|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Ден на благодарността
|
|
Автор |
korporativa (цар и господар) |
Публикувано | 28.11.13 17:37 |
|
Днес е денят на благодарността. Този празник не е толкова разпространен в България, но ние като едни западно идолопоклоници ето още един повод да се съберем цялото виртуално семейство на клуб Програмисти, и да отпием глътка вино с пожелание за здраве, щастие и успехи на всички фронтове.
Както всички знаме живота е прекалено кратък за да го прекарваме в караници и сръдни. Нека бъдем позитивни, мили и добри едни с други. Нека прощаваме прегрешенията на другите така както горе хазяина прощава нашите. Нека бъдем по-великодушни и благодарни дори и за малкото което получаваме, защото когато си доволен и щастлив от малкото ще можеш да оцениш и голямото.
Неоспорим факт е, че хората тук са интелигентни и една приятна компания с която убивам почти всеки работен ден, не случайно и аз се задържах вече близо пет години сред вас. Благодарен съм, че ви има.
Поздравявам ви с една снимка от Шмамби Бамби, която днес ме разсмя. Благодарен съм и на нея, че я има и ми мърка, хапе и дращи от време на време ;)
ПС
В духа на картинката, Фламингос, ай ся ;) нека бъдем благородни и над нещата. Днес ми стана малко тъпо като разбрах, че си ме блокнала и то от година насам. Ся верно, че се хапем, ама това е за спорта, понякога стават контузии. Ма чак да се блокираме....
----
Я в этом фильме главный актёр,
я - сценарист,
я - режиссёр.
----
| |
|
Прати си фейса да те аддна, бе ботец.
| |
|
е нали го знаеш пускай рекуест ще ти приема
----
я - сценарист,
я - режиссёр.
----
| |
|
Прати ми и на мен реукуест, и аз ще те адна
Розова бе зората на битката като зашлевено дупе на девица
| |
|
рабин на сапун. педалчето му смотано сичките зъбки че му изрина.
| |
Тема
|
Re: Ден на благодарността
[re: jeffty]
|
|
Автор |
chupac (chupacabron) |
Публикувано | 28.11.13 17:49 |
|
е дай малко позитив де, стига сра у темата на човека.
Money may not be able to buy you happiness, but it’ll ensure a better standard of misery.
| |
|
днес определено си в благо настроение.
Money may not be able to buy you happiness, but it’ll ensure a better standard of misery.
| |
Тема
|
[re: chupac]
|
|
Автор |
jeffty (ветеран) |
Публикувано | 28.11.13 17:54 |
|
рабинчо на рефан. хомосексуалистчето му прекрасно всички зъбки че си види.
| |
Тема
|
[re: jeffty]
|
|
Автор |
rabin () |
Публикувано | 28.11.13 17:57 |
|
Можеш ли да ми обясниш къв ти е проблема въобще? Не те закачам, само ми отваряш работа да те псувам.
Нали, той (Рабин) е като някаква черна магия! Федерер, Заплати, 18.10.13
| |
|
Еми като изкараш 1 час в чакане пред трваматологията на пирогов и ти се пренареждат приоритетите.
----
я - сценарист,
я - режиссёр.
----
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|