|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
nerazbiram kakwo obshto ima Delpi s programiraneto
|
|
Автор | popitko_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.01 09:36 |
|
:-P
| |
Тема
|
Отг: nerazbiram kakwo obshto ima Delpi s programiraneto
[re: popitko_anon]
|
|
Автор | fdgdg_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.01 23:23 |
|
Yavno ti nyamash nisto obsto s programiraneto stom govorish taka...
| |
Тема
|
Отг: To biwa gluposti, ama chak tolkowa...
|
|
Автор | Uchenika_anon_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.01.01 10:20 |
|
Sluchai obraz, horata godini uchat, rabotiat, disertacii zastitawat i ne smeiat da se narekat programisti, a ti dawash edni ocenki... Dali si zaslujawa da ti se otgowaria... Na sweta ima nad 1000 programni ezika. Towa, tche ti si chuwal za 10-15, a edwa li zhaesh i edin ezik, da ne goworim za METOD ZA PROGRAMIRANE, prosto te prawi smeshen s towa iziawlenie. Ne tche e po adres na Delphi. Po adres na koito i ot 1000-data ezika da beshe, steshe da e glupost.
| |
Тема
|
Отг: To biwa gluposti, ama chak tolkowa...
[re: Uchenika_anon_anon]
|
|
Публикувано | 26.01.01 15:02 |
|
interesno kato si tolkowa umen i inteligenten kak mojesh da dwash ocenka za neshta koito sywsem ne poznawash :) kato men naprimer. Ako se zamislish shte razbersh kolko si glupaw za deto mi otgowriash... e na kosym beshe no glupostta si kaza dumata, hihihihik
| |
Тема
|
[re: fdgdg_anon]
|
|
Публикувано | 26.01.01 15:11 |
|
nishto ne e iawno :) paskal zapochnah da ucha prez 1983 godina.. predi oshte da sym widial personalen computer :) interesno mi e ti togawa s kakwo si se zanimawal :-P a pyk wyprosyt mi e.. hhm prosto proiawa na malko prostotia :) nali za towa e tozi forum :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
SPlRlT (непознат
) |
Публикувано | 26.01.01 16:18 |
|
Ами лично Delpi няма абслютно нищо с програмирането, обаче, виж, Dephi има, та това е език за програмиране все пак и ако изобщи имаш някаква представа от програмиране ще откриеш и плюсовете в него ! ;)
| |
Тема
|
[re: SPlRlT]
|
|
Публикувано | 26.01.01 16:21 |
|
eee ochewidno e che sym propusnal da napisja edno 'h' w byrzinata da izkaja mydrata si misyl ti pyk nameri s kakwo da se zaiajdash :)
| |
Тема
|
|
|
Автор | Synergie_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.01.01 17:34 |
|
"interesno kato si tolkowa umen i inteligenten kak mojesh da dwash ocenka za neshta koito sywsem ne poznawash :) kato men naprimer. Ako se zamislish shte razbersh kolko si glupaw za deto mi otgowriash... e na kosym beshe no glupostta si kaza dumata, hihihihik"
Dobre be umnik ti sled kato se chudish kak nqkoj moze da te ocenqwa kato typ sled kato ne te poznawa ti zashto kazwash:"Ako se zamislish shte razbersh kolko si glupaw za deto mi otgowriash"???? To po tazi logica i ti kato se zamislish shte razberesh kolko si glupaw zadeto wyobshte si napisal temata( wypreki che dori i tam si dopusnal prawopisna greshka w naj waznata duma). Ami seti se sam koj e glupawiq w sluchaia i ima li smisyl da se oprawdawash sled wsqko izkazano mnenie....
| |
Тема
|
[re: Synergie_anon]
|
|
Публикувано | 26.01.01 17:41 |
|
shtoto me kefi be. hodi si na typia chat #mfc
| |
Тема
|
|
|
Автор | Synergie_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.01.01 18:30 |
|
Temper, Temper!!! :-> Ne se kompleksiraj....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|