|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Как да емигрирам в отвъдното?
[re: Oбичaм]
|
|
Автор |
ratna () |
Публикувано | 28.01.13 15:46 |
|
интересува те мнението ми доколкото да си отрепаш времето и да се заяждаш от време на време иначе няма как да те интересува
когато искаш да дадеш на някой се съобразяваш най-често с възможностите си и гледната си точка , не с желанията на хората
ти може да искаш да ти купят и космически кораб , и защото не ти го купуват всички са лоши и егоисти
| |
Тема
|
[re: ratna]
|
|
Автор |
Oбичaм () |
Публикувано | 28.01.13 15:50 |
|
А как искаш да ти пиша, като не ме харесваш?
Аз искам най-обикновенни неща. Да съм жив и да живея с жена. Това купуване на космически кораб ли е?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ALONE911 (ентусиаст) |
Публикувано | 28.01.13 16:10 |
|
Да живееш с някой трябва първо да можеш да живееш със самия себе си защото живота с друг е живот с още един живот.
Това е много по- трудно отколкото да живееш сам и далеч не двойно, а на степен.
| |
Тема
|
[re: ALONE911]
|
|
Автор |
Oбичaм () |
Публикувано | 28.01.13 16:14 |
|
Защо тогава над 90% от хората живеят с други хора и имат и жени и деца? А аз искам само жена.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ALONE911 (ентусиаст) |
Публикувано | 28.01.13 16:30 |
|
Защото за някои неща трябват поне двама, но и двамата да дават. В противен случай такива връзки се разпадат.
Никой не му трябва да живее със сянка. Всеки иска да живее с човек. От човек се дава и взема.
Хората са скачени съдове, а не единия да е приемник на другия.
| |
Тема
|
[re: Poзмapия]
|
|
Автор |
дядo (старо куче) |
Публикувано | 28.01.13 16:32 |
|
Какво значение има дали те обичат сега?
Ако живееш достатъчно дълго, накрая всички, които са те познавали вече ги няма или отдавна са те забравили и те мислят за умрял. Само децата ти, ако ги имаш, още те помнят като ненужен товар.
Така че по-добре не свиквай да те обичат, щото после ще ти е още по-зле.
П.П. Като се замисля, и мен никой не ме е обичал, с изключение на 1-2 момичета в ученическа възраст. Уж имаше хора, дето ми се радваха и ми се усмихваха, но всъщност никой от тях не ме е обичал, а ме е приемал с малко повече интерес от останалите за момента.
| |
Тема
|
[re: Poзмapия]
|
|
Автор |
дядo (старо куче) |
Публикувано | 28.01.13 16:36 |
|
Не си парцал. Вярвай ми. Не го казвам, за да те успокоявам.
Може да си много неща, но не си парцал. Аз парцалите ги надушвам отдалеч.
| |
Тема
|
[re: ALONE911]
|
|
Автор |
Oбичaм () |
Публикувано | 28.01.13 17:38 |
|
Права си. Съвременните жени са пълни нищожества и парцали. За един човек не могат да се грижат. А някога хората са били други и са помагали на мнозина и са побеждавали много врагове. А сега не могат да помогнат и да един човек.
Преди хората са искали да живеят в тяхната сянка, а сега искат другите да са по-добри от тях и да им дават.
Редактирано от Oбичaм на 28.01.13 17:39.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ellynora (старо куче) |
Публикувано | 29.01.13 07:35 |
|
Наистина ли търсиш жена, любов и разбиране ? Наистина ли искаш да те обичат и да се грижат за теб? Струва ми се , че просто въртиш една и съща плоча и имаш отговор на всички въпроси с 2-3 изречения. Искаш ли да се срещнеш с хора, които наистина могат да ти помогнат? Колко често излизаш от дома си и за какво?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ALONE911 (ентусиаст) |
Публикувано | 29.01.13 08:13 |
|
Да, хората наистина са били други - мъжете не са ревали, че няма кой да ги гледа, а са били мъже т.е. имали достойнство, че трябва да изкарват прехраната на семейството / съпруга, деца/.
Тези които не са отговаряли на горното условие не са се и женили защото няма жена която, ако себе си обрече на глад и мизерия да обрече и децата си. Може и самите мъже да са имали повече достойнство и да не са се размножавали.
"Преди хората са искали да живеят в тяхната сянка, а сега искат другите да са по-добри от тях и да им дават."
Не, преди са търсели и налагали физическа сигурност и зависимост, а сега тя отстъпва място на психическата.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
|
|
|