|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
фашистката американска полиция бие демонстранти!
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 14.10.14 08:55 |
|
ебавам се разбира се
в смисъл, полицията наистина , което и е работата. ако и в украйна бяха пребили палаткаджиите и борците за свобода, нямаше да загубят крим, и нямаше да се набутат във война. демонстрантите трябва да се бият, браво на американците. но просто ми е кеф да дразня седераското стадо. кажете драги седерасти, защо биете негрите? а ваща мама расистка и подтисническа!
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
Re: фашистката американска полиция бие демонстранти!
[re: zaphod]
|
|
Автор |
chupac (jeffty) |
Публикувано | 14.10.14 09:59 |
|
Изцяло на препроцесор се правят т.нар. драйвери за ембед. Макросите не са задължителни.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
portal (стар клубар) |
Публикувано | 14.10.14 10:05 |
|
Мъдростта на народа ни... Вържи попа да ти е мирно селото...
\"Аз съм страшен не като се разписвам,а като стрелям...\"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dr Who (Гугл програмист) |
Публикувано | 14.10.14 11:00 |
|
Горките негри.
Само дано не разберат как царски си живеят нашите цигани и как никой не ги пипа с пръст,
че това ще ни залее негърска вълна от емигранти от САЩ.
| |
Тема
|
[re: Dr Who]
|
|
Автор |
PekoHcTpykTop (дарвинист) |
Публикувано | 14.10.14 11:15 |
|
Така и не ви увряха малките дивелъпърски главички, че свободата, демокрацията и хуманизма са идеологии за износ. Ако тука излезе полиция да бие циганите както там бият негрите, моментално ще дотърчат десетина НПО-та, начело с американския посланник-гей и ще размахат заплашително пръст. На другия ден американското посолство ще излезе с официално заявление, колко е недопустимо да се потъпкват човешките права. Ако стане системно, следват санкции, хуманитарни бомбардировки за мир, и там по реда квото е.
И не правильно думать, что есть чьим-то богом обещанный рай...
| |
Тема
|
[re: PekoHcTpykTop]
|
|
Автор |
gat3way (altered mind) |
Публикувано | 14.10.14 11:18 |
|
Глей ти, а ти предполагам си търговски представител на путлеризма? Как точно при тъпите девелопери реши да го пробутваш това?
EOF
| |
Тема
|
|
|
Автор |
chupac (jeffty) |
Публикувано | 14.10.14 11:37 |
|
всъщност тук полицията редовно бие циганите - последно май беше в ихтиман, миналата седмица. вземете ги четете тия новини най-накрая.
Изцяло на препроцесор се правят т.нар. драйвери за ембед. Макросите не са задължителни.
| |
Тема
|
абе четат те
[re: chupac]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 14.10.14 11:46 |
|
ама хленчещо импотентните, дето циганите имали повече права и имало обратна дискриминация.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
Re: абе четат те
|
|
Автор |
chupac (jeffty) |
Публикувано | 14.10.14 11:57 |
|
това с повечето права още не съм го видял да има някъде, освен по тия медии.
ма виж, ченге да ме е питало, преди години, "ама що се биете помежду си, вървете да биете цигани" - случвало се е.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
croesus () |
Публикувано | 14.10.14 14:19 |
|
Абе и в САЩ НПОтата вият яко срещу полицията, но не знам защо тук не се споменава това. Преди два месеца например някакъв полицай във Фъргюсън "насочил" пушка срещу тези, които протестират и го разжалваха, и сега го съдят. А пича дори не ги е заплашвал, просто се изморил да я държи вдигната нагоре.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|