|
Тема
|
Айде и линус толерася
|
|
Автор |
~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред) |
Публикувано | 15.07.20 05:08 |
|
| |
|
дъщеря му е няква от тия с розовата коса, така че щом не я е пребил с маркуча за компресора то си е отолерастял отдавна, само дето не го е знаел
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Щот на 90% сте нищожества, и за да връви напред тряя да ви угажда.
Принуждават ме да купувам само сертифицирана база за проектите си, ако и да не ми дреме за това. Инак не минават митница.
Белият човек е най-жалкото нещо в познатата вселена.
Дъното на хранителната верига, в най-буквалния смисъл. В града го дебнат кучовете, в гората - мечки, вълци и т.н. Ся гласуваха и да му прибират децата по анонимен донос. Чифтокопитните нямат такова търпение, бикът само да те скива отдалеч и...
А ропчето ходи да си регистрира възд. пушка у полицията. И ножките забранили, още не ми е ясен режимът.
Не сорса, Били ще почне да ви модерира и мислите.
Цитат: Разкажете на всички. tiny.cc/mkc1ay превод bit.ly/2kLVdly
| |
Тема
|
Re: Айде и линус толерася
[re: zaphod]
|
|
Автор |
chupac (jeffty) |
Публикувано | 15.07.20 16:58 |
|
...
Менека никой не може да ме банне!
| |
Тема
|
[re: rabin]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 16.07.20 06:37 |
|
А ропчето ходи да си регистрира възд. пушка у полицията. И ножките забранили, още не ми е ясен режимът. тия забрани важат само за мекотели като тебе, ние "ропчетата" си имаме оръжия, в края на краищата щом не бесят закона е само пожелателен
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
[re: zaphod]
|
|
Автор |
rabin (чобанин) |
Публикувано | 16.07.20 11:05 |
|
https://www.youtube.com/watch?v=f74eHiTfWIk
Може да почнат и да бесят, както са тръгнали. От най-много ченгесар на калпак данъкоплатец - скалъпени обвинения и бой до припадане. Пострадалите са напълно невинни.
Ем ше та бие Манго докат извадиш парите, ем ша та ебе, ем после и на полицайчето ще даваш показания зарад незаконното ти пушкало. Обществен договор. На Манго отгледани 6 чавета, на Данчо Катаджията палат, на тебе един немит между бузите.
Де вика Киро Брейка - какви деца ще оставим на нашата планета.
Роби и донори. Да отглеждат новото котило чавета, вече мнозинство. Сега за чаве е 300 лева, а съм чувал до 700 на месец по някакви програми. За родителите ти 250 лева пенсия. За тебе и толкоз няма да има.
п.с. Прави впечатление и третото лице на изказа. "Докат не почнат да ни колят и бесят", като в кланицата също. Някой дето не си го виждал решава съдбините ти.
Цитат: Разкажете на всички. tiny.cc/mkc1ay превод bit.ly/2kLVdlyРедактирано от rabin на 16.07.20 11:07.
| |
Тема
|
[re: rabin]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 16.07.20 14:43 |
|
Може да почнат и да бесят, както са тръгнали.
ще е хубаво, но едва ли.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Предлгама да се баннат всички бели, които пишат още на Ц... не е редно... страдам не ми е политкоректно... дразня се и се чувствам обиден...
\"Аз съм страшен не като се разписвам,а като стрелям...\"
| |
|
Правите от мухата слон. Нек'во миниатюрно комитче от нек'во rst файлче. Аре сега толерастия, по-скоро отбиване на номера.. То верно е че Линус е луд гении без капка здрав разум но пък има много разумни хора в непосредственото му обкръжение!
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television.
| |
|
|
|
|