|
Тема
|
Re: shto za chudo e towa
[re: biliana]
|
|
Автор |
lmBlack (hladnokryven) |
Публикувано | 12.06.02 22:30 |
|
Ех де да беше само външния вид от значение...
| |
|
Е, Били... Не си първият човек, на който се случва нещо подобно. Какво означава "сериозна връзка"? Да гледаш на него като на "мъжът, с когото съм"? И възниква въпросът - Какво значи "заедно"? Хората го разбират различно. Важно е какво влагаш ти във "заедно", можеш ли да дадеш всичко необходимо за една сериозна връзка и да очакваш същото в замяна. А пък... След като той още не е тук, значи просто подходящото време на едни перфектни събития още не е настъпило. Мога да ти кажа, че имаш повод да бъдеш щастлива... :) Той те очаква, лейди:)))
| |
Тема
|
[re: Eйнджъл...:)]
|
|
Автор | biliana (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.06.02 16:04 |
|
Kolko hubavo mi stana kato pro4etoh towa .
Mnogo blagodaria
| |
|
Ей, Били... Не зная как ще погледнеш на това, което ще ти кажа:)
Моите родители са се запознали по телефона. Баща ми е сбъркал номера... Заговорили са се... И... и... Ох, ще ти спестя подробностите... ЕЙ МЕ НА!:)))
В момента са безумно щастливи... И то след толкова много години!
Не знаеш от къде ще дойде... Не можеш да знаеш:) Чувала съм, че човек с мисленето си привлича едни или други събития. какъв е този песимисъм? Нали няма чрез мислите си да го отдалечиш от теб?:))) Аз вярвам в твоето щастие... "Не можеш да се усетиш сладостта, ако не си вкусил от горчилката", съм чувала да казват. Имай търпението
| |
Тема
|
[re: ani]
|
|
Автор | biliana (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.06.02 18:24 |
|
o, az prosto se chudeh zashto stava taka.
Inache sum optimist , da kajem dori che ne mi puka :)
| |
|
|
|
|