Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:09 20.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Тема Питане...нови  
Автор yellow_black (неунищожаем)
Публикувано08.10.03 18:45

...имам си човек до мен(от женски пол)...обичам го...вече много години...харесвам друг(пак от женски пол)...но продължавам да си държа на моето и не го давам на никой...а за третата жена в живота вече не ми се говори,защото и тя се надява на нещо по-сериозно...много ми е симпатична,но нещата са до тук...малко много съм разтроен т.е. на 3...съветват ме да си продължа по старо му...но ежедневните контаки с тях не ме оставят да си почина и да размисля... та , на някой случвало ли у се е подобно нещо и как се е справил...
дайте ми един HELP

Тема Re: Питане...нови [re: yellow_black]  
Автор ПЪTниk (ПЪТник)
Публикувано08.10.03 19:57

Не можах да разбера от какво се оплакваш?

Няма нищо случайно на този свят, никои мъж, жена, среща, случка не са ти приятел или враг-те са твои учители!

Радвай се на щастието си.
Наближава времето когато ще разбереш тази Истина!

^Аз се прекланям пред твоето разбиране.^

Тема Re: Питане...нови [re: ПЪTниk]  
Публикувано08.10.03 20:22

нямам проблем...имам си питане и съм малко объркан...ама малко...разбира се че се уяа от тях и то успешно...не съм най-щастливия ако ме разбирш...

Автор Velocity (try everything)
Публикувано08.10.03 22:22

Да, на мен ми се е случвало ... нямам добър съвет щото и аз не знам отговора. Но ето въпрос за теб - ако една от 3те жени в живота ти те слага в някоя си нейна троика от мъже как би се чуствал? Просто питам... аз май виждам моя свят със потенциални любими.... но в техния ми се ще да сум само аз! Кото си го призная така не ми се вижда много... честно!

Тема Re: Питане...нови [re: Velocity]  
Автор Kpъr (минаващ)
Публикувано09.10.03 00:10

така е, затова времето е относителна величина...

АвторLili (Нерегистриран)
Публикувано09.10.03 09:30

ах ти, развратнико!:))) Не те разбирам особено, щото на мен такова нещо не може да ми се случи!!!Аз мога да обичам само 1 мъж и да не поглеждам в страни, но де го:?))))

Тема Re: Питане...нови [re: Lili]  
Публикувано09.10.03 10:01

не си застрахована от подобно нещо...тогава няма дапознаеш себе си...

АвторLili (Нерегистриран)
Публикувано09.10.03 10:06

аз избирам бавно, но затова пък качествено:)))

Тема Re: Питане... [re: Velocity]  
Публикувано09.10.03 10:30

може би говориш за идеалния свят...това май се среща при исляма...с харем от много,които са само твои и ти за тях си единствен

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.