|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Русофобска вълна
|
|
Автор |
korporativa (цар и господар) |
Публикувано | 14.05.14 09:37 |
|
А бе гледам тука няква русофобска вълна се надига. Руснаците това, руснаците онова. Мноо зле, мноо недемократични, алкохолици, не знам си кво. ЕС вдига някви санкции, ама не им стига акъла празния, че мечока като врътне кранчето и завода на БМВ ще остане без отопление, а в София трафика ще падне на половина. Няква смешна държавица като Румъния забранява на министрите на Русия да прелитат през нея. Чай ся ко беше Румъния - а да мамалигари и мангали. Все едно гледам оня капут бюреков как обръща палачинката. Грозна работа момци, грозна работа ви казвам.
Оня ден цъкам из борисовата и някви хора се разкарават с тениски с лика на бюрека, отивам на ММА гала снощи - пак някви хора с такива тениски. Аз не знам колко тряя ти е акъла да сложиш тениска с бюрек на нея. Та да не се отплесвам, че темата е за русия. Гадни викате били, ама не бяха гадни като даваха нефт и всякакви природни ресурси, като инвестираха и строяха. Да ви питам пичове, ЕС ко направи за нас? Магистралата на боко тиквата? Ами който е пътувал по нея знае, че между Пловдив и Пазарджик ако караш над 120 мое ти паднат пломбите и бъбреците да слезнат поне с един сантиметър на долу. Айде нема нужда.
А да и да не забравяме ЕС е толерантен. Той не приема отношението на Русия към Украйна ама приема Вурста (не салама). Дюдс, руснаците били алкохолици, верно ли? Ако руснаците са алкохолици то ЕС кви са? Травестити? Жени с бради? Кви са бе? Педали? Ще ме извинявате момчета, но аз съм традиционалист. Предпочитам циците, нежната женска кожа и меката, влажна путка. Да, предпочит водка с пелмени пред бейлисче и като видя пендели си представям как му вкарвам маваши в главата.
Тук разбира се мое да ме наречете спокойно хомофоб, расист и ограничен глупак. Разбира се, че можете, фарисеи безподобни, ама ми е през кура.
Айде ще отивам на работа, че днес една от QAките ми ми е обещала да ми прави палачинки. А да, когато брадата жена ви прати смс: "Утре ще ти донеса палачинки" елате да ми се кажете.
---
| |
Тема
|
Re: Русофобска вълна
[re: korporativa]
|
|
Автор |
Гypy (bangbus driver) |
Публикувано | 14.05.14 09:46 |
|
Хаха, знаех си предварително, че с тебе на тая тема няма да се разберем. Но това е окей. Имай впредвид, че за разлика от тебе, баща ми е руснак. Тоест аз съм half-russian. Мисля си личи по вида ми.
But I still hate them. Крайните мнения разбира се са тъпи, ама некой да ходи с танкове налево надесно пак е тъпо и цялото ни правителство да се нагъзва на Русия е още по-тъпо, при положение, че сме в ЕС и НАТО.
--
One day it will make sense.
| |
|
ти с тая тройка дизел можеш ли дигнеш 120 изобщо?
| |
Тема
|
[re: jeffty]
|
|
Автор |
chupac (jeffty) |
Публикувано | 14.05.14 10:13 |
|
в свободно падане може, до терминална скорост че я докара при достатъчно висока пропаст.
Изцяло на препроцесор се правят т.нар. драйвери за ембед. Макросите не са задължителни.
| |
Тема
|
[re: chupac]
|
|
Автор |
jeffty (chupac) |
Публикувано | 14.05.14 10:18 |
|
то верно тройка дизел освен я фърлиш от виадукта за кво друго става.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
chupac (jeffty) |
Публикувано | 14.05.14 10:23 |
|
курник примерно?
Изцяло на препроцесор се правят т.нар. драйвери за ембед. Макросите не са задължителни.
| |
Тема
|
[re: chupac]
|
|
Автор |
jeffty (chupac) |
Публикувано | 14.05.14 10:26 |
|
хахаха тука ме засмя. а съм на среща. новият модел бмв 3 дизел с пакет курник, вземете сега с пролетно намаление.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
chupac (jeffty) |
Публикувано | 14.05.14 10:27 |
|
и от радиото се носи ....
| |
|
Излезте от къщата и се предайте.Няма.Ок.
| |
|
ама не им стига акъла празния, че мечока като врътне кранчето и завода на БМВ ще остане без отопление, а в София трафика ще падне на половина.
Немеца купува руски газ на половина на нашата цена. Все едно ни го подаряват деба! А ако падне трафика наполовина не виждам да е толкова лошо. Не мразя тоя или оня, мразя да ми го водят да ни дава наклон. Само се чудят на кого да ни подаряват като колония.
Нали, той (Рабин) е като някаква черна магия! Федерер, Заплати, 18.10.13
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|