|
|
Да речем, че някой предприемчив (не като Рабин) реши да отвори (малка) баничарница със собствен капитал в София.
Колко ще му струва начинанието и какви биха били пречките и за колко време евентуално ще е на печалба и какви хора ще му трябват освен баничари? Също така да предположим, че човекът е луд и търси дългосрочно устойчив бизнес модел
Кво трябва да знае въпросният луд и къв е минимума неща дето трябва да е сигурен, че покрива?
I have sold less books on sex than Stephen Hawking has on physics -- Madonna
| |
|
Да речем, че е някой грамотен (не като Свирчо) - първо ще потърси за 5 минути в Нета.
Здравейте, на всички.
Тези дни ще регистрираме фирма . Ще се занимаваме с производство на закуски.
1. Как е добре да се регистрираме , като ЕТ или като ООД или ЕООД. Фирмата ще е само на мое име и ще включва и разнос.
2. Ако сама регистрирам фирма какви са цените на ЕТ,ООД,ЕООД , че в интернет е шарена работа и не мога да разбера.
3. Когато тръгна да регистрирвам фирмата директно в нап ... и всичко там ли е?
4. Ако си наема помещение което е било баничарница трябва ли да ходя в хеи?
За сега са ми тези въпросите дано някой ми помогне ... Благодаря.
Здравейте! Решил съм да отварям баничарница около 30-40 кв.м. в която ще се продават закуски собствено производство. От няколко дни се опитвам да намеря информация за изискванията към такъв тип заведение, но почти нищо не съм намерил. Надявам се ако има някой запознат или човек, който вече е минал по този път да ми помогне. В момента търся помещение, но дори и за това не успявам да намеря информация какво точно трябва да бъде. Трябва ли да има склад?! Колко мивки трябва да има?! С какво трябва да е боядисано?! Каква квадратура е минимума за такъв обект?! Като цяло всякакъв вид информация ще ми бъде от полза! Благодаря предвартелно на всички, отзовали се!
Нали, той е като някаква черна магия! Заплати, 18.10.13
| |
|
е на спирката на пазара в иван вазов. държи се от мангали, и като всички мангали успели да се набутат сред белите, натискат всичко да е перфектно. приготвянето на баниците се вижда през витрината и всяка вечер мият всичко от до пред погледите на чакащите на спирката.
бягай ги гледай и се учи от тях
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
Re: най-добрата баничарница в софия
[re: zaphod]
|
|
Автор |
jeffty (chupac) |
Публикувано | 22.12.14 11:42 |
|
Ламби го е фанал просто стандартния края-на-годината-е-трябва-да-направя-нещо-от-живота-си-бързо синдром. човек ако реши прави нещо го прави, не задава въпроси по форумите като рабинчо.
*Авторът е социален психолог и онлайн-експерт.
| |
|
Минимумът неща е баничарницата да е разположена на до 50м от училище или ВУЗ. Не е ли на такова място, пиши го бизнеса бегал.
Да, лятото ще се яви малко нещо мъртъв бизнес сезон в случая, но тогава така и така всички отпрашваме да почиваме по морета и острови.
| |
Тема
|
Re: Минимумът неща е
[re: Phillip]
|
|
Автор |
MaPBuH (MWPM) |
Публикувано | 22.12.14 13:03 |
|
Става и в квартали където има хем жилищни блокове, хем големи офиси.
--
Communication breakdown, it's always the same
| |
|
|
|
|