|
|
Някой да е имал възможност да разцъка Samsung Galaxy 4, за да сподели впечатления?
Вчера обиколих няколко магазина на Глобул, но все още го нямат, въпреки рекламата.
Искаха да капарирам, а те да доставят, но аз котка в чувал не смятам да купувам.
Мога да го поръчам отвън, но ми се иска да видя за какво точно става дума.
Тук си падате по такива играчки, дайте мнения?
| |
|
Ебах таа котка в чувал разбийш ли, тва се едно говориш за нещо революционно къде никой никога не го е виждал и евентуално мое да стане греда...
Ако искаш Андроид теуефон тва ти е избора...иуи тва новото HTC, забрих как се казва...
| |
|
същото лайно като предишния, само че с една цифра по-големо. все пак говорим за фирма, чиято ЦЕО сам си признава, че прави пластмасови буклуци и планува некой следващ модел да направи и нещо качествено.
| |
|
Телефона е meh... имам го от събота, дадоха ми го с некви подаръци - хъбче (има 3 юсбита, хдми и аудио аут) и гаден калъф, щот бях сред първите 50 дето си го купиха... Иначе, пластмасата е гадна, но поне е лек... дисплея е доста добър, не съм имал никакви проблеми с батерия, прегряване, софтуер, уифи, етц...
Единствените причини да го взема беше сменяемата батерия и възможността за външна памет. Ся май ще се окаже че буутлоудера е заключен и засега няма да има къстъм ромове, но поне може да се руутне.
Друго - 2 години международна гаранция, има хиляда сензора за всичко (примерно мно забавно е да мериш влажност на въздуха), там гледаш колко крачки на ден правиш и други подобни простотии, камерата е добре квот съм снимал, но и да не кво им разбирам на камери аз, има некви забавни ефекти, да премахваш минувачи от снимките и други подобни глупости.
Генерално ако можех да се върна в събота, нямаше да вляза в магазина на епъл и да си взема ифон, хтц 1 така или иначе няма на пазара, единствено се замислях за експерия з, обаче с тая миниатюрна батерийка не става... И те така, ако некой го интересува нещо друго да си каже...
| |
|
|
|
|