|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Хайде на 3К заплата.
|
|
Автор |
бай хуй (bye bye) |
Публикувано | 05.04.13 18:18 |
|
Описание и
Изисквания: Образование – висше, магистър; квалификация – програмист, специалист по софтуерни приложения; професионален опит – разработване на софтуерни приложения; функции: разработване на алгоритми и софтуерни приложения за цялостно управление на роботизираната система. Разработване на програмни приложения за управление на високопрецизни двигатели и модули, както и на мултиплатформени програмни приложения за работа под различни операционни системи.
Допълнителни изисквания – докторска степен, чужд език - английски
Месторабота: София / България
Заплата: 700 BGN (Бруто)
Кандидатствай по тази обява
Организация:
МИКРОНA ООД
... нямаш елементарно възпитание!
| |
|
ТИ, как си го представяш, че ще кандидатствам за фирма дето се казва МИКРОНA ООД, а?
----
Аз съм Корпоратива и съм велик.
| |
|
Ще има 3К, какво се дърпаш? Като те гледам какъв галош си обаче, едва ли имаш докторска степен.
| |
|
Ти днес колко СВ-та пусна? На колко интервюта за работа със заплата над 3к ходи?
| |
|
е дъвкахме го вече това. вземат 300к от еврофондовете, или по-точно се надяват да ги вземат и пускат обяви, специално написани да не вземе да кандидатства някой.
Al: [to some kids] Who wants to hear about the red-haired Grinch that stole Uncle Al\'s life?
| |
Тема
|
Re: Хайде на 3К заплата.
[re: chupac]
|
|
Автор |
бай хуй (bye bye) |
Публикувано | 05.04.13 19:42 |
|
Усещаш ли се каква глупост написа? Как ще ги усвоят тези пари без да вземат някой?
| |
Тема
|
[re: бай хуй]
|
|
Автор |
bobyb (пристрастен) |
Публикувано | 05.04.13 19:45 |
|
Ми ще вземат братчедката, какъв е проблема, нали има едни пари за усвояване.
| |
Тема
|
[re: бай хуй]
|
|
Автор |
chupac (chupacabron) |
Публикувано | 05.04.13 19:45 |
|
не и ако вземат примерно сина на братовчедите - който може да няма докторска титла, но вече е доказано, че с джобс.бг хора няма да намерят.
всъщност и на мен ми е интересно какви са точно условията - щото всички обяви, които си напускал до момента са точно написани с цел ДА НЕ се наемат хора.
обясненията как за теб работят за без пари ги спести.
Al: [to some kids] Who wants to hear about the red-haired Grinch that stole Uncle Al\'s life?
| |
Тема
|
[re: bobyb]
|
|
Автор |
chupac (chupacabron) |
Публикувано | 05.04.13 19:47 |
|
мдаа, цари единомислие гледам...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|