|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Vazmojno li e totalno izlekuvane?
|
|
| Автор |
Varna_Boy (непознат
) |
| Публикувано | 30.07.04 19:00 |
|
|
Zdraveyte! Za parvi put vlizam v tozi interesen klub i bih iskal da spodelia neshto...
Moy blizuk strada ot 10 godini ot psihichno razstroystvo, koeto se proyaviyava vsiyaka godina...Minalata godina skochi ot blizo 10 metra visochina i mu niyamashe nishto, smetna , che Bog go e zapazil /beshe kato test za nego/ po-kusno poseti razni svetiy mesta iz Bulgaria, napravihme razni religiozni ritruali po Velikden. Iskam da spodelya, che sme pravoslavni hristiyani. Toy viarva, che se e izlekuval s Bojiyata pomosht. Slava Bogu naystina veche e normalen chovek i niyama nikakvi priznaci za razstroystvo. Mnogo dobre mu varvi sushto i v jivota i rabotata. Naystina e normalen i palnocenen chovek, a i nay-vajnoto mnogo shtastliv. Kak mislite vuzmojno li e takova izlekuvane, zashtoto za 10 godini psihiatrite ne napraviha nishto, osven vsiyakakvi bezpolezni lekarstva i oburkvane na psihikata...Dori imashe predlojenie v nachaloto za shokova terapia s tok. Smiyatam znaete kakvo predstavliyavat bolnichnite zavedeniya otvutre i otnoshenieto kum pacientite!?! Az sushto viyarvam, che kogato silno jelaesh neshto, to naystna stava. Misliya, che taka si e pomognal. Kakto ima edna pogovorka: "Pomogni si sam, za da ti pomogne i Gospod". Vie kak mislite? Moje i drugi hora da imat ili sa imali podobni problemi... Shte mi e interesno da prochte mneniya. Blagodariya za vnimanieto.
| |
|
|
|
няма невъзможни неща
поздрави щастливия си приятел !

The best place to find God is in a garden.
George Bernard Shaw
| |
|
|
|
Това са възможните неща 
| |
|
|
|
не може да бъде!
George Bernard Shaw
| |
|
Тема
|
Re: Vazmojno li e totalno izlekuvane?
[re: Varna_Boy]
|
|
| Автор |
ПЪTниk (ПЪТник) |
| Публикувано | 30.07.04 20:17 |
|
|
Аз по едно време си мислех, че съм ясновидец, но сега се мисля за психолог.
Но, като се замисля не съм нито ясновидец нито психолог и изведнъж разбрах, че всичко е мисъл, но не мога да преценя правилно ли съм разбрал последната си мисъл
Като те чета какво си е мислил твоя приятел и си мисля все повече за мислите.
Най- хубавата ми мисъл е, че вече всичко е измислено.
Радвам се за теб и приятеля ти, нищо друго не мога да измисля сега. 
| |
|
|
|
Честна комерсиална! 
| |
|
Тема
|
[re: ПЪTниk]
|
|
| Автор |
Homo Ludens* (нередовен) |
| Публикувано | 30.07.04 20:38 |
|
|
според мен се объркваш като се опитваш едновременно да разбереш и за психолог и за ясновидец
дай да ги изясняваме едно по едно:
аз съм психолог
аз не съм психолог
аз нито съм нито не съм психолог
после същото с ясновидец:
аз съм ясновидец
аз не съм ясновидец
аз нито съм нито не съм ясновидец
и после вече ще ти е по-лесно с двете:
аз съм психолог и ясновидец
аз не съм психолог и ясновидец
аз нито съм нито не съм психолог и ясновидец
аз съм психолог, но не съм ясновидец
аз съм ясновидец, но не съм психолог
аз нито съм психолог, нито съм ясновидец
..
и т. н.
кво да ти обяснявам, като ти това не може да не си го видял ясно или пък ако не си го ясновидял, то си го учил по психология..

George Bernard Shaw
| |
|
|
|
А, според мен, ти ме объркваш, тъкмо си бях наясно и сега като те прочетох пак се обърках.
Не знаеш ли че човек не е загубен докато не разбере, че се движи в грешна посока
Сега не мога да преценя кое състояние е по- добро за мен-незнанието че съм загубен или яснотата, която ти ми даде...
Ти кое от двете състояния предпочиташ?
| |
|
Тема
|
[re: ПЪTниk]
|
|
| Автор |
Homo Ludens* (нередовен) |
| Публикувано | 30.07.04 21:14 |
|
|
искаш да ме объркаш като ме питаш кое от двете предпочитам - току що ти обясних, че с две се борави по-трудно от с едно
изчерпваш яснотата - напримем можеш да ме попиташ:
предпочиташ ли да ти е ясно
или предпочиташ да не ти е ясно
или предпочиташ нито да ти е ясно нито да не ти е ясно
и после вече може да поговорим и за незнанието (че си загубен)
ясно ли е
(ако те обърква четенето - само пиши - аз така правя ;-))
George Bernard Shaw
| |
|
|
|
А, аз чета защото си мисля, че и другите четат, нали да не изглеждам тъп пред тях, не че си мисля че ще разбера нещо от прочетеното.
Ти какво предпочиташ , последно...защото и аз трябва да предпочета нещо, а не зная какво?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|