|
Тема
|
алкохолизъм
|
|
Автор | dara (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.06.02 13:09 |
|
Не знам дали тук е мястото да питам, но за друго не се сещам...
Някой може ли да ми даде координати за някакъв център или лекари, които се занимават с алкохолизъм в Пловдив. Или поне да ми кажете къде да питам или да търся, към кого бих могла да се обърна.
| |
|
Алкохолизъм. Сериозно е. Нямам представа къде можеш да потърсиш помощ, говоря за специалисти, но съм живяла сред страдащи, наистина е страшно. Колко годишна си? От колко време гледаш на състоянието си като на "алкохолизъм"? Определено има значение. Вярвам в "личното, самостоятелно разрешение на проблемите". На мнение съм, че използването на алкохол в неразумни количества и по-нататъчното пристрастяване е само следствие на проблем, който имаш. Вероятно нещо ти липсва и търсиш компенсация там. Или просто ти е нужно, за да се отпуснеш, да забравиш. Уви така нищо не се получава. Намери проблемът си, ако все още не си го открила и го разреши директно. Одстрани първопричината. "Това не ми е нужно... То не ми помага."... Това е едно добро начало:)
| |
Тема
|
Re: алкохолизъм
[re: dara]
|
|
Автор |
Hoвaroдин (все същия) |
Публикувано | 13.06.02 09:46 |
|
Потърсете в София на тел. 73 14 59 клуба на АА /анонимни алкохолици/. Събират се във вторник и четвъртък след 18.30 ч. Търсете Бате Ники. От там ще ви дадат координати и на пловдивския клуб - има такъв. Ако човекът ви наистина желае да се справи с проблема си, то единственото сигурно място, откъдето би могъл да започне, е АА. Успех!
| |
|
Благодаря. Днес ще опитам и на едно друго място, което също открих. Но наистина идеята ми беше за нещо такова, подобно на това, което вие сте ми дали. Наистина много благодаря. А дали е удобно да звъня по всяко време? Събота, неделя....
Ние не знаем какво е самотата
И докъде се простира тя...
| |
Тема
|
Re: алкохолизъм
[re: dara]
|
|
Автор |
Aledar () |
Публикувано | 16.06.02 14:36 |