|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Пешеходци
|
|
Автор |
korporativa (цар и господар) |
Публикувано | 15.04.13 16:22 |
|
Този боклук еба майката на живота на едно младо момиче
На мен подобно нещо ми се е случвало на магистралата. Дори не разбрах кво се случи и вече много внимавам като минавам край бензоностанции и кафета. За мен такива хора дето пресичат на такива места дето колите се движат с голяма скорост трябва да бъдат налагани с камшик на публични места иначе няма да се оправи.
----
Аз съм Корпоратива и съм велик.
| |
|
Абе нищо няма да и направят... то е ясно че старчока е изкуфял. Кофти тръпка за нея (па и за дядката) ама какво да се прави.
REALITY CHECKS NEVER BOUNCE!
| |
|
Преди много време на една позната дядо й го блъсна кола на същото място. Няма кой да се сети да сложи висока ограда между двете платна, за да не може да се пресича напряко.
Който не иска да копае картофи се нуждае от теория.
| |
|
E нали пешеходците били изпадналяци. Заради такива евенти слязох от колата. За малко да отнеса една дебела леля, много близо до сниманото място. После да я лежа като за човек. Дори не се огледа. Държавата не трябва да се меси в Дарвиновия подход. Толкоз!
| |
|
Да убиеш човек е травмиращо и не се забравя. Жалко за момичето, ще трябва да живее с тази случка.
| |
|
Да, то остава и да и направят.
Остави направянето, помисли за шока дето ще преживее тази мацка. Психологическите травми, това няма възстановяване.
----
| |
|
Е... кво да се сети бе, очевидно е че там се движат коли с огромна скорост. Все пак не са малки деца.
----
| |
|
АЗ такива не ги съжалявам, жалко за щетите по колата. Съжалявам шофьорите, щото психологическите травми са за цял живот, е виж сини, розави, роксани, моксани етц.
----
| |
|
Ами те осемдесегодишните са като малки деца.
Който не иска да копае картофи се нуждае от теория.
| |
|
мани, последно преди 2 години една направи опит да ми се качи на предния капак. как успях да спра като бях с 50, само аз си знам.
деба пенсията и деба, прескочи 1.50 мантинела с отскок и хукна през булеварда.
това след като се огледа и видя, че се задавам де.
Al: [to some kids] Who wants to hear about the red-haired Grinch that stole Uncle Al\'s life?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|