Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:36 03.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема жаба требе да мре (посветено на рамбинбина)нови  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано03.02.20 10:43

секогаш кога се блъсна в жабата ми излизат искри от очите

еклипс - егати уродивото, бавно, бъгаво, гадно ... нещо
нвкви безумни директории щото тъпата жаба няма namespaces
unsigned е много трудно да бъде разбрано от жаба "програмис"
гугълската идея за наследяване (създай нови дирктории), даже китайците почнаха да им се смеят

Тема Re: жаба требе да мре (посветено на рамбинбина)нови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано03.02.20 11:03

Какъв Еклипс те гони!?
Ако помня правилно, Java ползваше Eclipse по дефолт преди поне 2-3 години, после го смениха.

Можеш да ползваш и Eclipse, но е само един от вариантите, не е задължително.

Редактирано от Naki на 03.02.20 11:10.

Тема Re: жаба требе да мре (посветено на рамбинбина)нови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор rabin (чобанин)
Публикувано03.02.20 11:21

Разбира се, роденият в робство ненавижда всички свободни.
М$ е лъскаво и лесничко, само дето е блъскано с телеметрия на всяка крачка, че и ГитХъба купиха, само да може да киризят чужди проекти.
Визуал Студио е нещо от рода на 11 гигабайта по спомен. Инсталира се половин - един ден. За разлика от Еклипс, дето се копира и толкоз. Последните версии малко се оляха, ама пак не е тегаво като М$ инструментите. И може да си имаш отделен Еклипс за всеки отделен проект. Аз по ено време имах 6-7 броя на десктопа.
Студиото няма съвместимост между версиите, и най-лошото е, че няма деинсталиране. Тегли се специално тулче, дето да остърже Студиото. Наследих един служебен комп с М$ тулчета, и брадясах 3 пъти докато го разчистя.
Хеле пък на Линукс или Мак да бичиш на .НЕТ ... айде нема нужда. Виждал съм Хело Ворд, бачка, ама дотам!

Кво друго може да предложиш алтернатива на Жаварника? ПХП е отчайващо, безумно бавно. Според мен е пародия на език, нищо че доби популярност. Също така всеки отделен ПХП фреймворк е башка за себе си. Това ЗЕНД-овското пхп дори някъв техен си синтаксис са направили, тяхно Апачи и техен си редактор. Абе отделно ПХП, дето не се билдва с друго ИДЕ.

Кво предлагаш друго? С ЖС ся си чукам кухарката, разни питони и други скриптове също са бавни, за капак на другата бавнотия.

На С++ да пишеш за УЕБ е майтап. Светът отива към браузър, и те така те.

Чакам да чуя на кво ще минаваме.

Цитат: Разкажете на всички. tiny.cc/mkc1ay превод bit.ly/2kLVdly

Тема Re: жаба требе да мре (посветено на рамбинбина)нови [re: rabin]  
Автор evlampi_popdimitrov (световноизвесен)
Публикувано03.02.20 11:47

"Според мен е пародия на език"

А според Мада Нейча все още е един от най-популярните сървърски езици, деба как се уцели в тая грешна вселена, у некоя правилна щеше да ти е екстра ама греда

I have sold less books on sex than Stephen Hawking has on physics -- Madonna

Тема Re: жаба требе да мре (посветено на рамбинбина)нови [re: evlampi_popdimitrov]  
Автор rabin (чобанин)
Публикувано03.02.20 11:58

Е аз си казах, че е популярен. За всеки влак си има пътници. Има един куко у тъпанарския форум, дето се кефи да пише интернет форум на асемблер. Доказах му, че дори бавното ПХП го бие по пъргавина и то в пъти. Абе... гледам хората и чисто голи се женят, и се влюбват в автомобила си.
Човекът отиде по-долу в еволюцията, дори спрямо тревопасния добитък. Пробвай да се репчиш на бика примерно, и щи разпори гъза. Ние приемаме милиони пешкири, щото няква тъпа бабка била казала, че е модно. И се чудят как да вкарат закон да прибират и децата за робския пазар, щото друго не остана за крадене.
Дядката дето е отворил темата въздиша по Фортрана, и мечтае да се врънат времената с 12 годишните вноски за Лада, дето след още 10 години става пълен скрап.

Тема Re: жаба требе да мре (посветено на рамбинбина)нови [re: evlampi_popdimitrov]  
Автор Pechenia (нема лабаво ;-)
Публикувано03.02.20 12:18

Той Рамбо си е пародия, на каквото се сетиш.
Направо съм готов да платя да видя как прави първия си проект на реакт, и по време на първия скръм да се изцепи:
"- Значи задача номер едно е да се редуцира аутпута на реакта от 160 на 2 меги, иначе приложението ще забива. Гледал съм туториал как се прави, за няма и два месеца ще съм готов!"
Дали ще му правят моряшки бой или просто ще умрат от смях, не знам.

чети и дишай по-леко

Тема Re: жаба требе да мре (посветено на рамбинбина)нови [re: Pechenia]  
Автор rabin (чобанин)
Публикувано03.02.20 12:30

Пръвият ми проект на Реакт и НодеЖС отзад е факт. Има си готови темплейти, дори в момента е онлайн на събдомейн. По 50 $ на месец плащам.
Майтапче.
Не плащам, а другото е вярно.
У ваща кирлива фирмичка едва ли ще кандидатствам. До колкото разбирам сте и фенове на Тотал Спай Корпорейшън, тъй че никъв шанс.

Тема момченце, затъмнението е писано на жабанови [re: Naki]  
Публикувано03.02.20 12:46

Тема рабинчо, за пхп-то си правнови [re: rabin]  
Публикувано03.02.20 12:52

некстклауда е страхотен, ама секи път като излезе ново пхп се насира
не съм виждал такава несъвместимост никъде, даже и при ябълките

Тема ламбьо, не знам дали като език е пародия...нови [re: evlampi_popdimitrov]  
Публикувано03.02.20 12:55

ма секи ъпдейт преебава квото работи. по зле даже от жабата

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.