|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Taка се прави!
|
|
Автор |
rabin () |
Публикувано | 24.04.13 11:47 |
|
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
| |
Тема
|
Re: Taка се прави!
[re: rabin]
|
|
Автор |
Federer (Mean Machine) |
Публикувано | 24.04.13 11:55 |
|
бате, тука нищо не разбрах -бил си в Мексико ли ?
не виждам купища кокаин на снимките
| |
Тема
|
|
|
Автор |
rabin () |
Публикувано | 24.04.13 11:56 |
|
1. Пиенето е забранено на открито.
3. Попаднах на сватба. В някакво градче подобно на нашата Копривщица, не му помня завъртяното име.
4. Така си возят семействата
9. Шоу си е да се качиш за пръв път на въздушния кораб
Ало, Капитанеца и други анимационни герои??? Безсмислено е да се лъже в полза на някакъв анонимен ник!
| |
|
на село - т.е. у дома
Може и от Афганистан да пуснеш снимки - ама първо им махни надписите...
Кучкоразводач...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fs () |
Публикувано | 24.04.13 12:06 |
|
това с ква сапунерка е снимано?
| |
|
Бухахахахахаха,абе как може да си такъв ТЪПАК бе,ахахахахаха....
Ахахаха,нененене не мога,снимал КАРТИЧКИ,айахахахахаха.....ти си УНИКАЛЕН галфон,ей Богу....Редактирано от El Capitan на 24.04.13 12:13.
| |
|
Тъпак си ти, дето си мислиш, че кълвем на гола кука.
Преснимано е от хартиени снимки, току що ги нащраках с едно дърто Дейзи.
п.с. Разбира се, че двете с надписите са картички. Останалите съм ги снимал лично.
п.с.2.Това не успях да го снимам лично, че фотото ми беше калпаво. Особено впечатляващо е да видиш най-големия град през нощта от самолет. Матрицата един вид. Снимчицата дава съвсем бегла представа, друго си да го видиш на живо през илюминатора.
http://4.bp.blogspot.com/_l870VOMxMCs/SY0qsY_HfOI/AAAAAAAAAIY/dU0qLmLfpBY/s400/mexico-city-night-lights.jpg
Редактирано от rabin на 24.04.13 12:26.
| |
|
Ти кой точно от всичките документирани цигани си?
| |
|
Май нещо злобееш, ми се струва!
| |
|
Чичо,аз кога съм бил на биг гейм фишинг у Пуерто Ваярта, ти не си знаел Мексико у Северна Америка ли е, у Южна ли, у на майка си путката ли...
Попитах те,защото по твоята логика тип Карлуково, как да бъдем сигурни че това са твои снимки....
Редактирано от El Capitan на 24.04.13 12:24.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|