Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:13 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Тема Samsung Galaxy 4нови  
Автор Oдиceй мopeплaвaтeля (пристрастен)
Публикувано30.04.13 07:10

Някой да е имал възможност да разцъка Samsung Galaxy 4, за да сподели впечатления?
Вчера обиколих няколко магазина на Глобул, но все още го нямат, въпреки рекламата.
Искаха да капарирам, а те да доставят, но аз котка в чувал не смятам да купувам.
Мога да го поръчам отвън, но ми се иска да видя за какво точно става дума.
Тук си падате по такива играчки, дайте мнения?

Тема Re: Samsung Galaxy 4нови [re: Oдиceй мopeплaвaтeля]  
Автор El Capitan (тамада)
Публикувано30.04.13 10:28

Ебах таа котка в чувал разбийш ли, тва се едно говориш за нещо революционно къде никой никога не го е виждал и евентуално мое да стане греда...

Ако искаш Андроид теуефон тва ти е избора...иуи тва новото HTC, забрих как се казва...

Тема Re: Samsung Galaxy 4 [re: Oдиceй мopeплaвaтeля]  
Автор jeffty (старо куче)
Публикувано30.04.13 13:13

същото лайно като предишния, само че с една цифра по-големо. все пак говорим за фирма, чиято ЦЕО сам си признава, че прави пластмасови буклуци и планува некой следващ модел да направи и нещо качествено.

Тема Re: Samsung Galaxy 4нови [re: Oдиceй мopeплaвaтeля]  
Автор bbwolf (непознат )
Публикувано30.04.13 13:16

Телефона е meh... имам го от събота, дадоха ми го с некви подаръци - хъбче (има 3 юсбита, хдми и аудио аут) и гаден калъф, щот бях сред първите 50 дето си го купиха... Иначе, пластмасата е гадна, но поне е лек... дисплея е доста добър, не съм имал никакви проблеми с батерия, прегряване, софтуер, уифи, етц...
Единствените причини да го взема беше сменяемата батерия и възможността за външна памет. Ся май ще се окаже че буутлоудера е заключен и засега няма да има къстъм ромове, но поне може да се руутне.
Друго - 2 години международна гаранция, има хиляда сензора за всичко (примерно мно забавно е да мериш влажност на въздуха), там гледаш колко крачки на ден правиш и други подобни простотии, камерата е добре квот съм снимал, но и да не кво им разбирам на камери аз, има некви забавни ефекти, да премахваш минувачи от снимките и други подобни глупости.
Генерално ако можех да се върна в събота, нямаше да вляза в магазина на епъл и да си взема ифон, хтц 1 така или иначе няма на пазара, единствено се замислях за експерия з, обаче с тая миниатюрна батерийка не става... И те така, ако некой го интересува нещо друго да си каже...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.