Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:27 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема феминистки организации  
Автор korporativa (цар и господар)
Публикувано30.05.13 00:45

А бе ква им е играта на тия феминистки организации и там дето протестират по цици? Аз реално една не съм видял дето да има готини цици. Нещо не го разбирам това. Смисъл не са доебани (като някой тукашни притурки) ли? Или просто наистина се борят за нещо?

----
Аз съм Корпоратива и съм велик.

Тема Re: феминистки организациинови [re: korporativa]  
Автор ya2011 (умна)
Публикувано30.05.13 01:21

science is about doubt

Тема борят се срещу дискриминацията [re: korporativa]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано30.05.13 06:36

не бива да се подиграваме на феминистките, благодарение на тях днес може да ебеш колкото искаш млади путета и чужди женски, и зелката си остава на раменете ти. в мрачен дубай това не е така, там ебеш само законната си съпруга и трябва да бачкаш за да и даваш пари за всичко, щото няма право да бачка и да изкарва сама. не ги знам за фемен какво се борят, понеже изглежда че вече е постигнат мъжкия рай. но може би сме късогледи и не виждаме още по-светлите бъднини. да напънем фантазията си. днес все още съществува секса с грозни дебели и дърти. феминистките може да променят това, може да направят чудо и всички да ебем само младички сочни путета, а производителите на виагра да плачат горко. това изглежда утопия, но преди 200 години в мрачните времена на брака и семейството и днешния райски разгул е изглеждал утопия.
така че повече респект, западната цивилизация се крепи на тези луди кифли, изчезнат ли, живота пак ще е сив и тежък, минаващ бавно и тъжно сред рев на сополиви бебета и лайняни пелени.

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: феминистки организации [re: korporativa]  
Автор chupac (chupacabron)
Публикувано30.05.13 07:45

ексхибиционизъм и полова сегрегация им е играта.
т.е. и ти обичаш гол да тичаш сутрин покрай ндк, но само на тях им е разрешено.

Al: A Bundy never wins, but a Bundy never quits.

Тема Re: борят се срещу дискриминациятанови [re: zaphod]  
Автор Mama123 ()
Публикувано30.05.13 21:13

В мрачен дубай бачкат за удоволствие.

Тема Re: борят се срещу дискриминациятанови [re: Mama123]  
Публикувано30.05.13 21:20

сега, то на зейфод цялата реч може да се съкрати до последното изречение.
едит: грешка, може да се съкрати до "сив и тежък, минаващ бавно и тъжно сред рев на сополиви бебета и лайняни пелени."

Редактирано от chupac на 30.05.13 21:22.

Тема Re:нови [re: korporativa]  
Автор r3gistracia ()
Публикувано30.05.13 22:22

еми това че украинските феминистки и руските опозиционерки са малко сбъркани на какво се дължи? според мене на народопсихологията, защото у нас нито феминистките, нито жените от опизицията имат нещо общо с онези "руски стандарти".

плюс това всеки знае, че тамошните жени могат да се съблекат и правят секс и за една усмивка, не знам що така. и на всичкото отгоре то пъ един секс

плюс че аз лично ги подозирам че са откровен бардак, който дори трябва да си има спонсор, а защо се наричат феминистки, според мене за да се гъбаркат с феминизма и да го превръщат в не-тема

Тема Re: феминистки организациинови [re: ya2011]  
Автор r3gistracia ()
Публикувано30.05.13 22:25

това пък английската уикипедия от известно време е най-псевдонаучното място, където всякакви комплексари от типа "не излизам от вкъщи за да не уплаша хората" пишат и се доказват колко са умни, като произвеждат тъпи стати

преди имаше хубави неща и ентусиасти, но времето на ентусиазма отмина

вече ако искам да чета нещо, чета из английски форуми или новини, не в уикипедия

Тема Re: феминистки организациинови [re: chupac]  
Автор r3gistracia ()
Публикувано30.05.13 22:27

ексхибиционизъм плюс истерия, и псевдо-шизофренични изблици, не е най-доброто за очите, според мене, според мене е гнусно и извратено.

Редактирано от r3gistracia на 30.05.13 22:53.

Тема Re: феминистки организациинови [re: r3gistracia]  
Публикувано30.05.13 22:38

има нещо такова.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.