|
Тема
|
графичен принт под DOS
|
|
Автор |
Цецо () |
Публикувано | 22.06.00 12:11 |
|
Помагай народе. Кажете как точно става тази работа и какви принтери могат да я вършат.
Виждам че има хора, които се занимават с програмиране, а не с прозорци, така че тук ми е шанса май.
10Х за всички
| |
Тема
|
графичен принт под DOS
[re: Цецо]
|
|
Автор |
Пламен () |
Публикувано | 22.06.00 12:35 |
|
gadnichko e :(
pod dos vsiaka programa triabva da znae kak da upravliava vseki otdelen printer. vzimash rakovodstvot i gledash komandite na printera.
dosta sam za zanimaval na vremeto s 9 igleni printeri, za tiah moga da ti kazha tova-onova, te pochti vsichki imat ednakav nabor ot komandi.
no za sazhalenie obshtoto pravilo e tova vsiaka otdelna programa triabva da znae kak da upravliava vseki konkreten printer.
drug variant e programata ti da eksportira tova koeto iskash da pechatash v niakakav standarten format i da si namerish druga programa, koiato da go otvori i da znae kak da pechata na konkretnia printer
| |
|
Не пишеш какво искаш да отпечаташ?
| |
Тема
|
графичен принт под DOS
[re: GoodMan]
|
|
Автор |
Цецо () |
Публикувано | 22.06.00 14:21 |
|
и какво е значението???
графика, ЕЕГ да речем
| |
Тема
|
графичен принт под DOS
[re: Цецо]
|
|
Автор |
momchil () |
Публикувано | 22.06.00 15:12 |
|
ami... koi ia generira taia EEG??????
kam DOS varvi edna programka GRAPHICS
rezidentna e, i razpecatva graficnia ekran na pronter! podarja razni printeri, mojebi nai vece matricni!
a, inace ako mojes da si napises upravlenieto na prontera! ne e trudno za matricen, pradpolagam ce i struen e podobno, za lazeren neznam! predpolagam ce i tam ne e trudno!
v dokumentaciatra na vseki printer sa opisani komandite, vkl,. i za grafika......
| |
|
Pich, tova deto ti go e pisal Ceco e istinata - hvashtash si dokumentaciata i pochvash da kpaesh, mdaaa :-) - za syj. az drug nachin ne znam
| |
|
|
|
|