|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Издигнах се
|
|
Автор |
ThunderFuck (войвода) |
Публикувано | 23.05.17 20:40 |
|
Ся като станАх шеф, мога да кажа, че е наааааааааааааааааааааааааааааааайййййййййййййййййййййййссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс
| |
|
Бах, мене навремето като ми предлагаха да стана шефче и плюх в пазва и си заключих пръстите и на двете ръце.
Според мен назначените шефчета сте просто подвид роби, да с някои привилегии, но все пак роби
I have sold less books on sex than Stephen Hawking has on physics -- Madonna
| |
|
Бах, мене навремето като ми предлагаха да стана шефче и плюх в пазва и си заключих пръстите и на двете ръце.
Според мен назначените шефчета сте просто подвид роби, да с някои привилегии, но все пак роби
Oтивам да се преглеждам, време си ми е отдавна. С виртуозния музикант сме на едни преживявания, опит и акъл. Нямам какво да добавя, честно!
Израсте бе, израсте Ламби тука!
Тебе дупе да ти е яко!
п.с. Шефчетата на заплата са подвид роби, ама с една идея по-долу от опитен дебелопер. Бачкат повече, натягат се повече, съпреживяват корпоративния шит, и в един момент не мога да си позная старите приятели. Кво ли не правят ората за ена шепа повече трохи!
Редактирано от rabin на 23.05.17 22:10.
| |
Тема
|
в много случаи и трохите не са повече
[re: rabin]
|
|
Автор |
~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред) |
Публикувано | 23.05.17 22:48 |
|
| |
|
Верно е тава! Често са и по-малко!
Цитат: Разкажете на всички. tiny.cc/mkc1ay превод bit.ly/2kLVdly
| |
|
| |
|
га ше черпиш?
И не правильно думать, что есть чьим-то богом обещанный рай...
| |
|
Урсула ТИР ерген село чекия
| |
|
Честито. Един съвет, дето го чух от един приятел, който е на много висока позиция в много известна компания (и пак не му е 5-цифрена заплатата де, ама почти) - "като си шеф и видиш работа да идва към теб, действай като Новак Джокович - с тенис ракетата я удряй наляво надясно, абе прави всичко, само и само топката да не е при тебе".
Доста умно като се замислиш.
--
One day it will make sense.
| |
|
мачкаш ли плебеите?
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|