
опитвам се да се анализирам и ми се струва че много се пренапрегнах последните месеци и това е някакво желание да се надскоча сам
?!?!?!?!?!?!?!

Тема Скачай смело, бате!нови [re: hose]  
Автор Evlogy (Gigofffffffffff)
Публикувано19.07.06 08:49

Знам едни скали при Созопол, там и аз скачам. Казаха ми, че имало още по-яки по Камен бряг и ако нема издънки таа година и там ше скачам.

Гигов - вътре-вън!

Тема Последно - ще скачаш ли или не?нови [re: hose]  
Автор Trendi ()
Публикувано19.07.06 12:00

Интересувам се да зная дали да внимавам, когато минавам покрай някоя сграда да не падне някой върху мене.

Незабавно пиши когато спреш да заобикаляш прозорците и балконите!!! На тебе може и нищо да не ти се случи, но ако паднеш върху моята глава определено на мене тогава ще ми се случи нещо лошо. Нали не искаш аз да страдам само заради това, че ти все още не си се самоопределил дали си луд или не?

Чудни хора - аз за себе си не зная какъв съм а те искат да им кажа те какви са.....! Недейте така, защото се напрягам да мисля!

=============
За сега е безплатно

Тема Re: Последно - ще скачаш ли или не?нови [re: Trendi]  
Автор hose (dao)
Публикувано19.07.06 18:55

споко под моя балкон не е оживено
освен ако не реша да скачам от работа

като че ли отшумява - вече си мисля че аз сам съм се фиксирал върху нещо което на практика не съществува или по-скоро не е това с което аз го натоварвам като информация
времето ще покаже - забелязал съм че винаги след време нещата се синтезират и се изясняват

чувал съм за тези скали при Созопол но май не съм ги виждал никога
готино ли е? не бих казъл че съм фен по принцип да скачам но сигурно е забавно

Тема Тръгваш по околовръстното на Стария град, бате ...нови [re: hose]  
Автор yeлkъм тo дъ kлyб! (хев а найс гей!)
Публикувано19.07.06 20:23

... и като стигнеш до най-вдадената в морето суша, скачаш. Особено е яко като се накъркаш и скачаш нощем (ние караме кола до края и палим фаровете, та не е хептен тъмно), адреналина направо ще ти строши тиквата. Пробвай тва, бате, голем купон са тия скокове. Има и по-високи скали, ама там не е за начинаещи, щото дупката е тесничка.

Тема Re: Тръгваш по околовръстното на Стария град, бате ...нови [re: yeлkъм тo дъ kлyб!]  
Автор hose (dao)
Публикувано20.07.06 20:01

звучи доста.... хм....

в тъмното надали ще скоча да ти кажа правото....
преди съм бил за кратко каскадьор и да ти кажа след едно истинско размазване с кола ми минаха всякакви мераци за подобни неща - връщахме се след нощни снимки, бяхме 5-ма в колата, всички спяха освен мене и шофьора - и накрая и той заспа - по нанадолнището на пътя от семинарията към хотел хемус (софия) и влязохме в насрещното, отрязахме един стълб, преобърнахме се по капак и се въртяхме до един сфетофар там, до руската гимназия - така и спряхме на капак, пред нас беше отрязания стълб от който стърчаха жици, а отдолу точно се задаваше една патрулка - никога няма да забравя тази картинка - изпълзявам от колата, един плюе кръв а двамата полицаи едва едва бавно излизат от страничните врати и не могат да повярват какво са видяли току що
и питат - добре ли сте?
добре сме - вика тоя дето плюе кръв
а шофьора тича назад да събира разпилян багаж
и полицая - какви сте вие бе?
каскадьори - и продължава да плюе кръв оня....

сега е смешно но ми трябваха месеци преди да осъзная че е смешно....
по чудо нямаше никой дори с счупване или нещо... а никой не беше и с колан дори.... само тук там натъртване и по-ударени - мда....
хайде със здраве и внимавайте със скоковете

Тема Re: Тръгваш по околовръстното на Стария град, бате ...нови [re: hose]  
Автор Sahib (Господин)
Публикувано23.07.06 09:39

Честно да ти кажа прочетох ти постовете ама по диагонала... Но смея да ти кажа нещо:

Когато започнеш да живееш живота си в бързината, съсредоточен в една цел, която е напред от твоя поглед и когато тази цел се превърне в центъра на твоята вселена и твоя свят започне да се върти около нея ти изместваш съзнанието си, с което опитваш да промениш реалността... Дори да успееш цената, която плащаш е неимоверно висока и не си заслужава (последното изречение е изключително смекчено)

Спри за секунда и се огледай, замълчи и се заслушай, докосни въздуха - усети го... ще видиш, чуеш и усетиш всичко необходимо... Другото е Суета... О' свещенна Суета...

Тема Re: Тръгваш по околовръстното на Стария град, бате ...нови [re: Sahib]  
Автор hose (dao)
Публикувано23.07.06 10:45

точно до същото стигнах и за тези дни!!!!!!

че от много работа и концентрация и съмовглъбение за да творя съм загубил усещането си за реалност!!!!! и баланса по този начин!!!
и мисля че много хора които творят го правят
номера е май да намериш баланса между двете неща!
а в момента се опитвам да направя точно това което казваш - спрях

Тема Re: Тръгваш по околовръстното на Стария град, бате ...нови [re: hose]  
Автор Sahib (Господин)
Публикувано25.07.06 04:37

Радвам се за тебе тогава

Тема Re: Чуда се дали полудявам или съм преуморен?нови [re: hose]  
Автор valenty (ентусиаст)
Публикувано26.07.06 21:58

я да анализираш и мен....
от много отдавна докато си карам по улиците и не дай си боже до мене спре цистерна с бензин имам неудържимото желание да си хвърля фаса в резервоара.....
не го правя разбира се

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.