Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:36 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Тема оро да чете тука че нема да има другонови  
Автор Oro (некоректен)
Публикувано29.10.02 01:39

повтарам ама нема да потретвам
начи престани да пишеш простотии
забрави да приказваш глупости за ората у тоа клуп и те оставам на мира
затварам ти темата с двете драндорениа подписани с уууууууу
и сам ти попраил едни говна против ариел в темата на тхео
обаче не ти пипам ништо там за чеченците
и друго шти кажа
ас нема да пиша от твое име повече ако влезнеш у час
даже си поправи онова некоректен на коректен като ти е кеф
ама ако продалжаваш да се праиш на мъш ште наеба здраво
ето как
шти клопна як бан от цела норвегиа а ти оди пиши от афганистан ако штеш
и шти истрия сичко от целиа дир с име оро даже и от архивите
накрая шти смена паролата и ти си аут като оро бес следа
мене ме не марзи а ти не мое си по луд от мене
ясен ли сам
и да не сам дреме ми на кура
аре

това с тиа букви е за черниа и ариел
вие па докога нема да праите ништо бе деба
що се ми го оставате на мене тоа луд старец
като видите глупости па търкайте бе ви еба у модераторите
като не пипате ништо па да зема да ви отпиша деба
и така и така ништо не праите

а това тука е за сички останали
как сте забелезали никой друк не пипам
и нема и да пипам
вие си говорете ваште си работи
а ас тоа насран дартак шси го наеба как си знам
нема ме питате што
и да питате се ми е таа не мисла да ви отговарам

аре че ного се расприказвах
ма го докарах шарено като оня фризер а
говори ви фалшимента оро
хи хи хи хи

"Разменяй а не отменяй становища !"
"Глупостта е сляпа за своята глупост!"

Тема чете туканови [re: Oro]  
Автор Theo (besen)
Публикувано29.10.02 08:08

Тя Ариел си пада по тебе, тоест по такива дето ебат без да питат хехехехехехе..........
Ей да не вземеш да се разсърдиш сега като Аслан Масхадов на Путин.....

Тео

Редактирано от Theo на 29.10.02 08:09.

Тема Re: оро да чете тука че нема да има другонови [re: Oro]  
Автор Pineapple ()
Публикувано29.10.02 09:22

Класика!
ей на тва му викам аз Виртуална потентност.

Автор jungle79 (monogamna)
Публикувано29.10.02 10:03

Bravo!:))))))

kakvo sega?

Автор LeoS (чистак нов)
Публикувано29.10.02 11:43

Виж какво сега. Пич :))
Изтриването "даже и от архивите" ще е в повечко, мисля аз.
Това направо си е жестоко - да не оставиш и следичка от човека ...
Знам те, че не си поплюваш много-много, но не е лошо да помислиш. Вярно е, че бурените се скубят от корен, ама ... това си е жив човек, все пак ...

Много ми се искаше да те попитам разни работи, но няма.
Защото адски мразя да задавам въпроси, на които предварително си знам, че няма да има отговор. И все пак, ако решиш друго, едно кратичко въпросче имам - "защо го правиш ?". Ако не ти се отговаря тук, пусни ми бележка, че ме яде отвътре точно тоя въпрос ...

<... животът е острозаразна болест, предавана по полов път, със 100% летален изход ...>

Автор lnsight+ (непознат)
Публикувано29.10.02 11:45

Наминавам аз от време на време през клуба след дълго отсъствие и кво да вида ... "Луд умора нема, само се множи ;-)...."

Тема Re: оро да чете тука че нема да има другонови [re: lnsight+]  
Автор Oro (некоректен)
Публикувано29.10.02 13:01

Аз хакера ще уважа както си му е редът - потрудил се е човека да ми обърне толкова внимание и използува толкова умения и време и гениалност - да ми разбива паролите /станах експерт по често сменяне/......Но на другите, които пишат тук, за да се избегнат недоразумения към кого се обръщате.
Моля като пишете до Оро - пишете "Оро" а като адресирате хакера - ОроХ
за да не стават грешки. Нали така....

Автор lmBlackМодератор (Хладнокръвен)
Публикувано29.10.02 14:30

За разлика от теб ми се налага да се съобразявам и с други хора освен себе си, освен това ми е жал за стареца, нищо си няма нещастника, само едни клубове са му останали.
По време на предното обсъждане по въпроса ясно предложих никой да не му се вързва и да не му отговаря на глупостите, но как да забърша с лека ръка тема в която има 10 различни мнения и то не само негови?
Нямам физическа възможност да кисна по 24 часа и да го дебна кога ще изръси някоя нова простотия, ако никой не е писал в темата му и счета че засяга някого лично не съм имал никакви скуполи и съмнения дали да трия.
Но и ти много се вживяваш.
Не му отговаряйте, не го четете и ще ви е много по леко. Не може да се угоди на всички. Като се трие все ще изникне някой да защити правата на хлебарките, като не се трие се пита : Що не се трие ? Или : Ама вие защо биете негрите ?
Е нема начин.

Автор AriellaМодератор ()
Публикувано29.10.02 21:07

трием го...това, което виждаш е върха на айсберга...той пише почти денонощно и си пуска един постинг по няколко (десетки) пъти...
ако не го триехме, в клуба щеше да има само негови теми, пълни с негови постинги

.......за какво ще си говорим.......

Тема Re: оро да чете тука че нема да има друго [re: Oro]  
Автор Oro (некоректен)
Публикувано29.10.02 22:33

Уважаеми др. Хакер !
Приемете моите раболепни поклони пред Вашата Светла личност, която изба моя скромен и просташки ник "Оро" за да се появи в този скромен клуб и да разнесе малко светлина .....най-сетне. Някак по инерциа Ви нарекох "другарю" защото начина ви на поведение ми напомни за времето на "другарите" Ех, какво славно време беше....всички бяхме другари и другарки и другарчета и всички чакахме да чуем дириктивите "от Горе" Иначе кво щяфми да праим.....без директиви....
Аз много се замислиф в/у мъдрите Ви слова, препоръки и ....директиви де и ето кво измисли глупата ми изкуфелница.
1. За "простотиите" дето все ги пиша в този клуб.....
Аз ще споделя с вас, че всеки път като чуя около мен да говорят китайци или японци разни звуци....като мяу-мяу и ми иде да им викна: Аре стиа с тия простотии бре....! Ами тъй де - не могат ли да си говорат като хората ами мяукат само. Простотии. Та и мойта работа - вместо да пиша като другите напр. как готвя бройлер с ориз или фасул с кокали......съм взел да пускам едни теми дето не са за хората....Простотии! Признавам си всичко. .....
/тук прекъснах малко, за да отида до кухнята и си донеса мезето за винцето - любимите ми скариди 12 номер. Т.е дълги 12 см/ Та прав сте!
2. Както казват старите хора - "Живият пример е незаменим" и аз вече си разпечатах вашите думи и постинги и сега те ще бъдат за мен модел, който ще се опитвам да следвам при писането ми. Трябва да ми дадете възможност да свиквам с новия стандарт на писане и обръщения към другите юзъри....Малко ми е необичайно - нали бех свикнал само простотии да пиша и ...сега трябва да усвоявам новия изтънчен начин за писане, който спуснахте във Вашата директива. Бихте ли проявили малко благосклонност към мен и ми разрешите да използувам думички като "навлек" към навлеците или "тъпунгер" към тъпунгерите и "патко" към патките....или "гнида" към тези, които се лепват като пучи въшки за теб и не те оставят на мира със заебаванията си и подигравките си.....Просто не ми идват на ум по-точни думи а трябва да призная един мой много голям недостатък от най-ранно детство:
Тъй и не успях да се науча да псувам....като хората...Голям тъпак съм начи и сега вече като изкуфял дъртак....ша мий трудно да се уча тепърва за да ме обикнат всички и Вий!
Ех вече поостарях

и съвсем се сбръчках като изкуфял старец.....ама то е от времето.../ снимката е автентична!/
3. Аз ви се възхищавам за светлия младежки порив да нахлуете в този клуб и да се обявите в защита на бедните и беззащитни клубари и най-вече на ариелаМ Шарон и другия трияч. това е достойна постъпка на един идеалист. Ами тъй де, кво ще търсим ред и права и т.н. Я всеки да си вземе живота....не бе да вземе живота на другите в ръцете си и да почне да го управлява. Ама ха. Едва тогава ще се опрай този свят начи...Нема друг начин.
Я виж в Москва колко хубаво стана.....заспаха си вечния сън по-слаботелесните ....а здравите оцеляа. Тъй де.

4. Нали сте чували изразът " Летвата падна ниско" който означава че нивото на общуване е паднало ниско. Но най зле е, когато някои юзъри си мислят, че летвата трябвало да се минава отдолу а не да се прескача......Бихте ли обяснили на вашата нова приятелка която гостолюбиво ви покани в този клуб
/от снимката/
че може и така.....ама по-добре е да се прескача летвата......
Благодаря Ви за вниманието, високите професионални хакерско-клониращи умения и ви желая от сърце кармата ви да ви следва навсякъде....както и до сега....
Good luck !
батко ти/ чичо/ дедо Оро

аааааахахахаххахаааахаааааа :))))))))))
абе фризер знаиш ли колко ного си ми писнал на кура вече
ама айде ше го броиме това твойто като смешка хи хи хи хи
опичай си акъла оттука натам да не стане грешка
и се не изпущай да разправаш едно и сащо по сто пати че скърцаш
разбра ли
аре

баси склерозата си хи хи хи хи

Редактирано от Oro на 29.10.02 23:16.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.