|
Тема
|
Коледни партита
|
|
Автор |
savoyclub-56458 (bangbus driver) |
Публикувано | 20.12.14 13:13 |
|
Момчета и девойки, идва времето на годината, в което в Телерик вадят бейзболните бухалки и се почват. Къде тая година? Аз вече се качих на Корнера на две програмистки партита и доста разочарован останах - едните бяха с папийонки, другите бях по 150 кила и имаше 5 жени общо. Това окей - ама поне бухалки да извадят да се смея малко - и това не направиха.
Та къде ще е вашето парти и как ще го играете.
--
One day it will make sense.Редактирано от savoyclub-56458 на 20.12.14 13:35.
| |
|
Съжалявам за интригантстването, ама какво е това с бухалките и Телерик? Мисля че съм го чувал да се подмята другаде....или пак беше за някаква батална сцена на коледното им парти, не знам дали е било с бухалки.
EOF
| |
|
Някакво типче на фирменото парти нещо не се изкефил на един тип, дето и аз по принцип мнооо мнооо не го харесвам, ама чак да го бия не ми е скимвало, честно. Та ядосал се, мое и да е пил, излязъл и се върнал с една бата и почнал да го мели.
Най-забавното е, че на следващият ден си отишъл на работа и си седнал пред компютъра, за шоу на всички.
--
One day it will make sense.
| |
|
Тия нинджи са менте, явно поради липса на нунджако е извадил бухалката.
EOF
| |
|
Нашето беше на ски курорт в Алпите. Най-тежките изпълнения бяха падания на скиори, счупвания нямаше.
--
Communication breakdown, it's always the same
| |
|
|
|
|