|
Тема
|
Пакистанският програмист
|
|
Автор |
croesus (backpfeifengesi) |
Публикувано | 08.08.18 04:52 |
|
i5xx от село Тандо Баго (население между 5к и 10к души) е сколасал да вземе отняъде сорс кода на Снапчат и го качил в Гитхъб. Не се знае откъде е намерил интерет, може би му го пускат през водомера.
Обаче i5xx бил с добро сърце и прибегнал до черезвичайните действия, само за да привлече вниманието на Корпорацията и да й каже за дупка в сигурността. Корпорацията веднага взела нещата в свои ръце и изпратила рикуест на Гитхъб да свалят сорса, само рийдмито оставили, защото не било тяхна собственост.
Не се знае как ще приключи драмата - дали с таргет-файър от дронове или с вицепрезидентско място в Корпорацията, но поуката е очевидна - ако тези в пакистанските села с население между 5к и 10к свалят сорс кодове на ултрасикюрити апове, какво ли правят онези от градовете с между 5М и 10М население?
Който не вярва !
| |
Тема
|
Re: Пакистанският програмист
[re: croesus]
|
|
Автор |
rabin (чобанин) |
Публикувано | 08.08.18 08:58 |
|
To и язе официално съм чобанин за Били, и излизам през Пакистан примерно... новото IP не го и знам отде е.
Танго Бадо, кура ми Янко!
Цитат: Разкажете на всички. tiny.cc/mkc1ay превод bit.ly/2kLVdly
| |
Тема
|
[re: rabin]
|
|
Автор |
jeffty (chupac) |
Публикувано | 08.08.18 09:37 |
|
ти си ебем ти ХАКЕРА маминото ДАЖЕ не знаеш къде си официално УНИКАТ
Менека само 1vrabec може да ме банне!
| |
Тема
|
[re: jeffty]
|
|
Автор |
rabin (чобанин) |
Публикувано | 08.08.18 10:05 |
|
Днес съм при макя ти!
Цитат: Разкажете на всички. tiny.cc/mkc1ay превод bit.ly/2kLVdly
| |
Тема
|
[re: rabin]
|
|
Автор |
jeffty (chupac) |
Публикувано | 08.08.18 10:36 |
|
при твойта оди ли
Менека само 1vrabec може да ме банне!
| |
Тема
|
[re: croesus]
|
|
Автор |
gat3way (altered mind) |
Публикувано | 13.08.18 10:01 |
|
Сигурно ще завърши с дроновете, няма как да му дадат вицепрезидентско място понеже индийските мангали не се понасят с пакистанските мангали.
EOF
| |
|
Откак китаецо взе интернет мрежата на Пакистан и Непал (като надцака индиеца за търга за интернета им) пакитата се увлякоха да копират китаецо-хакер. Вие сте ясни че не сте запознати с китаецо-бизнесмен, но тук даже си имат филмче с известни звезди местни разказващо историята на смел китаец плюснал публично сорс-кодовете на известна телекомуникационна компания при една сделка само и само да оплеска търга и да спечели Китай изграждането на мрежата в неясна талибанска милионна държава.
И селяните от Пакистан гледат ли гледат китайски филми!
Quod licet Iovi, non licet bovi
| |
|
Не им е до дронове, пакитата са сол ташак на жълтурковците - и индийците не ги брига за такива дреболии - имат по-големи проблеми да решават с търговете си
Quod licet Iovi, non licet bovi
| |
|
|
|
|