|
Тема
|
Айде леко финасово
|
|
Автор |
savoyclub-56458 (bangbus driver) |
Публикувано | 19.12.14 12:40 |
|
Понеже знам, чв всички сте руси, сикс пак, милионери и много здрави, за разлика от мен, дайте да ви питам нещо.
Това на Бойко играта с тия 8 милиарда от "доброволно-задължителният" фонд кво е? Айде ще ви затрудня още малко, не че не сте достатъчно тъпи така или иначе - това беше и на онзи калъф Орбан първата стъпка, преда да ги прибере всичкуите 9.5 милиарда в неговият случай.
--
One day it will make sense.
| |
|
Мой що гласува за тия капути
---
| |
|
Мой аре да взимаме властта и да я оправяме тази държава
---
| |
|
Ква е играта? Фактите рядко съществуват извън контекст. Примерно Скот Адамс по някви интернет парцали го наричат мисоджинист на база на извадени от контекст цитати от блога му. А пича реално е про-феминист в добрия смисъл на думата - кой квото го кефи, не да има квота поравно за кранистки и миньори мъже/жени
I have sold less books on sex than Stephen Hawking has on physics -- Madonna
| |
|
Ся като четох, проблемите са два - че дефолта е от частен към нои (примерно който е заплес нема да забележи кво се случва) и че нема начин после от нои към частен, ма останах с впечатление, че е ясно че тва са проблеми и тепърва ше има обсъждания.
Та при тва положение е зле наистина и надяващите сте да сте пенсионери в БГ тряа се борите
| |
|
Аз лично имам сериозно намерение да умра пред пенсията, което като гледам няма да е сложно, защото средната възраст на умиране на мъжете общо взето ще стане възрастта за пенсиониране. В смисъл няма да е нужно да правя геройства, а просто да си живея.
--
One day it will make sense.
| |
|
Глупости, като си бил на осемнайсе, четиресегодишните са ти се стрували дъртаци.
Осемдесе плюс години при това без да си дебил са напълно постижими
| |
|
Едни хора са събрали едни пари и така им стоят, защо да не ги усвоим - стандартна схема, епизод амнайсти.
Предпоследния епизод го гледахме с КТБ и фонда за гарантиране на влоговете. Бяха се събрали едни пари в този фонд, вече ги няма. И през 90-те имаше епизоди от този сериал, някои с пирамиди, а други пак с банки.
Сегашния епизод е с частните пенсионни фондове, натрупали са се и там едни пари ...
--
Communication breakdown, it's always the same
| |
|
|
|
|