Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:11 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Коня. Пешо Коня.нови  
Автор savoyclub-56458 (bangbus driver)
Публикувано20.02.15 06:45

Това момче се събуди. Радвам се, че е жива тая джонка де, аз си мислех, че негрите вече са го сцепили. Винаги се кефя някой емигрант като се сети да пише колко пари взима, много ме кефи това. Пешо, ти си най-големият - тука всички сме ментални джуджета пред тебе. Мене и кура ми е голям ама ше си го натисна навътре като те видя, щото твоя е по-голям.

--
One day it will make sense.

Редактирано от savoyclub-56458 на 20.02.15 06:51.

Тема Re: Пешо Коня...нови [re: savoyclub-56458]  
Автор r3gistracia ()
Публикувано20.02.15 07:13

Настрани от това, че се чувствам леко опечалена, че обикновено св пиша така в днес.бг, а сега имало било програмист и то хамериканский дето се бил пишел така и даже хората го знаели, плюс че истинския Пешо Коня се изложи страшно като се присламчи към Бареков - то пък бива такова падение, но чак толкова не бива, а и същия имаше грозния навик да ходи в булбанка пред попа, където по едно време обитавах, един вид идваше да си тегли пари всеки път под носа ми, което беше дразнещо. Сега и тоя дошъл тука да парадира с парите и отегчението си, щото както знаем вдичко в щатите е толкова отегчително, че "взимам 120 на година и чакам 2 ро дете, бате", е в това ли ти се свежда цялото житие и битие, бате? Ние тука филми за Левски опсъждаме, а Пешо дойде да ни каже, че в Хамериката не ги боли за филма, сигурно щото са свободни, де.

Между другото от време на време се чудя дали да не си пусна айфона на търг, понеже не съм много убедена, че искам да имам много общо (designed inCalifornia) с индивиди като тоя. А да, и ще си купя лаптоп Правец след това.

Тема Re: Пешо Коня...нови [re: r3gistracia]  
Автор ARlZE (Nachtmahr)
Публикувано20.02.15 10:31

Сега и тоя дошъл тука да парадира с парите и отегчението си, щото както знаем вдичко в щатите е толкова отегчително, че "взимам 120 на година и чакам 2 ро дете, бате"
............................

Някой го попита какво става и колко пари взима и Пешо съвсем чистосърдечно отговори. Така че той не е парадирал с нищо - попитаха го и отговори.

Между другото, евалата на Пешо, че след толкова години в странство все още има добър български език и грамотен правопис. Сигурен съм, че от тоя клуб всеки познава поне по един, който след две-три години, прекарани в някоя англоезична страна, почва да се прави, че е забравил българския и го говори с изнасилен акцент. Или пък задават курвенски въпроси от рода на: "Как му казвахте на това нещо вие - българите?"

Пешо не е от тия, и аз дори си мисля, че и децата му ще знаят български, дори и майка им да не е българка.

Българка ли е жена ти, бре, Пеш?

Тема Re: Пешо Коня...нови [re: ARlZE]  
Автор synergie_bg (ентусиаст)
Публикувано20.02.15 10:39

Toчно така аз го питах, Пешо не е парадирал. Ама кастрация насажда интриги типично по женски. Аз между другото не и чета мненията щотото са изключително дълги и безсмислени, но понеже си я цитирал...

Тема Re: Пешо Коня...нови [re: synergie_bg]  
Автор ARlZE (Nachtmahr)
Публикувано20.02.15 10:49

Ама кастрация насажда интриги типично по женски.
.............................

Не "по женски", а типично по курвенски.

Не всички жени са такива, слава Богу. Вярвам ще се съгласиш с мен тука.

Между другото, благодаря за съвета. Аз също ще възприема твоята политика и ще спра да й чета мненията.

Автор chupac (jeffty)
Публикувано20.02.15 11:55

т.е. досега си успявал да ги прочетеш? това си изисква сериозни усилия.

Не печатат белезници по вестниците както М$, аз още сънувам кошмари от това!

Тема Re: Пешо Коня...нови [re: chupac]  
Автор ARlZE (Nachtmahr)
Публикувано20.02.15 12:15

т.е. досега си успявал да ги прочетеш? това си изисква сериозни усилия.
........................

Истина е това. Изисква се усилие, да.

Автор r3gistracia ()
Публикувано20.02.15 12:31

Аз познавам британки с по-добър български от пешо, че му правя евалата някой друг път обаче, като се мисли за по-важен от левски, дошъл тука и кво да му ръкопляскаме като в киносалона ли. Да не би да се е върнал от афганистан или от Иран на война, че да му ръкопляскам за усилията.

Автор pesho.konia (старши)
Публикувано20.02.15 18:49

Българка е и децата ще говорят български 100%. Като видя разни майки тук, които не са научили децата си на български и честно вътрешно много се възмущавам. Често се случва и при двамата родители българи - не е за вярване. Разни разнасят пица тук, даже не са учили в американско училище да кажеш нещо са се американизирали, а да не си направят труда да научат децата си на майчиния им език.

Тема Re: Пешо Коня...нови [re: synergie_bg]  
Автор pesho.konia (старши)
Публикувано20.02.15 18:54

И аз не ги прочетох тия глупости. Не бяха много свързани. Не знам дали бяха изречения или някакви нахвърляни думи. Дано да е било чернова, а не крайното произведение.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.