Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:48 14.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА МАФИЯТА ХАКЕР-МОДИ.нови  
АвторИ3OБЛИЧИTEЛ (Нерегистриран)
Публикувано26.10.02 12:38

Тук ще ви публикувам факти, както ви обещах вчера и......които бяха изтрити за да се скрие гнусната задкулисна далавера имаща за цел да злепоставя истинския Оро - пак ще ги пусна ако ги изтрият отново, докато всички разберете истинската същност на ариела и черния, които избрахте за модератори.........

Един мод бива избран в един клуб, за да върши точно определени дейности и м/у тях:
Да следи да се зачитат демократичните свободи и права на всички клубари ЕДНАКВО И БЕЗ ДИСКРИМИНАЦИИ.
Да бъдат пределно безпристрастни!
Да успокояват топката и евентуалните конфликти.
Да пазят клуба от хакери, като ги трият незабавно и безпрекословно.
Да пазят тайната на никовете и тяхната анонимност.

ариела и черния НЕ ИЗПЪЛНИХА ДОСЕГА НИТО ЕДНО ОТ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КАТО МОД. !!!!! Вместо това те изтриха маса сериозни и полезни теми и постинги на Оро, които имаха пряка връзка с тематиката на клуба. Но запазиха псувни и ругатни и спам написани от нейни "шуробаджанаци" и "работодатели" - овчиС и др.. Тя не изтри нито веднаж темите и постингите на няколкото хора клониращи Оро и вместо това закова темата на един от хакерите на първо място.......

Ето ви малко факти и засечки с радар:

1. Хакера предупреждава,че ще се гаври и клонира Оро и заплашва ариела и другия мод-менте, да не го трият.....
2. Изтрива 3 страници с теми на Оро и нарежда неговата тема да се закове на първо място:

бележка от хакера:

"абе модератора

До: lmBlack
Оставени: 24.10.02 11:28
и кво праиме сега?
ти прочете ли кво бех написал, бе пич?!
начи мойте мотивации аут, а оня отвъртел инфантил на 1 стр.- така ли?
казвай кво праиме да не казвам аз...

хакера

абе модераторката

До: Ariella
Оставени: 24.10.02 11:31
и кво праиме сега?
ти прочете ли кво бех написал, ма симпатяго?!
начи мойте мотивации аут, а оня отвъртел инфантил на 1 стр.- така ли?
казвай кво праиме да не казвам аз...

хакера

-----------------------------------------------

отговор от ариела:

От: Ariella
Получена: 24.10.02 20:39
Бележка до Ariella ЗА :) 'абе модераторката' прочетена.

-------------------------------------
Получена: 24.10.02 20:49
"ясно :-)
ми аз честно да ти кажа, не знам дали знаеш, че влизам само вечер след работа..и чета наред...и снощи не разбрах че си го клонирал чак с ника му...
дори питах Оро_ дали не си ти :-))
видях, че има две теми за мотиватора и преместих едната...
видях, че в нея е синичкото на оро и отдолу пише ралф едикойси...да не мислиш, че чета оро или ралф внимателно??..помислих, че оро я е дублирал заради това, че леос писа в другата и преместих едната..явно твоята :-))
сори...
сега ще я върна...

не искам да се заяждаш с мен или блек
но и ако спамваш (след време, някога) ще трябва да те трия..
предполагам, че ако искаш, можеш да изтриеш целият интернет (не се гъбаркам), но ако има спам, ако започнете с оро да се състезавате кой повече теми ще пусне, не знам как ще стане...
искам само да е спокойно в клуба и хората да си пишат..
оро е голям дразнител, но и има нужда от помощ., а клуба е за взаимопомощ...
разбираш ли каква е дилемата и колко е деликатно всичко...

ако пак стане така някаква грешка, или по- скоро ако аз допусна някаква грешка пак, надявам се да ми кажеш, както сега, защото не бих го направила умишлено, а и няма нещо , което да не може да се оправи...

само искам да те помоля за още едно нещо...
в клуба повечето хора са хубави хора...свестни...
каквото и да правиш, пази ги тези хора, не искам да пострадат...
нали... "

Hачи ариела рапортува: Ясно! Тъй верно! и....изпълнява заповедите...
като дава зелена улица на хакера.......

ЧИИ СА ТИЯ ЗАПОВЕДИ ? драги клубари и клубарки......Кво стаа тук начи?
Що за мафия е туй, а?

………………………………………………

Получена: 24.10.02 21:06
"виж и ми кажи тази ли е, или не..
защото в хидън има още една..

а сега влизам в клуба и нещо е различно...
трил ли си нещо??

недей...защо го правиш..."

…………………………………….

Тук ариелка забелязва, че хакера е вилнял и изтрил всички теми на Оро в последните 3 стр. и.....дори се появява нещо като съвест при нея......но само за малко......Прочетете последните и писания и вече приятелски разговори с
хакера ОроТМ ........който е приет от нея напълно.....

А вие останалите клубари как приемате тази ситуация в този клуб?
Изкажете се де....стига сте мъхтяли като овце....без мозък....

Нека всички да упражним натиск и демократичните си права и да заставим тази патка ДА РАЗКРИЕ КОИ СА ХАКЕРИТЕ В КЛУБА !!!! Тя явно ги познава !!!

Да си вървят компроментираните моди от този клуб !!!

Тема Re: ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА МАФИЯТА ХАКЕР-МОДИ.нови [re: И3OБЛИЧИTEЛ]  
АвторLa fille sur le pont (Нерегистриран)
Публикувано26.10.02 12:40

Ще спреш ли, ако не, започвам да пускам и аз..
Ода за пръднята

Пърдете братя без стеснение,
не се измъчвайте от зор.

Защо е туй ограничение,

Където нужен е простор…?

Пръднята братя е физиология,

и рядър кавалерски жест.

Във нея няма демагогия,
а доблест, рицарство и чест.

Пръднята братя дар божествен е.

Че само здравий гъз пърди.

А щом е гръмка и тържествена
тя нивга не смърди.

Пръднята братя е изкуство,

Прекрасен музикален дар.

Като пърдиш, пърди със чувство,

с квалификация и жар.

Пръдни веднъж и ти в живота си

Госпожице без да се срамиш.

Аз знам, че вечер във леглото си
ти тайничко пърдиш.

Пръдни със мен другарко здравата,

Пръдни със мен във ритъм жив,
и току виж създали сме в държавата
нов самодеен колектив.

--------------------------------------------------------------------------------

Изпратено от: Красимир Райнов, krasi_69@mail.orbitel.bg

Тема Re: ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА МАФИЯТА ХАКЕР-МОДИ.нови [re: И3OБЛИЧИTEЛ]  
Автор jungle79 (monogamna)
Публикувано26.10.02 12:45

da ti kaja, ne mi e mnogo priatno da vijdam kakvo se sluchva naposleduk tuka. Mislia si, 4e tuk horata vlizat za drugo. Ne znam kak bih reagirala na tvoe miasto, no edno e sigurno - shtiah da se otkaja mnogo po-rano. Evala za tova - s dve dumi - gadno e, no mnogo energia gubish tuka v razpravii...
jivei si jivota i ne im se vpe4atliavai tolkova. V kraina smetka, nali znaesh koi otstupva pruv?..
Smeni si nick-a, pishi si anonimno i ...taka. Ako si tuk, za da pishesh i obshtuvash. Ako ne - pone ne zanimavai vsi4ki s tva.
Ne ti li e stranno, 4e samo na teb se sluchva tova? Pital li si se zashto????

kakvo sega?

Тема Re: ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА МАФИЯТА ХАКЕР-МОДИ.нови [re: jungle79]  
Авторпak (Нерегистриран)
Публикувано26.10.02 15:07

Понеже проявяваш способност да мислиш самостоятелно а не като стадото, което се води и остава да бъде манипулирано от всякакви пубери и пубертясали комплексари, хакери, моди и т.н. ще ти отговоря с цялата си сериозност:

1.В живота си струва да се бориш за истината против лъжата и измамата.
2. Оро е един от основателите на този клуб и ако поровиш в Архив ще видиш, че неговите теми са най-сериозните и най-интересните в този клуб и клубовете в които е писал: Философия, Психология, Религия, Беинса и др.
3. Фактът че Оро е най-популярен и има най-висока посещаемост всред клубарите започна да вбесява предишния мод - ЛеоС, който е един тъп но амбициозен врачански селянин, който не е пуснал една тема досега./липсва му интелект и интереси в тази област/ И тоя реши да елиминира Оро от този клуб и започна инсинуации и подигравки и долни гадни смрадливи лъжи по адрес на Оро. Ариела и Черния бяха инструктирани да вършат същото с Оро и за това бяха назначени от тоя пубертясал комплексар /50г/

4.Ne znam kak bih reagirala na tvoe miasto, no edno e sigurno - shtiah da se otkaja mnogo po-rano. Evala za tova - s dve dumi - gadno e, no mnogo energia gubish tuka v razpravii...
Не ти вярвам! Не вярвям, че някой нормален човек би отстъпил давайки мълчаливото си съгласие: "Добре ! Оплювайте ме, пишете всякакви простотии от мое име - не ми пука......"
Защото те пишат всичко това от името на истинския Оро с една цел:

Създаване на гаден и фалшив имидж за човека, който е много далеч от всякакви интриги и измами и пубертетни олигофрении....

Smeni si nick-a, pishi si anonimno i ...taka.
Оро пише с разни никове. Но своят ник няма да смени!!! Защо?

Защото именно това искат да го принудят ! Нема да стане !

Т.н. "модератори" трябва да бъдат изгонени от клуба за създаване и покровителствуване на интригите тук. Този клуб БЕ ПРЕВЪРНАТ ОТ ТЯХ НЕ ОТ ОРО В МЯСТО ЗА ПОЛЕСРАЖЕНИЯ, БЪЛВАНЕ НА ИНТРИГИ И КЛОНИРАНЕ НА НИКОВЕ......ГАДОСТ И ОТВРАТ.....нали?

Тема Re: ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА МАФИЯТА ХАКЕР-МОДИ. [re: пak]  
Автор lmBlackМодератор (Хладнокръвен)
Публикувано26.10.02 16:18

Оро, последните няколко дена нямах време да се занимавам с теб и клуба.
Имаш проблем и това се набива на очи дори за лик като мен в психологията.
Сам каза , че си в клуба от основаването му и се вижда , че няма явен напредък в състоянието ти, т.е. съжалявам , че трябва да ти го кажа,но клуба не влияе положително на психическото ти здраве, а те кара да се окопаваш още по-дълбоко.
Загрижен съм за здравето ти и те моля да се обърнеш към специалист, надявам се в Норвегия психиатричните санаториуми да са на ниво.
Това е единственото което искам , да идеш на преглед при специалист за да ти поставят диагноза, изобщо не ми дреме дали пишеш, какво пишеш и с какъв ник го правиш.
Пускайки спам не вредиш само на мен или Ариела, а на всички потребители във всички клубове на дира, прекалено си безхаберен за да ти обяснявам защо.
Ако още веднъж пуснеш спам в клуба няма да има нужда хакера да те трие, лично ще обсъдя с администраторите заличаването на съществуването ти в базата данни(на всичките ти никове,постинги и теми), както и да не бъдеш допускан повече в дира.
Започва да ми дотяга да ти бърша сополките и да ти сменям нааканите памперси, помисли си сериозно върху думите ми ! Няма майтап.

Тема Re: ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА МАФИЯТА ХАКЕР-МОДИ.нови [re: пak]  
Публикувано26.10.02 16:25

vij sega, ne iskam da vzimam strana. poniakoga izlizam ot kluba sled celodnevno visene i razbiram, 4e ne sum udovletvorena ot tova, koeto sum poluchila tuk, no obviniavam samo sebe si za tova, a ne horata, koito naprimer ne mi pishat ili ne se interesuvat ot temite mi. Da ti kaja 4estno, poniakoga si mislia, 4e e po-dobre horata da ne te haresvat, da te mraziat daje, no da imat otnoshenie vse pak. Bezrazlichieto ubiva.
So, radvai se, 4e gi draznish, che gi provokirash, no ne prekaliavai, ne gi izstiskvai horata, dosaden si, ne mi se surdi, ti niamash istinski problem tuk. Strannoto za men e , 4e hem kazvash, 4e TVOITE temi sa Naj-naj-naj, hem ne useshtam kluba da e na tvoia strana. Znash li, kogato vliazoh za purvi put tuk, v purvata mi tema pisaha i Ariella i Leos i ImBlack. Togava edin priatel mi kaza - tva sa horata ot koito zavisish v toia klub! Ne mu poviarvah, i sega ne mi viarvam, moje bi imenno po taia pri4ina sega sum tuk i mi haresva da ti pisha i da 4eta.
ohhhh, oburkah se malko, no nakratko - bori se za tvoita si istina, no ne s vsi4ki sredstva!
Uspeh, i..... da! Ne znam nito s kakvo se zanimavash, nito kakuv si, nito otkude i zashto si se poiavil, ne mi puka, dai da si govorim .....kato....hora, a?
Az za tva sum tuka.
i pak - po - umnia li kazvat, 4e otstupva?

kakvo sega?

Тема Re: ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА МАФИЯТА ХАКЕР-МОДИ.нови [re: lmBlack]  
Публикувано26.10.02 16:30

da ti kaja, tva koeto si napisal me plashi malko. Ne e mnogo chestno. Az li4no shte se zamisli vurhu tova dokolko naistina moga da si pozvolia tuk da spodeliam i razgovariam s horata , taka, kakto mi se iska. Dano ne uplashish i drugi! Dano tva da ne e sistemen podhod! Dano!
Ne zaplashvai taka, ne e hubavo tva da kajesh na niaki - "Vij, az tuka imam prava i moga da te izgonia, da te ...zalicha, da te niama.."
Ako niakoi triabva da si trugne, neka sam se po4uvstva nenujen!
Moje i da gresha...znam li?
prosto mnenie.
ne znam istoriata na taia svada, ne mi i puka, prosto si mislia, 4e ...e grubo malko i...grozno.

kakvo sega?

Публикувано26.10.02 17:10

Когато някой не възприема от дума се налага да му се нябият наслиствено в гаванката някой житейски истини.

Тема Re: ИЗОБЛИЧАВАНЕ НА МАФИЯТА ХАКЕР-МОДИ.нови [re: lmBlack]  
Публикувано26.10.02 17:13

tva sa gluposti! Mislish li, 4e shte "go vkarash v pravia put" taka?!?
Toi niama da si trugne, a i niama zashto da go pravi! Stiga be, tuka vse mozuchkovci ste se subrali! Tva li vi e psihologicheskia podhod?
Sramota!
Chestno!

kakvo sega?

Публикувано26.10.02 17:46

За Оро може да се направи едно, да се накара да иде на лекар, той да му предпише лечение. Писането в клуба не му помага.
За да се въздейства на един индивид с думи той трябва да е адекватно комуникативен, а при Оро няма такива признаци. Ако проявяваш интерес, можеш да опиташ. Най-успешния подход към Оро до момента е на Пси, казваш му колко е умен, колко е уникален, колко е неповторим, как изпъква над тълпата с блестящото си мислене, с богатата си душевност и идейност, с дълбочината на размислите си и непреходността на идеите си, колко интересни са темите му . Това ще ти гарантира първоначално сваляне на бариерата на отричането, т.е. ще се опитва да чува думите ти, но естествено няма да може да ги разбере.
Успех!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.