|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
10 vs 7
|
|
Автор |
korporativa (цар и господар) |
Публикувано | 05.08.15 10:57 |
|
Вчера сложих 10ката, докато се слагаше ядох принцеси с кашкавал и айрян. Кото почнах да я разцъквам останах удивен - МЕГА ЗЛЕ е тоя боклук. То не знае софтуер за телефон ли е за таблет ли е за компютър ли е. Айде стига глупости другари. Това е пълно лайно
Вече втори ден се опитвам да свикна с това и не мога. Изглежда дървено и зле и постоянно ми изкачат разни разни квадрати и правоъгълници. Все едно рабиняка го е сковал на бързо (като външен кенеф) Това е за външния вид.
Бутва също толкова бързо както седмицата за около десетина секунди (ssd 16g ram i7 процесор) демек разлика няма.
UX/UI- мега зле както казах все едно рабиняка го е дялкал с теслата
Логва всичко - дори паролите за онлайн банкирането. Крайно неприятно.
Кара ме да се логвам в акаунта ми в техния клауд.
Все още няма добри драйвъри за леново т серията
Ми то май не остана да го еба. А да браузъра дето се казва едж ама то е със същото лого като експорара и също толкова гадно рендерира. Ся не съм писал цсс и хтмл-та за него ама предполагам че е същото лайно.
Изводи:
Ако не успя до края на седмицата да свикна с това се връщам на 7ца. и като гледам как стоят нещата май ще се върна.
---
Мразя всичко, което се движи! Което не се движи го бутам и после го мразя!
Редактирано от korporativa на 05.08.15 10:59.
| |
|
вече е трудно да се измисли какво ново да се прави, не е като преди 10 години, дето хардуера още напредваше и можеше да сложиш някоя мазна гъзария която да го опапка.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
разправят, че новия им браузър бил мноо добър
И не правильно думать, что есть чьим-то богом обещанный рай...
| |
|
и аз съм на кантар още ама ме мързи да се връщам към 7.
Мали тоя с помиярите Сизър Милан как не мога да го дишам, а все него повтарят
| |
|
ясно, значи новия directx ще е само за 10, че да имат хората причина да го сменят.
Не, че нямам огромно количество IP-та; не, че не знам как да хакна дир-а;
| |
|
да бе, ама гледах вчера некви тестове 7 го биеше с неколко фрейма. реално тепърва че го нагаждат ама де викаше Бил Бър за пластичните операции - оти се буташ да си от първите, остави ги да оправят грешките. че го слагат на х-бох така че нема отърване явно.
| |
|
бе лошо нема да го слагат, но аз от всичките екстри де ги предлага 10 до момента(не съм го слагал още) виждам един х-бокс стрийминг де си струва.
| |
|
е УИ гъзарии основно и платформа за новите глупости. тия реално че му решат съдбата не самия Уиндоус. но виж и корпи кво вика - дразни ме, ама че му дам една седмица. хем те дразни хем е приятно шото се свиква лесно и реално е добро. по логиката на предишните версии тая трябва да е добра.
| |
|
e, preview-то си беше приятно, мисля вкъщи да го сложа като се изтегли.
за офиса че си карам на 7-ца.
| |
|
От септември 2014 с Windows 10. Аз един бъг не видях сериозен. Буутва ми на T550 за 4-5 секунди - i7 5600, 512 gb ssd, 8 gb.
UI-a най радва. Особено нотификейшън бара и Кортана.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|