Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:43 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Програмисти
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Soon...нови  
Автор SOVlET SMARTASS (loanshark)
Публикувано07.04.13 22:18

Тема Re: Soon...нови [re: SOVlET SMARTASS]  
Автор Cин Mapмoт (в целофан)
Публикувано07.04.13 22:21

Роксана да пратят. 100% ще ги ограничи в някой квартал.

Автор Ebeneezer (Goode)
Публикувано07.04.13 22:56

Е за какво да бият път до България.
Най-потенциални са емигранти са програмистите. Пък те имат форуми - кеф ти тука, кеф ти dev.bg
Достатъчно е въпросните експерти да се регистрират във форума и на български, не по-лош от моя английски, да проведат "отказвателна" кампания. Ама това могат да си го праят от уютна и слънчева Великобритания.

Тема Re: Soon...нови [re: Ebeneezer]  
Автор bobyb (пристрастен)
Публикувано07.04.13 23:06

Глупости, програмистите не са никакви потенциални имигранти, ако е имало потенциални какво им е пречило досега. Тия тарикати искат да дойдат да наплашат мангалите, но ние ще им пратим Роксана за противоотрова, за какво сме влезли в ЕС, ако не за да се отървем от мангалите?

Автор Цар Изроуд ()
Публикувано07.04.13 23:33

Този на снимката прилича на продукт от инцест.
С тази инициатива циганята ще решат, че Англия е рая господен щом толкова се напъват да ги възпрепятсват да идат там. А това е една добра новина!

Тема Re: Soon...нови [re: bobyb]  
Автор croesus (калаш)
Публикувано07.04.13 23:47

Глупости, програмистите не са никакви потенциални имигранти, ако е имало потенциални какво им е пречило досега.

Сантименталност мейби.

Тема Re: Soon... [re: croesus]  
Автор bobyb (пристрастен)
Публикувано08.04.13 00:01

Някои може и от сантименталност но повечето са си по икономически причини, тука общо взето са доста по-добре платени, отколкото където и да е по белия свят.
Индийците навремето даже бяха като раджи у тях си, прислуга, големи къщи, сега Индия не е толкова бедна колкото беше, може и да не е така, но пак са доста по-добре отколкото в Бей Ерия, където са просто поредните мангусти.

Тема Re: Soon... [re: bobyb]  
Автор croesus (калаш)
Публикувано08.04.13 00:06

За Индия съм съгласен. Скоро гледах данни за Бангалор и какво да видя - цените са 20% от софийските, а заплатите - не. Там живеят по-добре от нас.

За емигриращите българи обаче не е съвсем така. По мои наблюдения продължава изнасянето към Западна Европа, най-вече заради несигурността (ниски заплати, бавене, местене от фирма във фирма и т.н.).

Тема Re: Soon... [re: SOVlET SMARTASS]  
Автор Deern ( ღ)
Публикувано08.04.13 00:07

Статията ми се стори доста тъпо написана и не можах да изтрая докато я изчета до край, сигурно чета много бавно.

Веднага си представих как някакви британски експерти отиват да кажат какви специалисти им трябват, а не какви не им трябват. Въпрос на пълна/празна чаша.

п.п. Утре кога ще ставате? Аз цял уикенд бях някъде и си скапах режима, утре не знам как ще ставам.
Снощи бях на парти с маски с пилотите и пробвах от онези каски със маската за дишане от Шепард Еър Форс. А един друг си залепи дамска превръзка с 2 изрязани дупки за очите. Така е когато набързо се измайсторяват маски Ух обувките ми лепнат от разляти напитки, мързи ме да ги чистя, дано издържат 2 дни докато се наканя.

Тема Re: Soon... [re: Deern]  
Автор KiroGermaneca (Експонат)
Публикувано08.04.13 03:16

Британските експерти както обикновено правят всичко наобратно - само и само да не са като континентална Европа. Навик им е станало изглежда, но от друга страна имат най-дълъг контакт с индийци и паки-та, ще им дойде дюшеш цялото БГ сиганско войнство (бричедите на техните си).

ПП: ще станем кат се наспим, и в немчугария ИТ-тата нямат фиксирано работно време хехехехе! Че и от вкъщи може да си се поработва.
В последно време в девиантни среди се движиш - преди разправяше за един идиот който можел да си прави свирка сам, сега за някакъв с дамски превръзки на очите. На тоя фон че си газила в боклука май изглежда просто някак нормално

Кучкоразводач...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.