Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:31 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Откъде БАССКОМ ще внася програмистчетанови  
Автор Гypy (bangbus driver)
Публикувано07.04.14 07:25

Понеже преди 2-3 години почти умрях от смях (буквално, задавих се с един Macallan), когато прочетох, че БАССКОМ ще внася програмисти от руско-говорящите републики - тая тема ми е интересно.

се оказва, че програмистчетата в, забележете, Африка (негри прогамисти в Конго си представете) взимат между $10,000 и $20,000 на година, тоест точно като в БАССКОМ-ска фирма, се чудя какво да предложа на БАССКОМ-аджии, че да се мирнат малко, че ми писна да им слушат простотиите.

В предните фирми дето съм работил, единствените чужденци дето са били по фирмите, са такива дето някоя места женка ги е объркала нещо и затова живеят в България. Няма друга причина. Така че БАССКОМ да направят сайт - жени за програмисти дот ком и да промотират женките тука на разни западнали соционално програмисти - това е единствения шанс.

Айде, да не кажете после, че не съм конструктивен, че ми писна от празно говорене.

--
One day it will make sense.

Тема Re: Откъде БАССКОМ ще внася програмистчетанови [re: Гypy]  
Автор rabin (краконяк)
Публикувано07.04.14 10:48

В Африка не плащат парно (и феодална такса мощност), и цените са едни други. Няма как да се случи, като падне първият снежко и ще се изнесат е така те

Нали, той (Рабин) е като някаква черна магия! Федерер, Заплати, 18.10.13

Автор korporativa (цар и господар)
Публикувано07.04.14 11:23

Искам ей тоя каун да внася, програмисти, банани и негри. После тия същите ще започнат да мрънкат да си дърпат ДДС-то за Маздите през фирмата. Не знам кое е по срамно - да вкарваш негри от конго или да си дърпа ДДС-то за новата кола.

---

Тема Re: Откъде БАССКОМ ще внася програмистчетанови [re: rabin]  
Автор korporativa (цар и господар)
Публикувано07.04.14 11:24

Рабине ти на коя снимка си? На влака или на самолета?

---

Автор Pechenia (нема лабаво ;-)
Публикувано07.04.14 12:39

Аз ако съм шеф на Корпоратива ще приложа съвременна хед-хънтинг тактика - набелязвам си 20-30 програмиста и пускам Корпоратива да прави ПТП на жените им. ППТ, бар, хотел и брошура на фирмата. Няма да има нужда от агитации - женското само ще набута половинката на новата работа, а и ще почне да го посещава на място. Е, Корпоратива ще трябва да им показва за по половин-един час къде са тоалетните във фирмата, ама срещу стандартна комисионна смятам да се навие. Пък и самата фирма ще се погрижи за по-добри работни условия - в тоалетните ще инсталират подходящо сгъвааемо легло, душове, евентуално джакузи.

чети и дишай по-леко

Тема Re: Откъде БАССКОМ ще внася програмистчета [re: korporativa]  
Автор rabin (краконяк)
Публикувано07.04.14 15:07

На влака съм се покачил най-отгоре, че на фъркалото ме е леко шубе.

Нали, той (Рабин) е като някаква черна магия! Федерер, Заплати, 18.10.13

Автор LadyMorgana (Πο )
Публикувано07.04.14 16:59

не ми говори за програмисти с африкански произход, че англичаните ми натресоха едни ИТ-та африканска реколта с шеф - грък. Капацитета на тези бастуни като им говориш за технически спецификации кърти не миФки, а цели бани! Само те гледат като сомалийски мангал - първи сняг. Без да си расист тези "ИТ'-та те правят расист на мига! Иначе по цял ден висят по скайпове и мъдрят африкански кибер-измами. Как не ги е мързяло да слязат от дърветата - не знам. Треба да питаме Дарвин сигурно (Дарвин, не Рабин!).

Да си ги Фнася БАССКОМ. Нали ще правят и електронно правителство с Виетнам. Хептен глобално ще се навържат така!

Quod licet Iovi, non licet bovi

Тема Re: Откъде БАССКОМ ще внася програмистчетанови [re: LadyMorgana]  
Автор jeffty (chupac)
Публикувано07.04.14 17:03

аде кажи си блога де? да го кажа аз ако те е срам?

Тема Re: Откъде БАССКОМ ще внася програмистчетанови [re: jeffty]  
Автор LadyMorgana (Πο )
Публикувано07.04.14 17:09

of - с този блог ти сте невъзможни. И чии ще го дириш на блога ми - не е за програмисти, ни за курви, ни за коли и стайлинг. Аде, кротни се и чети тука спокойно. ако беше за тука - отдавна да съм го постнала както правят местните клубници!

Редактирано от LadyMorgana на 07.04.14 17:13.

Тема Re: Откъде БАССКОМ ще внася програмистчетанови [re: jeffty]  
Автор LadyMorgana (Πο )
Публикувано07.04.14 17:12

Ааа - да не би и ти да искаш да ми опознаеш душевността, като четеш блога ми. Щото разбрах, че само чрез четене на блога ми щели някои клубари да се приближават до душевността ми. Ами аз ако не искам да ми знаете душевността, Ко праим, а?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.