Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:32 22.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Тема copy protection ?нови  
Автор nl ()
Публикувано07.09.00 21:30

Slednia problem imam - triabva da se napravi trial versia deto da mozhe da se pusne samo niakolko dni. Problema mi e obache kyde da gi zapisvam tezi dni - ako gi pisha kriptirani v niakakyv fail kolko vreme e rabotila programata, shte vzemat userite da si go backupvat i da vyzstanoviavat staria fail. Ako vzema po chasovnika da se otchitam, shte vzeme niakoi po-umen da vyrne nazad chasovnika i pak losho ... Niakoi da ima ideia kakvo da pravia?

Тема copy protection ? [re: nl]  
Автор Ясен *<;о) ()
Публикувано08.09.00 15:18

Emi polzvaj i dvete! Kriptiraj i sravnyavaj kriptiranoto s chasovnika... A shto ne i s datata na fajla... Ama nali znaesh - spasenie nyama. Az lichno bih pusnal "snimka" na sistemata predi instalaciyata. Sled kato izteche perioda iztrivam VSICHO deto si go pipal. I instaliram nanovo...

Тема copy protection ?нови [re: nl]  
Автор nl ()
Публикувано10.09.00 00:12

da de, tochno ot takiva useri me e strah, deto shte gledat kakvo pipam i shte vyrnat staroto, ama kakvo da se pravi, mai niama reshenie :((

Тема copy protection ?нови [re: nl]  
Автор Penguin ()
Публикувано10.09.00 01:25

Повечето BIOS-и не използват цялата CMOS с която разполага дъното. Остава да излъжеш антивирусните програми. ------------------------------- The day Micro$soft makes a product that doesn't suck, will be the day they start making vacuum cleaners.

Тема copy protection ?нови [re: Penguin]  
Автор Tonimir ()
Публикувано10.09.00 01:49

Опитай да използваш за тази цел и registry-то на Win. Въобще използвай всичко което ти дойде наум.

Тема LOSO!!!!!!!!!!нови [re: Tonimir]  
Автор momchil ()
Публикувано10.09.00 09:12

abe, hakajete mi sega, ot kade nakade nekakva si nikakva potrebielska programka ste pise po CMOS-a !!!!!! ili ste se rovi po razni direktorii kadeto nema nikakva rabota! voobste v savremennoto PC e palno s programi koito pravat kakvoto si iskat s kakvoto si iskat! ......... az ti preporacvam da si zapise informacia v MBR-to, CMOS-a, command.com (v praznoto misato nakraia), v FLASH-a (ne e trudno da se pise tam) i t.n.

Тема LOSO!!!!!!!!!!нови [re: momchil]  
Автор Пламен ()
Публикувано10.09.00 12:28

защо вмест това не направиш демо версия с орязана функционалност, например статични масиви с недостатъчен размер или какжото друго се сетиш. това е значително по трудно, да не кажа невъзможно да бъде оправено без сорсовете

Тема Отг: LOSO!!!!!!!!!!нови [re: Пламен]  
Авторnl (Нерегистриран)
Публикувано10.09.00 22:18

i az mislia taka, no ne opredeliam az politikata na firmata

Тема Отг: LOSO!!!!!!!!!!нови [re: momchil]  
Авторnl (Нерегистриран)
Публикувано10.09.00 22:26

Ako si mislish, che na mene mi e mnogo priatno!! No 99% ot bylgarite namirat za smeshna ideiata da plashtat za softuer, stiga da mogat da smeniat edno failche. Kak togava shte se prodava edna programa na bg-pazara ?!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.