|
|
|
Тема
|
Питане...
|
|
| Автор |
yellow_black (неунищожаем) |
| Публикувано | 08.10.03 18:45 |
|
|
...имам си човек до мен(от женски пол)...обичам го...вече много години...харесвам друг(пак от женски пол)...но продължавам да си държа на моето и не го давам на никой...а за третата жена в живота вече не ми се говори,защото и тя се надява на нещо по-сериозно...много ми е симпатична,но нещата са до тук...малко много съм разтроен т.е. на 3...съветват ме да си продължа по старо му...но ежедневните контаки с тях не ме оставят да си почина и да размисля... та , на някой случвало ли у се е подобно нещо и как се е справил...
дайте ми един HELP  
| |
|
|
|
Не можах да разбера от какво се оплакваш?
Няма нищо случайно на този свят, никои мъж, жена, среща, случка не са ти приятел или враг-те са твои учители! 
Радвай се на щастието си.
Наближава времето когато ще разбереш тази Истина! 
^Аз се прекланям пред твоето разбиране.^
| |
|
|
|
нямам проблем...имам си питане и съм малко объркан...ама малко...разбира се че се уяа от тях и то успешно...не съм най-щастливия ако ме разбирш... 
| |
|
|
|
Да, на мен ми се е случвало ... нямам добър съвет щото и аз не знам отговора. Но ето въпрос за теб - ако една от 3те жени в живота ти те слага в някоя си нейна троика от мъже как би се чуствал? Просто питам... аз май виждам моя свят със потенциални любими.... но в техния ми се ще да сум само аз! Кото си го призная така не ми се вижда много... честно!
| |
|
Тема
|
Re: Питане...
[re: Velocity]
|
|
| Автор |
Kpъr (минаващ) |
| Публикувано | 09.10.03 00:10 |
|
|
така е, затова времето е относителна величина...
| |
|
Тема
|
[re: yellow_black]
|
|
| Автор | Lili (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.10.03 09:30 |
|
|
ах ти, развратнико!:))) Не те разбирам особено, щото на мен такова нещо не може да ми се случи!!!Аз мога да обичам само 1 мъж и да не поглеждам в страни, но де го:?))))
| |
|
|
|
не си застрахована от подобно нещо...тогава няма дапознаеш себе си... 
| |
|
Тема
|
[re: yellow_black]
|
|
| Автор | Lili (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.10.03 10:06 |
|
|
аз избирам бавно, но затова пък качествено:)))
| |
|
|
|
може би говориш за идеалния свят...това май се среща при исляма...с харем от много,които са само твои и ти за тях си единствен
| |
|
|
|
|