Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:46 09.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Психодрамата в Москванови  
Автор Oro (некоректен)
Публикувано28.10.02 23:54

Предполагам, че всеки в последните дни следеше с трепет и ангажираност събитията в този театър в Москва......Така беше в целия свят - милиони хора
бяха в очакване....
И кво? Знаете ....как завърши всичко.....
Какво сега? Остават поуките и анализите, които ще доведат до нещо....ново. Нещо коренно ново на сцената на "театъра" наречен ...."нашия свят" - светът на който се появихме и сме и публика-свидетели и....актьори. Докато сме тук...
Светът никого няма да е същия след това, което стана.......Както не е същия след станалото в USA 11.09.01......
Нека се опитаме да направим една "психоанализа" /без да сме профи в областта/ на събитието.......Обещавам активно участие в дебатите.
Истинският Оро ви говори !

"Разменяй а не отменяй становища !"
"Глупостта е сляпа за своята глупост!"

Тема Първо..нови [re: Oro]  
Автор Theo (besen)
Публикувано29.10.02 00:08

..докажи, че си истинскя Оро. Влизай във всеки постинг със снимката си!

Тео

Тема Re: Първо..нови [re: Theo]  
Автор Oro (некоректен)
Публикувано29.10.02 00:18

Мислил съм и по този въпрос....след като се убедих, че и админите не дават пет пари за тези клонирания.....Но как може един ник да докаже, че е той,
след като всеки може да те клонира и да изкопира и цветовете ти и Профил и
мото и всичко ............и тези, които единствено могат и имат техническите възможности да изобличат и идентифицират хакера ОТКАЗВАТ да направят това - говоря за модераторите в клуба.
Аз бих прилагал всеки път или картинка или снимка.........но нали като се чукне на нея с десен бутон и ......всеки може да я изкопира и клонира......
Дай ми акъл ако можеш. Админите нехаят.....

Как да докажеш, че ти си този, който пише с твоя ник ????

Тема Виж сега...нови [re: Oro]  
Автор Theo (besen)
Публикувано29.10.02 00:30

...Оро, аз веднага те познах, че си ти. А именно по сериозните и дълбокомислени теми. Това си ти, шоуменът на белите сияния.....! Какво ще кажеш, става за мото, нали?
ОК, за Москва и действието на властите.
1. Неорганизираност - потвърждения:
Ще употребявате аерозолен диазепам или халюциноген, ОК, ама къде са ви екипите от специалисти за да действат след това?
2. Незачитане на човешкия живот.... По сталински!

Тео

Тема Re: Виж сега...нови [re: Theo]  
Автор Oro (некоректен)
Публикувано29.10.02 01:00

Добре е, че си ме познал......и то по интуиция, а не по клониране на думи. Но погледнато глобално - нима това не е заложено в новата "придобивка" на човечеството - Виртуалния Свят.....един свят, в който се стимулира почти закърнялата функция на "жлезата" наричана ....ха-ха-ха - Интуиция !

Москва:
Гледам постоянно и скандинавските реакции и тези на BBC за случилото се и
за това, как биха постъпили в т.н. демократичен свят при такава ситуация...
защото идеята да се приспят терористите е нова и....бих казал - много добра!
От моя гледна точка.
Но моят проблем е: Нима е възможно при това невероятно развитие на наукато да се допусне употреба и дозиране на газ, за който нито се знае какво въздействие има....нито КАК ДА СЕ ПРОТИВОДЕЙСТВУВА ПРИ ПОРАЗЕНИТЕ. Тук на север дават интервюта с доктори спасяващи пострадалите-спасени и те казват, че никой не им е казал що за газ е това.....
и не знаят как да действуват.....Мистерия????
Това било тайна на военните....

Тема Re: Психодрамата в Москванови [re: Oro]  
Автор LeoS (чистак нов)
Публикувано29.10.02 12:33

Причината за тоя мистериозен газ е каката :)))
В петък вечерта, тя пусна темичка в клуб 40-50 и там попита ребром (цитирам по памет) - "абе тия руснаци какво се мотат, та не пуснат един газ да приспят всички и да си ги оберат като гъбки" :) Явно са я чули, защото няколко часа след това изпълниха идеята, но видоизменена - изобщо не ги прибраха, а си ги разстреляха от упор ...

А сега сериозно.
При такава мащабна операция, свързана с потенциална (но сигурна) заплаха за маса народ, няма шест-пет. И още при планирането, явно се калкулират и загуби. И от заложниците и от изпълнителите. Самата акция на терористите си беше директно насочена към провокиране на широката международна общественост и хич не им пукаше за заложниците - със сигурност щяха да гръмнат оня театър, почти съм убеден в това. Първо, защото самото им искане за изтегляне на войските за 7 дни е неизпълнимо дори и теоретически, второ - защото ако имаха намерение да останат живи (заедно със заложниците), щяха да допуснат храна и вода, но явно бяха отписали всички и трето, защото целта определено не беше това. След събитията от 11.09, конфликта "Чечня" слезе от дневния ред на медиите. На тях им трябваше нещо, с което да го възбудят отново. И си го създадоха - като взеха за заложници чужди граждани ! Нека си припомним, че преди това опитаха друго - взривиха два жилищни блока с руснаци, но нямаше ефект в световен мащаб - изтече само като новина и толкоз, нали ? А сега CNN предаваше денонощно от мястото на събитието ...
Съгласен съм, че медицинските служби в Москва не реагираха адекватно след извеждането на заложниците - ако го бяха направили, жертвите щяха да са по-малко. Защо не го направиха ? Моето обяснение е едно единствено - защото още им тежи тоталитарното наследство. Знаем, че при този режим човека беше едно нищо. Знаем и за безбройните опити за нови оръжия за масово въздействие, които бяха и са си строго пазена военна тайна. Ако спецслужбите бяха дали състава на този мистериозен газ, значеше да се откажат от него за в бъдеще. И те си го запазиха отново в тайна. За жалост, за сметка на 118 невинни жертви (за сега - защото съм убеден, че ще има и още).
Това е моето мнение, Оро.
Тук ще се съглася напълно с теб, що се отнася до комунистическото наследство, за което си говорил не един път. Много още има да си патим от него ... Може би трябва да се извъртят две-три поколения, докато се изчисти мисленето на хората и човека излезе на преден план. До тогава невинните ще си страдат. Много кофти, но просто не виждам как може да си легне някой като комунист и да се събуди като пречистен демократ. Невъзможно е ...

<... животът е острозаразна болест, предавана по полов път, със 100% летален изход ...>

Тема Кажи ми какви са тия чеченкинови [re: LeoS]  
Автор Theo (besen)
Публикувано29.10.02 12:52

Те Лео виде ли го онова биде, метър на метър, цилиндър дето беше поставено в едно от седалките в центъра на театралната зала. Чудя се каква ли е била тая чеченка дето го е скрила /предполагам под полата/ без да предизвика съмнение.
Баси чеченката

Тео

Тема Re: Кажи ми какви са тия чеченкинови [re: Theo]  
Автор LeoS (чистак нов)
Публикувано29.10.02 13:13

Това чудо е било вкарано разглобено.
Нищо чудно да е имало подготовка няколко дни преди това, неминуемо с помощ на служители от вътре. А и един театър не се охранява като летище, нали ?

<... животът е острозаразна болест, предавана по полов път, със 100% летален изход ...>

Тема Re: Психодрамата в Москванови [re: LeoS]  
Автор Oro (некоректен)
Публикувано29.10.02 13:14

Тъй като съм все тъй "коректен" на коректни приказки реагирам коректно:
1. За мен лично идеята за временно парализиране на всички без последици за здравето е най-доброто разрешение. никакви разрушения, никакви убийства.
По БиБиСи гледах дебат относно това - дали има нещо демократично в това
да приспят терористите и да нахълтат и ги изпострелят докато спят - вместо да ги арестуват и изправят на съд....като криминалн. както биха постъпили в демократичните страни....
2. Да се използува някакъв нов суперсекретен газ е.....чиста проба от военните. Използували са хората като опитни зайци...Защото съществуват много "старомодни" газове, които са известни на медицината от десетилетия и които нямат трайно въздействие и опасност за здравето....Защо не са приложили тях. наепр. хлороформ.../лаик съм в областа - признавам/ или психотронни средства - излъчване на ултразвук и др.....временно парализиращи съзнанието.....
3. Но ще се върна отново на въпроса: какви са последиците от тези терористични акции за световното човешко съзнание и цялата планета. Какви промени настъпват....в света поради тези събития.....

Тема Re: Виж сега...нови [re: Oro]  
Автор jungle79 (monogamna)
Публикувано29.10.02 13:18

tva si beshe chista proba terorizum, ama ot strana na Putin.
men li4no me hvashta strah ve4e.
Ludost!!!!!!

kakvo sega?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.