Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:12 10.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема чувство за малоценност, ревност, страхнови  
АвторЯнa (Нерегистриран)
Публикувано24.08.03 15:36

Приятелско семейство, излизаме заедно, ходим на море и т.н. Та значи приятелката, ако може да се нарече такава е доста добре изглеждаща, едва ли има мъж, който да не я загледа, облича се във ластични дрехи, къси панталони, грим дори и къщи, поведение на жена, която непрекъснато иска да се хареса, държание на независима, многократно подчертавайки за красивата си фигура и разголвайки части от тялото при това по-голяма с 5 години от мен.
Аз не дотам привлекателна, започнах да се дразня от поведението й, но не го показвам разбира се, държа се на положение. Преглъщам майтапчийските подмятания за не дотам изваяното ми тяло, от страна на мъжа ми. Започнах да се подлагам на диети, гладуване, упражнения, висене пред огледалото в стремеж да открия подобрения силует. Е, все пак постигнах нещо временно, отслабнах с 10 кг. , което не беше впечатляващо нито за съпруга нито за приятелката. Ето, че въпросната започна да използва мъжа ми като такси на повикване, като спонсор на почерпките, когато излизаме вечер заедно, пускайки в действие женски хитрости, подчертавайки слабото си тяло в разголени еластични дрешки, наричайки с умалителни имена частите от тялото- пъпче, краченце, коремче ….
Та значи къде е проблема, аз ли си го създавам или е факт? Като не пропусна и нещо много важно, за моят съпруг който неведнъж е бил разкрит в изневери.
Е, сега аз трябва да търпя и да се правя на сляпа на това нейно държание, да си трая, да не правя скандали, да тормозя себе си при всяко излизане, да бъда нащрек, че може да пак да се стигне дотам? Как да се справя? Абсурдно е да спрем срещите с това семейство, защото мъжете са големи приятели.

Тема Re: чувство за малоценност, ревност, страхнови [re: Янa]  
Автор Taisha ()
Публикувано24.08.03 17:29

Абсурдно е само това ,което ти смяташ за такова.Именно тези емоции,които си сложила за заглавие на темата ти поддържат нещата в живота ти такива каквито са.
Когато си дадеш сметка ,че ТИ си важната.Че ти заслужаваш уважение,любов и добро отношение...и най-вече да не бъдеш мачкана и унижавана ще промениш живота си.И това няма да изглежда "абсурдно" ами единственото естествено нещо.
Животът ни е отражение на това, което носим вътре.Понеже се смяташ за непривлекателна и незаслужаваща възхищение, любов и уважение хората се държат така с теб.
Абе...като ти писне /дано да ти писне някой ден, все пак/ ще се ядосаш и ще им теглиш майната на всичките.....И няма да се съобразяваш с желанията на мъжа си толкова, при положение че той смята за нормално да те унижава публично...А ще заживееш собствения си живот..и ще го направиш щастлив.

Автор Kpъr (Sans Logique)
Публикувано24.08.03 22:16

стани и ти голяма приятелка с мъжа и... не се затваряй в себе си, дръж на твоето си положение.

Автор lmBlack (Хладнокръвен)
Публикувано25.08.03 09:04

Защо казваш "постигнах нещо временно" ?
Ако човек иска да изглежда привлекателен, то трябва да полага постоянно грижи за себе си, с козметика,спорт, диети и всякакви други хитрини.
Ако не повярваш в себе си, че ти също си привлекателна, как ще убедиш мъжа си в това ?
Освен това, сигурно имаш качества, които така наречената приятелка не притежава, демонстрирай ги пред средата в която живееш(доколкото е възможно). В края на краищата, мъжа ти не се е оженил за теб за нищо, сигурно има основателни причини и те са в теб. Повярвай си!

Автор Marina (стегната)
Публикувано25.08.03 12:49

Няма ли начин да говориш с мъжа си за възникналата ситуация?
Ако тази жена ти доставя голям дискомфорт той би трябвало да те разбере и да ти помогне.
Ако не можеш да говориш с него е лошо, защото трябва да направиш нещо и ако той не ти помага трябва да го направиш сама.
Но да се виждате често с тези хора и ти да бъдеш измъчвана от чувство за малоценност и ревност е нещо което не бива да си причиняваш. Т.е. не бива да търпиш ситуацията.

Тема Re: чувство за малоценност, ревност, страх [re: Kpъr]  
Автор eeeeeeeeeeeeee (непознат )
Публикувано25.08.03 22:29

100 prozenta ti ja prevazhojdash intelektualno. Samo edna prostakesa moje da se darji taka. Pokaji i che e takava.

P.S- Govori s neja lichno che ne ti e priatno da flirtuva s maja ti. Kaji i go. Tja 100 prozenta s neinite manieri ima strah ot direktni izkazvanja.

Тема vij segaнови [re: Янa]  
Автор SUPERMEN (jenkar)
Публикувано26.08.03 03:19

taka kakto se imash v sosbtsvenite ti ochi taka ta vidjat i okolnite,ako ne se opravish cial jviot shte si si takava.kato si pulna otivai vu fitnes zalata i se buhti ili enshto trenirai ama otslabni,psole pochnid a se capash demek griomirash seksi drehi ala bala-be ti zansih,raboti and sebe si za da si privlekatelan shtoto samo s mrunkane shte revesh samo!!!!!!!!!!!!!!!I NEDEI SI IZMSILAI ZIVINENIA,kato niamash volia-stradai.EDNA POZNATA NE AI BAIH VIJDAL DVA MESECA-naskoro e vidiah-tia ebshe pulna sega e fidanka-kak go e postignal ne mi behse udobno da ia pitam

ama mnogo si mi sladka be bonbon

Автор saroni (enziktopl)
Публикувано26.08.03 09:21

намери си любовник:)ако не ти допада тази идея...започни да флиртуваш повече с хората, може би не в буквалния смисъл...малко повече усмивки, малко повече шегички. Флиртувай дори и със себе си:))))
Заложи на най-положителното си качество и "флиртувай" чрез него;) Ако не си достатъчно привлекателна, заложи на интелекта си
Най-вече...не търси проблем, а примай фактите като предизвикателство... Мисля, че много добре ще ти подейства да си "поиграеш" с хората...
играй си и флиртувай и много се усмихвай:))))предизвиквай и ти:)

ami...

Тема Re: ah che interesnoнови [re: SUPERMEN]  
Авторcat (Нерегистриран)
Публикувано26.08.03 13:07

PO DOBRE PAL4I SHTOTO SI IZLKU4ITELNO TUP

Автор Ginger. (глезанка)
Публикувано26.08.03 16:48

Я се надуй и ти малко, отиди на пазар похар4и пари, накупувай си секси неща /ако искаш консултант се обърни към мен:))))/.

Знам перфектният магазин за бельо, шашни го малко този твои мъж.

Когато излизат те, ти излизай с някоя приятелка/приятел.......ходи по дискотеки, барове, клубове- танцувай.....пий.....забавлявай се!

Накарай го /съпругът ти/ да ревнува! накарй мъжът й /на тази "перфектната"/ да те харесва, да си мисли за теб ве4ер когато си ляга с НЕЯ.

Има много на4ини стига да го поискаш наситина.

Успех, ако имаш нужда от по-подробен съвет, драсни една бележчица.

Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар .

Редактирано от Ginger. на 26.08.03 16:58.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.