Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:38 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Програмистите и фитнеса  
Автор korporativa (цар и господар)
Публикувано10.04.13 11:11

В последно време много модерно стана да се ходи на фитнес. Аз никога не съм ходил щото това да се изморяваш ми се вижда пълен ташак. Тъй де все пак аз съм се родил изморен и този живот трябва да си почивам.

Както и да е, снощи реших да отида да видя аджаба за кво става на въпрос там. Отидох вчера до мола, купих си къси гащи адидас, тениска адидас, чорапки адидас, гуменки адидас ръкавици са фитнес адидас, хавлия адидас, а бе с една дума марков от главата до петите.

Отивам аз снощи, влизам, взимам си карта, преобличам се и влизам в залата, а там само няква железария и некви хора се чекнат по нея. Гледа, гледам и си викам това без някой да ми обяснява няма как да стане. Отивам пак на рецепцията и викам я дайте някой тренер тука, че си ебало капаците. Идва какичката и ми показва двама здравеняци. Викам си няма да я бъде тая, питам я дали има някой женска треньорка и тя показва една сладурана, викам си тва е тя.

Отивам при нея записвам се, взимам и телефони а у и почваме да правим програма. Не такава програма, а програма от упражнения. Питаме мацката кво искам да постигна, ся то ко знам ко искам да постигна до ся да съм го постигнал, кви са тия въпроси. Викам и аз ми да намали примерно тумбака и да стана като ей оня младеж там за лятото. Тя се подхили и вика това поне 2 години. Аз 2 години нямам, вече се стопли. Пише тя там гръб, крака, рамена и гледам кардио. Веднага я контрирам - "НА СТОЛА МИ НЕ СЯДАШ и кардио не правя", тя вика не може трябва, ся как да и откажа, ама няма аз кардио не правя и на стола ми не се сяда.

Почваме тренировката, мацката показва как се прави упражнението, аз я оглеждам (страхотен задник, мисля да ме ебе скоро). Почвам аз да го правя, ми то не изглеждаше така както тя ми го прави, ама нарочно се правя, че не разбирам щот мноо ме кефи. Мацката показва, аз правя, мацката показва, аз правя. Еба ми се майката. Тази като ме хвани много ще ме ебе яко издържлива.

Отупах тренировката на две на три и отивам към сауната, а тя ми вика ся ще ти направя диетата и като излезеш обади се да ти я дам. Киснах в сауната 10 мин (мноо жега майка не са трай, тряя пробвам за следващия път със студена бира) излизам обаждам се на мацката тя ми дава един лист и гледам аз. Ми то няма нищо за ядене. Разни тревички. Грозна

Месо само веднъж, дваж на седмица. Заеби и викам това не е за мен, тя вика без това няма да свалиш нищо. Тая са ебава с мене, вика и бирата тряя да спреш. Как ще я спирам бе? Аз сутрин ако не съборя една студена бира все едно не съм бил на работа е, това все едно вие да не пиете кафе. Не сериозна работа.

Та да ва питам тва ся нормално ли е хем да се мъча хем да не ям? Довечера пак съм там, ама не знам колко ще изтрая като цяло.

----
Аз съм Корпоратива и съм велик.

Тема Re: Програмистите и фитнеса [re: korporativa]  
Автор cunkai pinko (Рамбо)
Публикувано10.04.13 11:26

Няма нужда нищо да спираш. За да сваляш трябва да не прекаляваш с въглехидрати (демек забравяш картофи с ориз, ориз със хляб, хляб с картофи). Месо можеш да си ядеш, телешкото е най-хубаво. Пилешкото става. Свинското е най-мазно и от него се тлъстее.

Не трябва със сладко да се прекалява, ядките също трябва да се намалят (разбирай и уискитата).

Бирата за съжаление тряа да я намалиш. Ама не я спирай. Аз си пия по 4-5 бири на седмица и си имам плочките :D

За да сваляш мазньоч требе да се потиш. Ама яко. Има един шибан момент - първите 15 минути потене не сваляш мазньоч, а просто излиза вода от тебе. След тва е истинското сваляне.
Не знам дали е правило, ама а лично за себе си съм видял, че спринтове в парка (с 1-2 км бавно тичане и загрявка в началото) най-добре работят за изчистване.

Още нещо - при тичането белите дробове се "отварят" повече и човек вдишва повече. И като си в залата, по тоя начин вдишваш по-силно боята от стените и всичката пот и мръсотия във въздуха. Мене по ме кефи в парка. Пък и в парка е пълно с тичащи путенца :)

Ограничения на млади години... за чий? Като станеш на 60 и докторите ти кажат "Вече не може тва и тва.". И кво - цял живот ограничения :D

Редактирано от cunkai pinko на 10.04.13 11:30.

Автор Federer (Mean Machine)
Публикувано10.04.13 11:27

Фитнеса е тор и маниаците му са комплексирани дребнопишковци, които се залъгват, че след като избиват комплексите си по зали с вход 2лв(в нормален фитнес таксата за месец трябва да е най-малко 200 лева), ще станат яки(и бачкатор на строж да им свие 2 шамара и ще пуснат топла вода отдолу), ще ги харесват жените(жените харесват наркомани и метъли, защото са "различни" и "забавни"), са спортисти(хамалогията не е спорт-никой истински спортист не стъпва в зала за фитнес).
това ако ми кажеш откъде съм го крал , 20 кинта на пейпал-а

Автор El Capitan (тамада)
Публикувано10.04.13 11:29

питам я дали има някой женска треньорка

Някой женска треньорка.....някой...заеби...

А,тая ако верно ти е махнала месото,начи толкова и разбира главата, нема по-добро от пилешки гърди,салата и МАЛКО кафяв ориз за бързо сваляне на излишното и подчертаване на това,което искаш да подчертаеш...с други думи, прати и много поздрави....

Тема Re: Програмистите и фитнеса [re: Federer]  
Публикувано10.04.13 11:31

ма аз нямам проблеми с жените бе (е някой не ми вдигат телефона ама то там си има други причини) просто щото е модерно и реших да пробвам как е

----

Тема Re: Програмистите и фитнеса [re: El Capitan]  
Публикувано10.04.13 11:35

Има пилешко и риба и то доста, ама аз това го ям за мезе

----

Тема Re: Програмистите и фитнеса [re: cunkai pinko]  
Публикувано10.04.13 11:36

ба 4-5 бири ми то това ми е дневната дажба

----

Автор El Capitan (тамада)
Публикувано10.04.13 11:37

Епа карай си на свински пържоли и френч фрайс, кво те ебе, нали си с БМВ и тва да изглеждаш прилично е за другите, тебе не те касае, ти си ебеш така или иначе...

Автор cunkai pinko (Рамбо)
Публикувано10.04.13 11:40

Тва ти каам, ше тряа да я намалиш. Решавай си. Всъщност за кво са ти плочките? Нали имаш баварка? ;)

Автор rabin ()
Публикувано10.04.13 11:40

Досега не съм видял фитнес зала, и лостовете да не са кирливи. Всичко чисто изглежда иначе, културно, ама после не мога да си измия ръцете, като пластелин, мамка му! Затова си имам елементарни уреди в нас.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.