|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Аз единствено тука и в Дневник простея засега, но ми е писано да съм световноизвесен и ще ми се наложи да участвам и там.
Има ли некво ръководство за новаци или направо да се бухам у джаза?
I have sold less books on sex than Stephen Hawking has on physics -- Madonna
| |
|
Ако ще е само за APIто, по-добре питай тук.
Twitter е много по-добре. FB е голяма селяния.
| |
|
ами аддни си няколко приятели политикани, фб ще те известява когато те пишат нейде в политикански теми, и като видиш такова отиваш да тролиш. аз така правя, но като цяло е зле когато не си анонимен. най-хубавия трол е в днес.бг, щото там си подбираш ника според темата, ако е нещо за атакаджии може да се пишеш турчин, ако е за седерасти може да се пишеш чегевара, ако е за комуняги може да се пишеш рейгън или сорос, и даналееш контент който да ги пали максимално.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
Re: Туитър и Фейсбук?
[re: zaphod]
|
|
Автор |
gat3way (altered mind) |
Публикувано | 22.10.15 11:27 |
|
Аз ходя в пик.бг и троля с турски никове, обяснявам как ще режа славянски зелки и ще стрелям по инфидели, понеже са депесари не ме трият и атакистчетата и патриотарите много палят горките.
EOF
| |
Тема
|
[re: gat3way]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 22.10.15 14:09 |
|
hahahahaha верно ли? евала!
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Абе то да се бъзика човек не е лошо, но както казваше старшината в армията "ташак на гол гъз си е живо ебанье". Те атакистчетата и патриотарите са ми ясни, ама с такива текстове да не вземеш да покукуросаш някое депесе, че тогава ще стане кофти...
General Protection Fault in module 0xDEEBAA. Рестартирайте държавата!
| |
|
Ебати кви тривиални намерения имаш за твоя потенциал. Ако бях на твоите години щях на се посветя на целта да намеря, купя и прочета всички книги от поредицата "Световна класика" - Тъпо и скучно занимание, но калява характера. :)
... for a brief moment it seemed that rock 'n roll would inherit the earth.
| |
|
ти си оптимист, това не са сички, само които са в читанката
| |
Тема
|
[re: Beco_]
|
|
Автор |
synergie (пристрастен) |
Публикувано | 23.10.15 04:48 |
|
Ти как знаеш господин Попдимитров на колко години е? Аз подозирам че може да е заченал Мамин Рамбо навремето и затова сега така да му шока репата във всеки един удобен момент по бащински.
| |
Тема
|
[re: synergie]
|
|
Автор |
rabin (чобанин) |
Публикувано | 23.10.15 08:43 |
|
Живеете в некъв си ваш паралелен свет? Медицински лица има ли да ви наглеждат?
Zaphod: - Не се мъчи да разсъждаваш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|