|
Тема
|
Клубовете на дира са университет!
|
|
Автор |
FilerO99 (ПУТЛЕРИСТ) |
Публикувано | 18.03.14 14:51 |
|
Клубовете на дир-бг са най-силния и най-разностранно ориентиран университет който някога съм виждал и в който следвам вече повече от 12 години. А администраторът Киро и повечето модератори са най-добрите ми възпитатели в моя живот. Ако не беше въздействието на Киро върху личността ми отдавна щях да бъда в затвора защото карах пиян. Киро откри нов клуб "Войната по пътищата" и именно благодарение на този клуб в края на 2007ма година предадох ключовете от колата на баща ми и престанах въобще да карам кола заради проблеми с алкохола. А различните модератори на клубовете като НАДЕЖДА, Безсънна и Анбра ме научиха на обноски с хората следствие на което се задържам вече 2 години и половина на настоящата ми работа като охранител.
| |
Тема
|
Re: Клубовете на дира са университет!
[re: FilerO99]
|
|
Автор |
Lupi () |
Публикувано | 18.03.14 15:14 |
|
Ае момче, стига с тая проруска пропаганда. Разбрахме, че се възбуждаш от кални руски ботуши. Иди в некой друг клуб сега.
| |
Тема
|
[re: Lupi]
|
|
Автор |
FilerO99 (ПУТЛЕРИСТ) |
Публикувано | 18.03.14 15:15 |
|
Добре, няма да пиша в близко бъдеще тук.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
rabin (краконяк) |
Публикувано | 18.03.14 15:23 |
|
Аз като нарека "възпитател" някой от администрацията и се обиждат, и има защо.
Нали, той (Рабин) е като някаква черна магия! Федерер, Заплати, 18.10.13
| |
|
само не разбрахме тукашния тъпир на какво те е научил?
НА КОЙ МУ ПУКА!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Refurbished (PHP ЗидароМазач) |
Публикувано | 18.03.14 21:24 |
|
Тоя университет дава ли акредитация или си от сектата на "Кални мръсни рашън ботушън"?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 18.03.14 21:37 |
|
Аз затова съм казвала не един път, че за теб наистина е полезно участието в клубовете на Дир-а.
\"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.\" ЛЕРМОНТОВ
| |
|
|
|
|