|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема
|
"abuse"
|
|
Автор |
Pineapple () |
Публикувано | 17.06.04 14:40 |
|
Прав беше Тео, че абюз не е просто наранявам.
И се сетих за друго...Не можеш да манипулираш , ако не си бил манипулиран.
Ролите се сменят. Нещо като садо/мазо.
С ясното съзнание за една чужда манипулация Ви казвам - прощавам Ви!
Не си търся виновник, за да не видя виновника в мен.
Чувствам се изтормозена емоционално.
Прощавам Ви!
То не било уан мен шоу, то било ту уимин шоу.
И не става дума за някаква параноя,
а за приказката за лъжливото овчарче. В коя тема да вляза?
Спестете ми подробностите. Не ме интересуват.
Алегро, много хубавичко звучиш тука:"ако някой не знае къде да спре, винаги се намира някой да го спре. Било човек, било обстоятелство. Когато не си наясно със себе си, не си наясно какво искаш. "
Алегро, поеми си отговорността. Клубът е тук горе, не е на бележки.
Джейн какво стана с общуването между чисти интелекти?
Има игри, които ми харесват.
Тази няма да я играя.
| |
|
А какво ще кажеш за тва изреченийце: Някои хора са достойни за небитието още от самото си раждане:) ?????
Една седмица не влизах, преди това още една, сега няма да вляза поне още една. заради ето тези теми. като тая. Вие тук ли живеете бе хора? Какъв Ви е проблема???? не схващам, ей! Не разбирам. Я по една майна на всички и .....уфффф, баси и клуба и чудото.
Не мо'еш да мъмриш, брат! Все едно хан Аспарух да мъмри!
| |
|
няма общуване между чисти интелекти - всичко е в някакъв контекст
| |
|
...що бе я виж какъв екшън се разигра, плаче за Оскар...
Връзката поставя в зависимост
| |
|
Тео и за друго беше прав - че хапчетата трябва да се пият редовно.
| |
Тема
|
Re: "abuse"
[re: Marina]
|
|
Автор |
anbra (коя ли е тя) |
Публикувано | 17.06.04 19:57 |
|
Не е ли злоупотребявам?
По-добре сам, отколкото зле придружен!
| |
Тема
|
[re: anbra]
|
|
Автор |
Marina (стегната) |
Публикувано | 17.06.04 21:13 |
|
Не е.
| |
|
За последно отговарям на подобна тема, за какво да поема лично моята отговорност?
За това, че не вярвам в морала на обществото, за това, че не го уважавам за да съм сигурна в неговата обективност и за това, че проявявам донякъде опора в самия индивид, като към такъв, към който да проявя уважение?
искаш тук да обсъждам живота си? ТУК? Защо не обсъждаш своя? (риторика)
Ето я отговорността ми, аз регистрирах потребител "Бащата", след няколк о постинга вече нямах достъп до него. Идеята бе само да се пускат неутрални анкети, без коментари. Без злоупотреби. И какво сегА?
Искаш да обясня, че човекът, който ми го взе е мой съсед? Че той ми поддържаше комп.? Че с майка му споделях почти всичко?
За това, че Пешо заслужи моето уважение и му казах какво е станало. За това ли да ти кажа, че Кръг знае какво е станало и е наясно, че това в момента не е просто ваш цирк, а гавра? Това ли да споделя с теб? С клубът?
Това ли е моята отговорност? Моята отговорност бе да се дистанцирам и само да гледам какво става, за да не направя грешки.
И защо обсъждаш Джейн? Под каквото име и да си, ти си ТИ. Ти си всичко това- своите желания, своите мечти, своя интелект, своята личност. не виждам защо изобщо агресираш към нея?
Мислех те за по-достоен човек- който уважава честността, а не я прокламира като морално качество без да спазва нормите й.
За да си себе си, ти трябва да го искаш.
А когато си себе си, ти си всичко, което трябва да си.
| |
|
Ами като се вземе предвид, че доста време целия клуб беше ангажиран с Бащата, тебе, вашите отношения и всички се втурнахме да ти съчувстваме и да те подкрепяме е редно в края на краищата да ни дадеш някакво обяснение какво се е случило без драматеично да припадаш от това, че някой се рови в живота ти.
Защото когато някой с ник който ТИ си регистрирала ти определя среща и там всички останали бла-бла които се изписаха около тая среща е нормално да се замислиш какво всъщност правиш? Отиваш на среща сама със себе си ли? Или изобщо предложения за срещи и срещи не е имало, но ти ни гледа сеира как ти съчувствахме всички и дума не продума от желание да не направиш грешка? Никога ли не са ти казвали, че бездействието може да нанесе много вреди също?
| |
Тема
|
[re: Marina]
|
|
Автор |
Kpъr (white dementor) |
Публикувано | 17.06.04 22:30 |
|
не е много вярно - клуба се ангажира с което си иска. пускам и аз теми,
не са интересни, ни са клюки...
consider everything
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
|
|