|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Само глупости
|
|
Автор |
savoyclub-56458 (bangbus driver) |
Публикувано | 03.07.15 15:05 |
|
Как може за 2грама трева за15 кинта да осъдиш някой на 6 години
http://legalacts.justice.bg/Search/GetActContentByActId?actId=g6SSt15Oumw%3D
--
One day it will make sense.
| |
|
Това е доста по-сериозно престъпление от това да газиш деца с джипа, съгласи се.
И не правильно думать, что есть чьим-то богом обещанный рай...
| |
|
Тъпня. Тоя човек след 6 години в нашите затвори ще стане криминален. Тревата е ташак, пържолите са по вредни. Някой на литър уиски е къде къде по опасен.
--
One day it will make sense.
| |
|
вдигнали са му мерника и само са чакали да стъпи накриво.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
а бат Рамбо през тва време протестира срещу циганина де му свил две кокошки деба. не знам кво ти кажа, Санчо, свободата е илюзия в повечето държави по света. има един филм на нетфликс по казуса за това как в щатите си пълнят частните затвори с такива до горе ама те нали са варвари. Еуропата е едно от малкото места де може спориш с полицай. в България дори го набиеш. но така се правят кинти нема как ако не е това, Майкрософт че ти сложи белезниците. да правят гуглето АИ-то да ни запука после всичко че е наред.
Ти за корав пич ли се имаш, или за мекушава путка? Само питам, каквото кажеш - това ще е!
| |
Тема
|
Re: най-вероятно вече си е криминален
[re: zaphod]
|
|
Автор |
chupac (jeffty) |
Публикувано | 03.07.15 15:53 |
|
опасен рецидивист е - три пъти са го хващали с фас, един път да продава фас.
както каза реконструктора горе - къде по-голямо престъпление отколкото да смачка някакво си детенце.
Не печатат белезници по вестниците както М$, аз още сънувам кошмари от това!
| |
Тема
|
[re: chupac]
|
|
Автор |
jeffty (chupac) |
Публикувано | 03.07.15 16:21 |
|
дебелия реално е по-голем рецидив оти требе му лекуваме диабета с наши пари вместо да го нашием у затвора да тренира бързо бегане от Урсула.
Ти за корав пич ли се имаш, или за мекушава путка? Само питам, каквото кажеш - това ще е!
| |
Тема
|
[re: chupac]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 03.07.15 16:42 |
|
е ти искаш ся да ни накарат да се влачим с 50 ли деа?
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Кога стана шофьор, кога си купи ренде, кога взе да караш с повече от 50.
И не правильно думать, что есть чьим-то богом обещанный рай...
| |
|
Ти понеже по разбираш, да те питам, не се бъзикам: един сериозен пушач колко трева изпушва на ден? И един сериозен професионалист продавач на трева колко дози носи максимум наведнъж?
Иначе минимумът за тва неговото е пет години по принцип (до 15), ти не знам кво предлагаш, ма е толкова.
П.П. Не знам какво значи да "стане криминален", обаче тоя си е търговец според мен, не е потребител. Ся, вярно, че не е справедливо той в затвора, а примерно Новомес - Ново село и Маджаров да богатеят от луканки и пържоли, пък Пещерска гроздова - от ракия, ма тва е положението.Редактирано от MupaM на 03.07.15 17:06.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|