Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:42 18.06.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Проблем в къщи!  
Автор Глиrop (Гьоргиев)
Публикувано08.06.04 19:43

Имаме си един петел. Глигорица му викаше на галено Ебчо но напоследъка много взе да се нерви (тя, а не петела) и сега го нарича Пущиняка. Та тоя петел найредовно се катереше по кокошките из двора и те си беха щасливи ебаси. Глигорица също. Обаче получи некво психично растройство (петела, а не Глигорица) и ги отеба сичките, а кви ярки си имаме в наличнос, като слънца! Некаква комшийска мръсница с проскубана трътка и гол врат как мо завърте тъпата малка главица, та по три пъти на ден почна да прескача тарабите и взе да я яри само нея, мамка му и петел! И постепенно спре да обръща внимание на наште си. Много ясно, че у двора настъпи униние ебаси. Нема пърхотене, нема яйца, нема жевот, нема нищо. Глигорица взе да кълне през час, та чак се сети за Натка от съседната маала и почна да налита и връз мене. Абе нема жевот у нас, ойде си спокойствието и жизненоста, те това ми е проблема. Като почнеш от кокошките и свършиш с Глигорица, сичките по цел ден овесили човки одат из дворо като малоумни ебаси. Имаме си и магарица, Живка и викаме, сметам да е прекръстим и нея на Униние, че взе да прифаща психологически некакси настроението на околните женски твари и само реве. Ама за кво брица, не казва ебаси.
Един човек ми рече, бегай при психарите, там има секакви се ше те опраи некой. И аз дойдох кво да правим, като съм на зор. Ако има изпомежду вас ветеринарни психатри или некви таквиа учени ора, айре дайде акъл кво да го праим тоя психясал петел. За клане нема да ми говорите обаче, сакън! То не че не ми е идвало да му откинем главата, ама и сега си е като без него, що да се абим ебаси.
И некви апчета да изпишете на Глигорица викам.
Да земе да забраи за Натка друго ми не требва.
Чекам.

Кой копа зло не мисли, оти нема време!

Тема Re: Проблем в къщи! [re: Глиrop]  
Автор Beй Xaй Beй (air)
Публикувано08.06.04 19:47

Без да съм мно учена, щом проблема идва от проскубаната комшийска кокошка, би могъл да си съсредоточиш вниманьето къмто таа посока
Моля, няма защо да ми благодариш

"Ситен дъжд вали низ ясно небо,
ситен е, ситен, като маргарит..."

Автор Mesir Voland (принц на мрака)
Публикувано08.06.04 19:50

брато напрао ме отепа с тва дето го каза че станало с тоа петел баси петела баси натката. не моем се оспокоим като помисла че и моата с моа петел мое така и аре че ми писна амисла. са отивам с ени приятели с петли и натки да мислим и ша ти кажа като са върна кво апраиш

Щом няма Бог, който тогава ръководи живота человечески и изобщо целия ред на тази земя?

Автор Marina (стегната)
Публикувано08.06.04 20:24

Глигоре, жив да си сто години и още толкова после.
Така неудържимо не съм се смяла не помня от кога.
Според мене кокошките в махалата /нашата, не вашата/ няма три дена да снасят, защото са в уплах от силния ми смях. Видя ли сега какво стана? Вместо аз да помогна на тебе... еееехххххх.

Тема Вей и Воланд [re: Beй Xaй Beй]  
Автор Marina (стегната)
Публикувано08.06.04 20:29

Къде ви отиде възпитанието и правоговора?

Автор ПЪTниk (ПЪТник)
Публикувано08.06.04 21:28

Проблема си е проблем, аз мога само като ясновидец да се произнеса за причината за това следствие с всички вас там...отивам да видя , видях и казвам...В предишния си живот Глигорица е била евнух в харема на султан Баязид. Тогава са я скопили /срамна дума/ заради следствие от предишния и живот и понеже тогава са я скопили, то тя чак сега е станала нервна напоследък. Да карам и с терапията...та ти Глигоре в предишния живот си бил ханъма в харема на Баязид, но пак поради минали причини Баязид е наредил да ти отрежат езика...повода бил там нещо / пак срамно нещо/ та терапията Глигоре ти сега не си с отрязан език и Глигорица не е скопена, та кажи и ти с езика си, че тя не е скопена и няма какво да се нерви....ако не извършите това действие сега двамата - ти да и кажеш и тя да не се нерви, то в следващия живот теб ще те скопят пък на нея ще и отрежат езика...то повод все ще се намери. Това в личен план. Сега за това което виждат очите, приемат ушите и ума ви с Глигорица го асимилира, както на него му е удобно. Този прост, хитър и коварен ум само за себе си мисли, ебаси егоиста и лъжеца , малиййй как само лъже че няма живот, спокойствие и жизненост, ебаси лъжеца...ша кайш че освен яйца нищо друго не яде този ум или че е свършил сексуалния живот на кокошките.
Това за Живка е по сложно, тя знае за какво реве, струва си да се реве за такова нещо, но тя Живка е само интериор към другите неща и не е важна.
Ти кажи на Глигорица, не си без език, че тя не е скопена, какво толкова риве за Натка като Живка.
Който сее боб, пада в него?

Редактирано от ПЪTниk на 08.06.04 21:28.

Тема Re: Вей и Воланд [re: Marina]  
Автор Beй Xaй Beй (air)
Публикувано08.06.04 21:32

Мен к`во ме интересува...пък?

"Ситен дъжд вали низ ясно небо,
ситен е, ситен, като маргарит..."

Автор Marina (стегната)
Публикувано09.06.04 10:26

Глигор, моля ти се появявай се от време на време да ни разказваш за вас. Мисля, че ние можем да научим много от тебе, от кокошките, от Ебчо, от Глигорица и от Живка дори.

Тема Марина, [re: Marina]  
Автор nbb (весела)
Публикувано09.06.04 10:29

бива ли такова отношение ? Човекът има проблем, а ти вместо да му помогнеш да го реши, искаш да ти разказва.

Тема Re: Марина, [re: nbb]  
Автор Marina (стегната)
Публикувано09.06.04 10:33

Ами не знам дали бива.
Аз не мога да му помогна да си реши проблема.
Обаче се оказва, че той може да ми помогне аз да си реша моите проблеми.
Около мене е пълно с кокошки и магарици, а той явно има опит човека.
Та за това попитах.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.