Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:18 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема фашистката американска полиция бие демонстранти!нови  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано14.10.14 08:55

ебавам се разбира се

в смисъл, полицията наистина , което и е работата. ако и в украйна бяха пребили палаткаджиите и борците за свобода, нямаше да загубят крим, и нямаше да се набутат във война. демонстрантите трябва да се бият, браво на американците. но просто ми е кеф да дразня седераското стадо. кажете драги седерасти, защо биете негрите? а ваща мама расистка и подтисническа!

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: фашистката американска полиция бие демонстранти!нови [re: zaphod]  
Автор chupac (jeffty)
Публикувано14.10.14 09:59

Изцяло на препроцесор се правят т.нар. драйвери за ембед. Макросите не са задължителни.

Автор portal (стар клубар)
Публикувано14.10.14 10:05

Мъдростта на народа ни... Вържи попа да ти е мирно селото...

\"Аз съм страшен не като се разписвам,а като стрелям...\"

Автор Dr Who (Гугл програмист)
Публикувано14.10.14 11:00

Горките негри.
Само дано не разберат как царски си живеят нашите цигани и как никой не ги пипа с пръст,
че това ще ни залее негърска вълна от емигранти от САЩ.

Тема Re: фашистката американска полиция бие демонстранти!нови [re: Dr Who]  
Автор PekoHcTpykTop (дарвинист)
Публикувано14.10.14 11:15

Така и не ви увряха малките дивелъпърски главички, че свободата, демокрацията и хуманизма са идеологии за износ.

Ако тука излезе полиция да бие циганите както там бият негрите, моментално ще дотърчат десетина НПО-та, начело с американския посланник-гей и ще размахат заплашително пръст. На другия ден американското посолство ще излезе с официално заявление, колко е недопустимо да се потъпкват човешките права. Ако стане системно, следват санкции, хуманитарни бомбардировки за мир, и там по реда квото е.

И не правильно думать, что есть чьим-то богом обещанный рай...

Тема Re: фашистката американска полиция бие демонстранти!нови [re: PekoHcTpykTop]  
Автор gat3way (altered mind)
Публикувано14.10.14 11:18

Глей ти, а ти предполагам си търговски представител на путлеризма? Как точно при тъпите девелопери реши да го пробутваш това?

EOF

Тема Re: фашистката американска полиция бие демонстранти!нови [re: PekoHcTpykTop]  
Автор chupac (jeffty)
Публикувано14.10.14 11:37

всъщност тук полицията редовно бие циганите - последно май беше в ихтиман, миналата седмица. вземете ги четете тия новини най-накрая.

Изцяло на препроцесор се правят т.нар. драйвери за ембед. Макросите не са задължителни.

Тема абе четат тенови [re: chupac]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано14.10.14 11:46

ама хленчещо импотентните, дето циганите имали повече права и имало обратна дискриминация.

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: абе четат тенови [re: zaphod]  
Автор chupac (jeffty)
Публикувано14.10.14 11:57

това с повечето права още не съм го видял да има някъде, освен по тия медии.
ма виж, ченге да ме е питало, преди години, "ама що се биете помежду си, вървете да биете цигани" - случвало се е.

Автор croesus ()
Публикувано14.10.14 14:19

Абе и в САЩ НПОтата вият яко срещу полицията, но не знам защо тук не се споменава това. Преди два месеца например някакъв полицай във Фъргюсън "насочил" пушка срещу тези, които протестират и го разжалваха, и сега го съдят. А пича дори не ги е заплашвал, просто се изморил да я държи вдигната нагоре.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.