|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
NSA no strings attached
|
|
Автор |
korporativa (цар и господар) |
Публикувано | 13.08.15 20:03 |
|
Или защо даунгрейдвам на 7ца.
Аз съм ИТ човек, работя на компютър в офис, на хладно и приятно имам осигурени плодове, кафе, частичен обяд, тоалетна хартия студено и топло. Работата ми е да съм в час с нещата. Ей за тва си инсталирах 10ката. щото уж това е бъдещето.
Дойде денят D дъ DDay дето официално пускат 10ката, аз бях на плажа. Гледам през цялото време разни откровени глупаци като кулов, наков и оня от телерик дето му излезе името тука преди време си сменят снимките като за гей парад - десетката, дойде, много добре, всичко перфектно не знам си ко не знам си що. Пълни глупости.
Само като видях дебилските погледи и цялото това подскачане разбрах, че това няма да свърши добре. Аз все още нямах ъпдейт, въпреки, че се бях регистрирал. Няма ве, седя на плажа гледам и няма. Викам тази работа няма да стане. Форснах го да се свали. Свали се. Пуснах го да се инсталира. Инсталира се. Влизам за първи път, ми то всичко размазано ве, все едно съм без очила, препил, напушен. Викам си не то това ще е от драйвърите. Пускам ъпдейт центъра на леновото и кур оно не ще да тръгне. Свалям друго, за 10ка, то гледа, гледа и нищо вика всичко ти е ъп.
Ко е ъп бе майка ти да еба. Вече съм на фаза леко изнервен. Цъкам из ОС-то да го разгледам то едни квадрати едно чудо, компитура не се казва компитур ами дивайс. Кат ви плесна един шамар, отгоре на това ми вика искаш ли таблед мод? Къв мод ве каун, аз нямам тъч къв таблед мод. Компа ми е професионален за работа не да го галям. Ви еба майката смешна. Дивайси те софтуер за компютър не можаха да направят ся ми правят софтуер за дивайси. Педали смешни.
Както и да е, криво ми е ама викам нали съм ИТ ще свикна. Метро не метро тва е бъдещето тряя се нагаждаме. Цъкам една седмица и на целия тоя тетрис само чанта диагоналка му липсва. Цъкам брат и не мога да свикна ве. Компа не работи както тряя. Има му нещо. Предишната седмицата лаптопа си бачкаше така добре че преди да си помисля нещо и онова вече до дисплейва, а тва влачи като стар магнитофон. Викам си ще свикна.
Цъкам аз кликам, а онова ме подканя. Логни са тука, логни са там, направи синхноизация с работа, училище на майка му путката, ма ти ся таблет ли си или лаптоп. Глупости върховни. Еби му майката, снимките иска да ми гледа, документите да ми чете, а свирка да ми направи, в гащите да ми бърка? Айде викам си ок шпионски софтуер, ще ме следят ама ко да направя .нет човек съм, на мен ко може да ми гледат. Да ама не е баш така. Малко или много човек има нужда малко и от личен живот малко да се освободи от тази цензура наречена полит. коректност. Еби му майката, ровене следене, камери микрофони?
Следващата тъпня с тоя шпионски софтуер. Затварям капака на лаптопа, и се връзвам към него с тиим вюъра, оня не рендерира повечето програми, бавен е, осезаемо бавен, ся разбирам искам да следят всичко, ама то така урбулешката не става. Гугал го прави културно, гледа кво търсиш, анализира, ако му дадеш някви неща да съхранява гледа ги ама не те форсира като гладна циганка дай да вида тука дай дай дай иначе магия ще ти правим..... еби му майкта насраха се.
Като цяло тва ми беше опита с тва лайно, спестих си нервите с 8 и 8.1, но се преебах с 10ката. Уви така е в живота, ако нещо е безплатно, значи е зле. Доказано проверено във времето.
И от мен да знаете, не позволявайте да ви следят. Ако сте ок да ви бъркат под завивките или сте тъп дебел американец консуматор или сте социално инфантилен тъп българин.
“They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.”
— Benjamin Franklin
Ей тай да си знаете, че накрая ще ни го нахулят у лайняната точка
---
Мразя всичко, което се движи! Което не се движи го бутам и после го мразя!
| |
|
какъв офис, бе паляк, нали продаваш царевица по тва време на годината.
Не, че нямам огромно количество IP-та; не, че не знам как да хакна дир-а;
| |
|
Корпи, ти ше си първия "неверник" превърнал се в "правоверен" и че си инсталираш линуксче под въздействието на шамана бате Рамбо.
Дебелата сървърджийца с джавичка и линукче нема как да те шпионират.
Метай са на Курунту и ше си щастлив.
*Програмист-изолационист
| |
|
Аз ползвам десятката на виртуалка на макбука просто горе-долу да съм в час кво се случва у Майкрософтланд и е екстра. Виртуалната машина е двайсетина гигабайта.
Но така или иначе нарастващо Майкрософт ще си портват юзър-фейсинг нещата към макос и иос и Андроид и ще печелят основно от ОБЛАЧЕН АБОНАМЕНТ и вероятно по някое време ще затрия джамците въобще.
I have sold less books on sex than Stephen Hawking has on physics -- Madonna
| |
|
стига се оплаквал като недоебана уфсъ на плажа. нищо и нема на десятката
.
| |
|
аз също го инсталирах на виртуалка на външен хд с усб кабел, дурже ше се доста стабилно и културно, но като я подкарах на хоста и си еба майката
---
| |
|
еми еби си я да те еба у тъпанара, или по правилно нека те ебе в газо
---
| |
|
Не знам, аз навремето като бях джамджия ползвах тошиба лаптопи щото ме кефеха екраните им и не съм имал некви драматични неразбирателства джамци-хардуер, нищо че ползвах сравнително непретенциозната линия сателит про.
Би трябвало делл/вайо или там квито са сега топ джамските лаптопи да се справят, еба ли го.
I have sold less books on sex than Stephen Hawking has on physics -- Madonna
| |
|
И от мен да знаете, не позволявайте да ви следят. Ако сте ок да ви бъркат под завивките или сте тъп дебел американец консуматор или сте социално инфантилен тъп българин.
Още от времето на модемите М$ си държаха VPN към сайта си, без да те питат. Виждал съм го на снифър. Без да си пуснал ъпдейти.
Абе ше се сетите за личното пространство, един по един, ама май вече е късно. Овъртел си се с тоа Ми.Нет и нямаш избор.
Като ти забранят виза за ФАЩ - има да се чудиш що! Аз лично съм виждал мейлове от М$ кой има нелицензиран Уй-ндоус, баш от времето на белезниците точно. Айде, тогава Линукс беше зор за учене, и с драйверите беше тегаво. Ся се инсталира по-лесно от Уй-ндоус, и няма оправдания. Почти няма кво да му се учи.
Едно нещо стане ли монопол (само за десктопите, при сървърите са таратор без кисело мляко) - оливат се по всички възможни параграфи, и не е само при М$. Гейбук се научиха да шпионират дори да нямаш акаунт.
Можеш публично да ми излееш кофа л-на и да ме риташ, но в крайна сметка ДОМИНИРАМ
| |
Тема
|
Re: NSA no strings attached
[re: rabin]
|
|
Автор |
Aaron (charming) |
Публикувано | 13.08.15 22:12 |
|
Ахахаха, рептилите викаш та следят и подслушват техната майчица недоебана дееба.
Начи си инсталираме линуксче, нали бате Рамбо.
*Програмист-изолационист
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|