Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:15 14.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема SEROXATнови  
АвторAни (Нерегистриран)
Публикувано01.10.03 13:13

Здравейте,
Преди да ви попитам за ефективността на Seroxat, проверих дали има нещо писано за това в клуба. Но освен едно единствено мнение, което беше категорично против, друго нищо не намерих.

Моля ви, споделете и други мнения, преди да почна да го пия.

Тема Re: SEROXATнови [re: Aни]  
АвторM (Нерегистриран)
Публикувано01.10.03 14:19

Аз съм го пила половин година, ефекта от него беше добър, що се отнасяше до заболяването ми, но иначе се сдобих с 10 кг. отгоре и със световъртеж 1 месец когато го спрях. Доста е силничък. За какво ще го пиеш?

Тема Re: SEROXATнови [re: M]  
АвторAни (Нерегистриран)
Публикувано01.10.03 14:27

Не знам дали да определя състоянието си като заболяване. Отидох на лекар, защото вече една година съм в постоянна депресия, апатия, страх от общуване с хората, съпроводено с чуство за малоценност. Такива работи.
Предписаха ми Сероксат. Но само за десет дни.

Затова питам. Не бих искала да се товаря с нещо излишно и може би неподходящо.

Автор ПЪTниk (ПЪТник)
Публикувано01.10.03 14:58

Че за какво ти е да общуваш с хората, само да те нараняват? Защо пък ти трябва тяхната оценка за ценност?
Медитирай търси връзка с Твореца, знаеш ли колко е мил и добър и тактичен. Докосниш ли се веднъж до неговата любов, ще видиш огромната разлика от човешката любов. Сега ти искай пък то ще ти се даде. Сама си, трябва да го разбереш, освен онова в теб вън нищо няма и няма да намериш, което не означава да не общуваш с хората, а само да промениш виждането си за нас.
Та търси в теб, няма за кога да отлагаш.
И мен ме няма и не ме слушай какво ти говоря попитай вътре в себе си и ще получиш отговор.
Виж сега какво ще направиш...значи усамотена ще помолиш отова което е навсякъде и в теб да ти покаже отговора на въпроса. Няколко дена все питай така и се наблюдавай...отговора ще дойде...може и от човек може и от ...от всичко може да дойде отговора. Просто не може да не дойде твоя отговор защото то онова те познава по- добре от теб и така ще направи за да го разбереш.. Като се научиш така да получаваш отговорите ще ти олекне и ще усетиш какво трябва да правиш занапред.. В тези случай на питане и самонаблюдение няма значение дали взимаш хапчета или не и какви са те.
Скоро ще разбереш, че света не е това което сега си мислиш.
Възможно е да направиш това когато нямаш друг изход, но защо е нужно да се стига до там?
И за мен теб те няма и аз говоря на себе си сега, защото нямам друга работа в момента.
Желая ти успех.

^Ние сме такива, каквито се измислим!^

Тема Re: SEROXATнови [re: ПЪTниk]  
АвторAни (Нерегистриран)
Публикувано01.10.03 15:31

Пътник, всичко, което казваш е така. Само, че аз Искам да общувам с хората, но не мога. Това ми е проблемът

М, четох и твоите мнения. Означава ли това, че за известно време ще се оправя и след това пак същото?

Автор Ginger. (глезанка)
Публикувано01.10.03 15:50

Малейййй ма нали ти казах да не плашиш, 4е не сега го правиш...........сега съвсем ме обърка.......la la la la la la la la la la la la can't get u out of my head!

Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар .

Тема Против!!!!! Категорично!!!!нови [re: Aни]  
Автор Ginger. (глезанка)
Публикувано01.10.03 16:01

Първо за 10 дни ле4ение не може да се оправи депресията, освен ако не искаш просто да пробваш какво е да се "друсаш" с хапове, защото мило ми моми4е това е ИМЕННО едно голямо ДРУСАНЕ, само 4е законно!

Та мислълта ми е, вместо да се напрягаш и да търсиш отговор тук, я следвай следната рецепта 10 дни, ако не помогне пак ела тук и пак питай.

В продължение на 10 дни всеки ден ставай сутри и ти4ай в най- близкият парк с бавно темпо около 30-40 минути.
Следва душ........горещ душ, хладен душ.....редувай и винаги завършвай с хладен.
Всекиденвните задължения (рзботиш ли или у4иш или и двете?!?!?)!
Ако нямаш всекидневни задължения, взимаш си няколко много хубави книги, зареждаш се яко с филми и се наслаждаваш!
Излизай сред природата колкоот се може по-4есто.
Събота или неделя?!?!?!?! който ти е любим ден избираш и отиваш на аспаруховият мост да скачаш- БЪНДЖИ......капиш?!?!?!
Обаждай се всеки ден на някой стра приятел, уговори се за кафе, кино, клуб, хойкане по мъже.
Отиди поне два пъти на фризьор през тези 10 дни! И поне три пъти на МАСАЖ!
Охххх абе все такива неща, мисля 4е може да си ги измисляш и сама.

Каква е при4ината да си в депресия.........................много е важно да си дадеш отговор на този въпрос, даже от там запо4ни! Хап4етата не оправят проблеми (абе има ли хап4ета за подмладяване?!?!?!).
Та така обичай се, обичай хората койтоо те заслужават и си живей живота.

Прегръдки.

Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар .

Автор ПЪTниk (ПЪТник)
Публикувано01.10.03 16:05

Разбрах те, скъпа приятелко. Всички сме еднакви защото сме подвластни на едни и същи закони. Всички искаме неща които нямаме и не ценим онези които имаме. Но, пък от друга страна точно тези "неизпълними" желания са нашия смисъл на живот, те са цел която привличаме с волята си и така тренираме и се развиваме...иначе се застояваме на едно място в развитието си дори атрофираме. Ти сега си включила на пълни обороти целият си човешки организъм-механизъм и работиш с мисли, мисли, желания и дела. Бездействието също е действие. Целият ни живот е изпълнен с грешни действия и в това се състои смисъла на живота ни и развитието ни.
Ако ти решиш сега тази твоя задача на нейно място ще са появи нова още по- трудна задача и така до края на живота ни. Който успее да разбере тази проста истина може и намера време за собственото си щастие, защото може да се работи и без да се страда, въпреки че тогава задачите стават много, много сложни и тежки. На силен човек тежък товар, на слаб- лек.
Така че аз смятам че нищо ти няма и няма нищо за оправяне освен промяна в мисленето ти , а това може и ще дойде само отвътре от теб, стига да го пожелаеш и да се потрудиш да се самонаблюдаваш. Готов съм да се обзаложа с теб, че още на третия ден ще имаш възможност да разбереш отговора на въпросите си и да вложиш наученото в практика в живота. Ще забележиш, че въобще не е трудно да се общува с хората, но смисълът е същия безсмислен както всичко останало в нашия свят...питаш все така ли ще е ...ми докато разбереш че твоите разочарования не идват отвън а лично от теб, от твоите очаквания пак ще страдаш доста, но пък нали узнаваш...защо не погледнеш на живота си не като сценарист и режисьор а като все едно си само участник в него. Роли колкото искаш, жена си, артистичността ти е заложена. Имаш всичко необходимо и достатъчно- ИЗПОЛЗВАЙ ГО, напразно се косиш и отнемаш щастието и смеха си от самата себе си
Не забравяй че ме няма и си сама, само си говорим

^Ние сме такива, каквито се измислим!^

АвторAни (Нерегистриран)
Публикувано01.10.03 16:13

Приятелю Незнайни,
Дълбоко в себе си съм сигурна, че "проблемът" ми (явно много малко ми трябва, за да го поставя в кавички) е поправим и без медикаменти. достатъчно е някой (като теб) да ме нахъсва. И истината е май е наистина в мисленето.

Тема Re: Против!!!!! Категорично!!!! [re: Ginger.]  
АвторAни (Нерегистриран)
Публикувано01.10.03 16:16

Хората са казали, че с питане и до Цариград се стига ))))
Благодаря ви. Искрено

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.